vidu su već svi kupili poklon od sv. nikole osim dragih mu roditelja :mrgreen:
moram poslije ručka van po neku sitnicu
Printable View
vidu su već svi kupili poklon od sv. nikole osim dragih mu roditelja :mrgreen:
moram poslije ručka van po neku sitnicu
e, ljudi a nama je danas 18 mjeseci!!!! :D
već :shock:
ČESTITAMO
Čestitamo i mi!
Ja sam kupila kocke od Unicefa i jedva izdržavam da joj ih ne dam prije... :mrgreen:
kakve su to kocke? ja sam vam malo van dogadjaja..stvarno moram otici u TL vidjeti sta se nudi :mrgreen:
Evo linka
http://minishop.t-com.hr/unicef/Prod...2&ppn=5&ppsn=1
Nadam se da se vide kocke.
Ja sam ih kupila u Profilu a vidjela sam da ih imaju i u Ipercoopu.
Imaju stvarno slatke igračke a ipak ide u humanitarne svrhe. Meni se još svidio drveni vlak sa životinjama...
bor kupujemo u brdovcu kraj zapresica zivi i u tegli!!
daddy danas kupio piki poklon za sv nikolu u baby media centru!neka igracka sto se namontira na prednji sic u autu,a onda klinci odozada kao voze!
za bozic sam narucila sve neke didakticke igracke!!
fifi joj je u zadnje vrijeme broj 1!!!
IMAMO 3. ZUB!!!!!!!!!! :D
Bruno, sretan rockas!!
ps. ja se uzasavam ove nadolazece soping groznice!super mi je kupovat za bliznje,ali za one ne tako bliznje mi je totalna tlaka jer nikad ne znam sto bih kupila!!
ja napisala onaj tekst o niki i dudi i poslala urednici "mama&beba"!daddy poslao zajednicku sliku,pa nas mozete gledati i citati u 1. mjesecu!! ;) jos javim!
frendica mi je preporucila za nase male bebache predstavu Miffy u kazalistu tresnja!!
:* svima!!
bucka di di di?
i ako ne navratite barem nakratko na putu po bor naljutit cu se jer mi prolazite ispred kuce!
i kakva je to igracka kaj je daddy kupio, koliko kosta i dostavljate li doma :lol:
MN, vidim da su te kocke kartonske pa se bojim da bi moglo biti belaja kad andrea odluci sjesti na koju? Jel to jako tvrdi karton?
Bravo za zub! Kad budete kupovali bor obavezno se javite!!!
I ja sam gledala tu ploču za vožnju, baš mi je fora. Ajde ak se sjetiš javi Nikine reakcije.
Tvrdi je karton ali nisam sigurna koliko je testiran na dječje guze :P
Evo volana dok se Buckić ne javi:
http://www.btc-city.com/katalog/esho.../cudezni_volan
zvala sam danas onu firmu ida didacta i rekli su mi da se njihove didakticke igracke mogu kupiti u City centru one, profile megasore-u i mozaik knjizi!!
mirta kaze da ih ima i u chiccu!!
a ima i u habbi ali su preskupi!
popodne cu vidjet to sto je daddy kupio pa podnijet izvjestaj!!
vrsimo dostavu do tvoje kuce npr. ne ovaj nego drugi vikend!!! :mrgreen:
e to to!!
MN pohvaljena si!!! :klap:
:oops:
e, onda sljedeci vikend kod mene kava. stvarno bi bilo vrijeme da se okupimo!
dogovoreno!! ;)
ne znam hocemo li ove godine kupovat bor ili cemo samo proslogodisnji sa balkona ufurat unutra!!! :mrgreen:
Hvala na cestitkama
Bubinima ~~~~~~~~~~~~~~~
jesti sam - nisam ga nesto posebno ucila vec kad je pokazao zelju jednostavno sam mu i dozvolila..neke stvari mu jos ne dam da jede sam jer ne bi nista pojeo, kada jede vilicom pika komad po komad i to onda dugo traje i pojede manje nego kad mu ja dajem a zlicom pola prolije pola pojede...i mislim da puno znaci to sto Teo dosta imitira Brunu ;)
Bor - kupujemo kod jednog striceka koji ih i uzgaja
Andrejici cestitke za 18 mjeseci!
