Yasmin, čestitam :D
Printable View
Yasmin, čestitam :D
Yasmin pa svaka cast! :heart:
Mene jos podilazi jeza pri pomisli na drugo :oops: , valjda cu se unormaliti nekad - prije no bude prekasno.
Nego....ja sam vam upoznala jedan par ZPB05 :mrgreen: Marusku i Lovru. I samo da prijavim da su me oboje odusevili. Mlada i lijepa i vesela i spontana mamica (da nije povela dokaz sa sobom ne bih povjerovala da ima dijete) :mrgreen: A Lovre? Prepametan i presladak mali misic, sad bih ga zagnjavila kad se sjetim onog "mama drugu, drugu, samo malo..." (cicu naravno) :love: I dobila sam pusu od njega.
Mi se s njima družimo odavno, a dijelimo mišljenje s Vama, u potpunosti.Citiraj:
ninet prvotno napisa
Kad Juru pitaš "Tko će nam danas doći?", on kaže "Marukaaaaaaaaaaaaa i Lovreeeeeeeeeeee", bez obzira koga očekujeno :P
yasmin :D :D :D
yasmin, yasmin :D :* , prelijepe vijesti
stvarno nas je sve manje jednodjetnih
mi planiramo za nekih godinu dana (naravno ako do tada moj anđelčić prespava koju noć), pa vidjet ćemo
ninet :heart:
jučer popodne smo Lovru morali probuditi jer smo očekivali goste (proslava drugog rođendana, epizoda 2/3) pa smo ga valjda prekinuli u snu. i tako pričamo da će nam gosti doći i on nesto brblja, brblja, a ja nikako skužiti što mi dijete želi reći. i na kraju skužim: viktorova mama će doći! (dojmila si ga se jednako kao i mene :)
očekujemo nastavak druženja na ljeto...
wana :heart:
prijatelju juri :* ako se ne vidimo prije srijede
yasmin, čestitam!
bojim se da više neću biti u fertilnoj dobi čekajući da Ivan prespava noć pa sam se požurila! :roll:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
hcvala cure na čestitkama! :love:
A i meni treba da saberem dva i dva....cccccc :roll: Pa Lovri bio rodjendaaaaaan...
Sa malim zakasnjenjem puno lijepih malih zelja za njega i jedna najveca za sve vas!!! :heart: :heart: :heart:
Ajme, i ja zaboravila na rođendan....
Lovro, sretan 2.rođendan :love:
čestitke i :* i od nas velikom Lovri
hvala svima na čestitkama!
yasmin, čestitam od srca!
Maruška, sretan rođendan Lovri!
lovre, sretan rockas! :heart:
Yasmin, cestitaaam! Mirnu trudnocu-bravo Josie, to mi se bas svidja; Yasmin-pridruzujem se u zeljama za mirnu trudnocu.
Ljudi stisnuo me posao, pa nemam bas vremena za ZPB. Citam svakih par dana.
Lovri sretan rodjendan!
Filip jos nije zavrsio ni s infarixom. Sad je zdrav, ali me strah uci u cekaonicu kod pedijatra s njim zbog gripe. Iz istog razloga necemo ni na maskare. S djecom se svakodnevno druzimo po parkovima.
Ja isto gledam, slavio se neki veeeeejikiii djuuugiiii rođendan, a nitko ne čestita, već sam mislila da ima neki topic na Čestitamo, pa reko pogledat ću kasnije, a kad ono....sram nas bilo
Sretan rođendan ti...., sretan rođendan ti, sretan rođendan Lovre..., sada žeeeeliiiimoooo miiiiiii :* :love: :heart: :D :dancingfever: :sing: , uh prećerah malo
[quote="yasmin"]bojim se da više neću biti u fertilnoj dobi čekajući da Ivan prespava noć pa sam se požurila! :roll: quote]Citiraj:
Stijena prvotno napisa
:lol: - ima neki smajl koji se smije od ....kako se to ono zove.....očaja?
yasmin :D :D :D
lijeputrudnoću ti želim
zašto nema trudnog smajlića? da se onak gladi po buši?
Lovre sretan 2.rodjendan sa malim zakasnjenjem i od nas :D :D :D
A ja si mislim, kako će nas malo ostati na zpb 05 kad sve ove duple mamice pohrle na bebi podforume......šmrc.....
Cure, idete li u igraonice? Mi smo bili jednom i totalno sam se razočarala, u principu su se klinci zabavljali sami a dvije tete išle uokolo i sakupljale igračke....Možda je svuda tako?
ma nema šanse, vi ste meni cure uvijek No1 :love:Citiraj:
A ja si mislim, kako će nas malo ostati na zpb 05 kad sve ove duple mamice pohrle na bebi podforume......šmrc.....
Ma mogu se one raštrkat po bebi pdf-ovima, ali tamo ionako nema ništa zanimljivo kad su sve to već prošle, ZPB je ipak ZPB, pa makar će nas doć škicnut
a i uostalom ko da na ovom pdf-u nema mjesta za prinove - svi smo mi ZPB
Nego kako!Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Ako slučajno kome treba puhač svjećica moj sin se prijavljuje! Svaki dan moramo paliti neku svijeću da dijete puše. Sva sreća pa popodne imamo još jednu proslavu rođendana.
Da se pohvalim: dolaze nam splitski ZPB-ići! Neke cure su aktivne na forumu, neke ne. U 'ekipi' nas ima 8 a kikići su rođeni u razmaku od mjesec i po dana. Prava banda!
To smo mi!Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Osijećamo se prozvanima pod ovim "banda" :mrgreen: jedva čekamo popodnevno druženje, hvala bogu, zdravi smo. (kuc,kuc,kuc!)
