:D Tek sad vidim ovo. Mogla si javiti....
Dakle bila si ipak u pravu : Dijagnoza - smotan na babu.
:love:
Printable View
:D Tek sad vidim ovo. Mogla si javiti....
Dakle bila si ipak u pravu : Dijagnoza - smotan na babu.
:love:
pa ja sam htjela ali sam mislila da si negdje na seminaru pa nisam htjela peglat :*Citiraj:
ninet prvotno napisa
a nadam se da ce to biti dg....ipak cekam da dodjem do neuropedijatra pa javim
i da se ne bi MM ljutio, on nije smotan, on ima slampav hod a ja sam smotana.... :mrgreen:
Nije bad.Citiraj:
Njojza prvotno napisa
Probat cu nesto skemijati - ako ne nadjem pravu sliku slikat cu ga, iako sad vec rijedje tako sjedi...
ma F sjedi mrvu pogrbljeno....nij to nista znacajno ali ja analiticar sve vidim ...ne znam vise je li to dobro ili ne :/
Kad je gol dok sjedi, da li mu kraljesci u slabinskom dijelu izgledaju ispupceni? I to oni gdje ima modrice?Citiraj:
Njojza prvotno napisa
moja Anna također sjedi pogrbljeno već dugo, a i ja i blago je asimetrična, imala je kao beba zaležanost jednog dijela glave, sad ne znam lijeve ili desne strane...
Da li su vaša djeca asimetrična?
pa ako je zgrbljen, onda da, ali maloCitiraj:
Devotion prvotno napisa
sad sam ga bas skinula dok je gledao teletabise i pratiia
malo je uspravan pa se malo zgrbi i sve tako ali to mi se cini normalno...
on je vise malo pognut naprijed kad hoda i to gornjim dijelom kicme...
F nije asimetricam (bar ja ne primjetim, a ni doktori nisu rekli da je...)Citiraj:
samaritanka prvotno napisa
Bruno nije imao bas nikakve probleme. Vrlo uredan razvoj, sto bi doktori rekli. Ja sam oko 10 mj. njegova zivota, pocela primjecivati da nesto nije u redu sa sjedenjem. Pitali dr. Sabola a on nas je jedino uputio na 1 seansu vjezbanja s Karolinom (fizio s Goljaka) da nas nauci kako da vjezbamo puzanje na koljenima. Prohodao je s 15 mjeseci, malo nespretno i trapavo. I dan danas je nekako ko na federima... to bi bilo to. Sad sam ponovo aktivirala cijelu pricu - jer grozno mi je izgledao na plazi s tim modricama i pogrbljen.Citiraj:
samaritanka prvotno napisa
Moja preporuka, Samaritanka, odite do fizijatra. Nama je fizijatrica koja radi s Peharcem rekla da to pedijatri zanemaruju, dok fizijatri inzistiraju da se dijete dovede do optimuma. A mi zelimo da se Bruno razvije u maximumu svojih potencijala i da to ucinimo sto ranije!
Ne gubite vrijeme ni vi,,,,, :*