Nika bravo za zubic!
i cekam tekst o dudi!
kocke- imamo takve slicne plasticne (abeceda i brojevi) bile su pakirane u nekakvom autu/guralici sto je Bruno dobio za krstitke, nemam pojma gdje je to kupljeno a dobro se drze jos i danas, slikice na njima su pregledali par puta a sad ih uglavnom samo sloze pa sruse (znaci nista od ucenja slova i brojeva)... imamo i nekakve kartonske (dosta su cvrste) s motivima iz crtica madagaskar, nemo, i brojevi i slova i te su interesantnije, Bruno cak slaze po brojevima ili bojama (abecedu nezna)
sad su bas danas dobili nove legice (mali Zoo) od moje bake za Sv Nikolu i glavni je krokodil jer mu se otvaraju usta i ima zube pa i decki pokazuju svoje zube :roll:
pokloni- za Nikolu ce dobiti poklon paket nekih zblj cokolada od opcine (idu i na predstavu s tatom jer ja radim popodne), dobili lego kocke od prabake, lovu(jer nisam jos nista stigla kupiti od druge prabake).. od mojih nemam pojma...i voce (svjeze i suho) od mame i tate ... mozda i sibu cisto simbolicno koju mislim da ce Bruno iskoristiti kao neko novo ninja oruzje ... inace ja sam za to da se za Sv Nikolu ne daju bas igracke
za ostale poklone se jos nismo dogovorili jer Bruno ima drugaciji popis svaki dan, mislim da ce biti jos legica i mala kuhinja..
sto se kuhinjice tice ako se dobro sjecam Maureno je dobio kuhinjicu...pa molim Rominu malo detalja
MN, super su kocke!
Andrea cestitamo ti 1.5 godinicu, i nama se blizi! :D
Ljubimo vas sve!
Izaći će u 12 mjesecu (možda i prije Božića)! :DCitiraj:
bucka prvotno napisa
Mi isto M. nismo učili da sam jede nego sam ga pustila da brlja po tanjuru i malo po malo je počeo sam. Najviše jede prstićima! :roll:
Jučer smo bili na kontroli u Klaićevoj i izgleda da za sada terapija djeluje!
Bor ćemo imati umjetni da iglice ne padaju. Za sv. Nikolu će dobiti novi paket puzzli, kamion, knjigicu i kinder čokoladicu, a za Božić malu foteljicu, novu oblekicu i još neku igračku ali ne znam koju.
Nitice ljubi mi malog zeta za laku noc :love:
vidim da pišete kockama
mi dobili takve za ročkas, jako su tvrde i preeeekrasne su, mislim da se meni više sviđaju nego njoj, stalno ih slažem, preporučam ih, imaju na sebi i brojeve na mnogo, mnogo jezika
MM je upravo i te kocke dodao na popis poklona za Božić. :D
E da sam znala mogla sam napraviti neki deal sa Unicefom pa pokupiti i neku provizijicu :mrgreen:
Ajde baš mi je drago da vam se kocke sviđaju.
Pusa svima!
Andreja sretnih 18 mjeseci ti želim ( malo kasnim ). Matija samo tako, ozdravi čim prije! Nama je nos totalno procurio, ove godine ga stalno love prehlade a nejde u vrtić :(
~~~~~ :heart: za Nevena, da što prije ozdravi.
Ja sam svojoj snahici zaboravila čestitati 18 mjeseci :oops:
Nama je danas puuunih 17! Kako vrijeme leti...
Mamaineven i Matiji je sinoć procurio nosić i odmah je noćas kurio do 39.5. Sada mu je temperatura pala, pa je zaspao. Izgleda da mu je astma i boravak u bolnici totalno uništio imunitet. Kupila sam zeleni med i nadam se da će za koji dan početi djelovati i pojačati imunitet malom princu.
Evo malo i za Matiju
~~~~~ :heart:
Hvala :* Trebaju nam vibre jer ovih boleština se ne možemu nikako riješiti. Evo ide već treći mjesec da smo bolesni.Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Matija ~~~~~~~~
i mi imamo malo šmrcav nosić, ali sve je pod kontrolom
Jao Matija evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ozdravi brzo :*