Miha,zaboravih, pravi ti je Rok na dočeku,baš je faca! A kapa je prava! :)
Printable View
Miha,zaboravih, pravi ti je Rok na dočeku,baš je faca! A kapa je prava! :)
thanks!Citiraj:
Annie prvotno napisa
inače je to kapa za odrasle, ali kako smo mi malo glavatiji onda nam je taman :lol: !
(btw, majica nije uspjela, presitno je! ali, sva sreća to su zaključili prije nego su išta pokušali s majicom pa je ona otala netaknuta)
Aha, a jesam rekla ja da će bit presitno! Ajde,bar nisu uništili majicuCitiraj:
miha prvotno napisa
Sve najbolje svim jesenskima i od nas!
i mi, a i sve mame koje sam čula danas. ajmo ovako - ima li 'ko da nije?!Citiraj:
miha prvotno napisa
Sretna nova svima!!!!! :sing:
Kejt, znas da Zach tu nikada ne zakaze. :P Ja stalno dojim, posebice nocu, pa sam tako i novogodisnju noc.
Cure, htjela sam vam reci da sam pocela brisati nase jesenske bebe na '0-1' pa da se ne iznenadite kada vam opadne broj postova. danas sam obrisala 30 izdanja. :(
zloćo :x !!! šalim seCitiraj:
momze prvotno napisa
nego, promaklo mi - zašto fali dosta toga? ne mislim sad na tih 30 izbrisanih, nego od kad sam počela spremati sva 'izdanja' dosta toga već nije bilo...
Sretna Nova Godina svima!
mi smo bili doma, budni do 1, uzivali u vatrometu, Teo je vristao od veselja..ja sam u 5 do 12 jos cak pekla kekse :roll:
Miha - slikice su super!
Svima sve najbolje u 2007.god.!
mi smo se preselili u naš novi stan,i tamo smo dočekali novu godinu :D
miha slike su super
:D stigla nam je nova :D
stigla sam na posao, premorena od godišnjeg. 10 dana 24 sata s noom - zaboravila sam kako je to!!! bit će veselo na porodiljnom, kile se samo tope i dalje!
mi smo na dočeku izdržali do 23h, morali smo ipak doma jer je noa počeo padati od umora.
tako da smo novogodišnji podoj imali oko 23.30, dakle ima netko da nije ušao u novu s podojem :mrgreen:
nakon toga smo mm i ja kroz prozor gledali vatromet (koja romantika), pucalo se na sve strane, a mali spavao ko klada. inače se budi kad zakašljem ili mi zakruli u crijevima.
annie, sretno s novogodišnjom željicom!
miha, slike su kao i obično 8)
SRETNA NOVA :*
sretno svima
i mi smo dočekali novu s cicom u ustima, probudila se od petardi dvije minute do ponoći i lijepo si dočekala novu na svoj način, zaspala za 10 min.
Mi smo bili kući
Sretna Nova svima!
Evo mene padobranski k vama.Ja već neko vrijeme škicnem tu i tamo na jesenske bebe i sve mi se čini da smo trebali biti s vama od početka.Među starijim zimskim bebama smo ali smo i dosta napredni,pa nam se sve dogodi mjesec,dva prije drugih.Tamo se sad uče prvi koraci a nama to već dugo nije ništa novo.
Ali,nije to tako bitno,više me privuklo ovo sa uspavljivanjem samo na cici ili u autu (kod nas ista priča) i onda prenošenje u krevet i brzo cica u usta da se ne razbudi.Sve je to pet ali to znači da ja moram biti stalno u blizini.A sad počinjem raditi pa zato i gledam ovdje da vidim kako ste vi to riješile.
Uglavnom nikako,jel da? :mrgreen:
On je u stanju ne spavati cijeli dan ako mene nema i ako ga nitko ne želi provozat u autu.A zaspat bilo kada je problem,i po danu i po noći,spavanje nije aktivnost na koju rado pristaje.
Evo,oprostite na upadu,samo da znate da vas škicam tu i tamo.