LOVRE Maruškin sretan ti veliki rođendan :love: (i oprosti što smo te propustili, sram nas može biti! :oops: )
supre što se splićanke nalaze, baš me to veseli!
ove purgerice su toliko lijene, da se za kavu dogovaraju još od pretprošlog uskrsa!
Kad splitska okupljanja tako dobro idu... možda da i vi navratite? Ninet smo upoznali, čekamo vas ostale...
Dakle, svi ZPB-ići pozvani ste u Split na nacionalno okupljanje!
p.s. Ninet, ako ti se slučajno štuca... u našoj kući si poznata kao 'Vitola mama'. :heart:
Jooooj, vrlo rado, al ko što kaže josie, ne sjećam se kad sam zadnji put stvarno bila na kavi u kvartu - čista lijenostCitiraj:
Maruška prvotno napisa
8) mi smo tak lijeni, samo do parka, tu malo po livadama i vikendom baki bar na jedan ručak (njam) al zavidimo splitskoj bandi!
sretan ročkas i dobar tulum! :*
Izvješće s jučerašnjeg tuluma:
Unatoč virusima koji haraju po gradu, uspjeli smo se skupiti u zavidnom broju - 6 malih ZPB ića i njihove mame (i dva tate). Bilo je veselo, nitko nije nastradao (previše), ništa se nije razbilo (za divno čudo!). Svijeće su se puhale zilion puta, sve dok ih Marko (slavljenik broj 2) teatralno nije izvukao i objavio: A sad ćemo papati! Bilo je poljubaca, suza, čupanja (op.a. ovo uglavnom moj Lovre :oops: )...
S nestrpljenjem očekujemo slijedeći tulum!
:heart: od Vitole mame... e zavidimo vam....posebno na tim svjecicama i puhanju....mi smo isto ludi za tim :)
Inace Viktor ima curu...Vec danima mi spominje neku Adiju...Nikako da skontam ko je. I sinoc prolazimo kraj Vindija prodavnice, a on se prodere Adiaaaa i utrci unutra...pravo u zagrljaj prodavacici Azri... :mrgreen:
Bili smo na Lovrinom i Markovom rođendanu i super se proveli (unatoč optužbama da su neki došli samo jesti :P )
Djeca, bar mi se tako čini, još uvijek ne percipiraju jedni druge, fokusirani su uglavnom svatko na sebe, željenu igračku, neki na maminu ciku :) ,a naravno, svi na slastice sa stola.
Do zajedničke igre ćemo se još malo strpiti...
Organizatorici rođendana, sve pohvale, kuća je nakon nas izgledala kao da je bomba pala ali da je drugačije ne bi ni valjalo :D
josie, noćas sam te sanjala
cijeli dan umirem od smijeha,
zbog tebe sam u snu zakasnila pokupiti ivana iz vrtića i navukla si socijalnu službu na vrat
zaboravih, moje dijete sebe zove Ivo
Ivo došao, Ivo hoće, Ivo gleda, Ivo jakna, Ivo kapa, Ivo spava
sad mi je čak to ime i slatko kad ga on izgovori, inače sam ludila kad bi ga netko zvao drugačije npr: Ivek, Ico, Ivče, Ivanček Ivica i sl. :x
i jučer u krevetu umirem od smijeha, idemo spavati, a on počne nabrajati tko sve spava, Vito sauva, Ema sauva (iz vrtića) sinja (svinja) sauva, konj sauva, mako sauva, Iva sauva, nabroji on djecu iz svoje grupe i grupe vrata do njihove, pola životinjskog carstva i familiju, ja ga pitam a deda, a on će
Deda kaka! :lol:
:shock: :lol:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
to je znak da se definitivno moramo vidjeti.
ljubi mi Ivu :*
:lol: za ivu i dedu koji kaka!
cure mi cemo cijeli 3. mjesec biti u zg-u.
nadam se da cemo se ugledati na splicanke i napokon organizirati jedno purgersko okupljanje. :coffee:
A 4.?Citiraj:
Mamasita prvotno napisa
ne možete propustiti roćkase 8)
ajoj, mislim da ostajemo mozda prvi tjedan cetvrtog mjeseca. :(
09.04. imam zakazan pregled kod ginicke ovdje u becu.
u svakom slucaju moramo se vidjeti barem tih par dana prije rockasa da mozemo cestitatu jakovu. :heart:
cure, gdje planirate slaviti rockase?
evo ja bas pakiram stvari u kofere pa cu sutra sve to strpati u auto jer u nedjelju krecemo za Hrvatsku :D
tako da cemo i mi rodjendan proslaviti tu :D , jer vidim da se tu najbolje slavi
slavlje je kod bake i djeda (moji roditeljui) pa navratite 8) mi smo na drugom kraju auto-ceste Zg-Lipovac...
jako sam uzbudjena zbog puta, nadam se da necu sta zaboraviti spakirati
MM sutra nema kuci pa ce to pakiranje biti zanimljivo, Kristijan ce mi pomagati :tele:
K se nocas budio, temperatura 38,5 i nosic procurio
jutros 39, sad je bolje, nakon cepica
nosic jos curi...
e bas nam ovo nije trebalo :(
ajoj...evo malo vibrica za kristijana ~~~~~~~~~~~~ :heart:
da prodje do sutra!
i ako sutra krenete, sretan i ugodan put! :)
hvala mamasita!
temperatura je preko dana spala, i navece je bilo ok,
stvari su u autu, tako da mislim da krecemo sutra :D
vama isto sretan put...
o rodjendanu cemo napisati izvjestaj kad se vratimo :*