Puse svim "bebama" :heart:
momze sad sam se rasplakala (skoro doslovce), zbrislala si nas bez upozorenja (il je meni promaklo), stalno se spremam sačuvati svoje postove o Karlu i nikako naći vremena-jel postoji kakav backup...
tužna sam tužna
inače SRETNA VAM NOVA
mi smo proveli slavlje kod kumova, 4 para + 3 djece i jedno na putu, Karlo je bio budan do 11i15, probudilo ga pucanje, pa smo u ponoć cicili :mrgreen: , došli doma u pola3 i proveli idući dan hodajući kao zombiji jer se naša ljubav probudila u 7i15
irenask - imam ti ja nešto, ali ne sve (kao što rekoh, dosta toga fali na forumu npr. jesenske bebe 39 pa hop na jesenske bebe 44 :? )
nego, jel niste vi danas trebali biti u grazu?
sretna nova i od nas!
Annie želim da vam se novogodišnja želja što prije ispuni, a Roku jednu mali sestricu!
Mi smo novu dočekali u Istri, Ilo je cijelu večer proplesala u ormaru, oko pola 11 joj se prispavalo pa smo se preselile iz konobe na kat, zavalile se na trosjed i čekale ponoć. vatromet i petarde ju nisu probudili, spavala je do osam ujutro i probudila se orna za nove pobjede, za razliku od mene.
Svima šaljemo puse, idem kuhati ručak...
Noa je budna dočekala novu god. probudila se u 23 i zaspala u 2h. :shock:
hvala, ljubim te za bilo koje jesenske, pošalji mi pp o obliku i primopredaji pa da se malo i vidimoCitiraj:
miha prvotno napisa
jesmo trebali smo al se od friendova mali jako razbolio (čitaj: završio na zaraznoj) i pokvario im se auto (oni su trebali voziti); imam auto ali mi se nije išlo samoj, a i nije da baš moram ići već više sniženje je pa hajdmo...
Svim jesenskim mamama & tatama,klincima & klincezama SRETNA NOVA!
Mi u novu nismo usli podojem,zato se vec dva dana ne skida s cice. :mrgreen:
ajme irenask, bas mi je zao!! :(
pa, rekla sam vam nekoliko puta prosle godine da cu poceti brisati krajem prosinca. znam da me je sandra dva-tri puta pitala.
ne znam da fale brojevi, idem vidjeti. :?
ajde, necu sada dirati jos 10-ak dana, pa da stignete ostatke spasiti.
ajd nek jedna lijepo skine sve jesenske bebe 05 i lijepo nama ostalima maila da ne moramo sad svaka posebno, mislim pisalo se puno ima to dosta posla za sve poskidat, a, se slažete? tko će?
momze :mrgreen: ?
momzica :mrgreen:Citiraj:
miha prvotno napisa
SVE NAJBOLJE U NOVOJ 20007 GODINI...
NAJVIŠE KAJ VAM MI VELIKI I MALI ŽELIMO NAJVIŠE
ZDRAVLJA, A OVO DRUGO BU NEKAK DOŠLO,
KAJ NE ?
PUSA SVIM MAMA I BEBAMA
:bye: OD MAJE I LARE
ajoj, zene!!Citiraj:
Kejt prvotno napisa
pa kad cu jos i to stici???
evo, pokusat cu veceras i vidjeti kako ide (posto to moram sve pjesice raditi - kopi/pejst), pa vam sutra javim. :mrgreen:
miha, isla sam provjeriti. nije tocno da nedostaju brojevi 40, 41,42 itd... tamo su!
pa kako?! ja u pretražnik upišem 'jesenske' (na 0-1) i izbaci mi npr. jesenske bebe 33 pa slijedeće tek jesenske bebe 44
ajde odi na 12.-u stranicu na '0-1' ;)
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewfo...ys=0&start=550
mislim da bi se trebale podijeliti oko snimanja nasih postova.
ja mogu odraditi brojeve od 31 do 40.
onda neka netko uzme od 41 do 50, pa 51 do 60 itd...
tko se javlja?
mislim da je bolje da ih rascjepkamo, jer ce taj fajl imati puno MB (zbog avatara).
gle zbilja :mrgreen: ...Citiraj:
momze prvotno napisa
jel to znači da onda nešto s pretražnikom ne štima? jer ja sam tražila preko pretražnika, upisala 'jesenske', i onda se ti (i još dosta topica) ne izbacuju :? ...
ja sam ono što sam našla kopirala putem excela, ono 'export to excel'. ali sad bih onda morala sve iz početka jer ne znam što mi fali...
na taj način ne kopira avatare pa nisu veliki fajlovi.