jos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
sirup - pio je jedino Panadol baby i sljezov sirup i za svaki je vikao da hoce jos :roll:
Printable View
jos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
sirup - pio je jedino Panadol baby i sljezov sirup i za svaki je vikao da hoce jos :roll:
~~~~~~~~~~~~ svim bubinima, mi smo zdravi kuc-kuc u drvo, kako Kejt kaže supersonični imunitet, u jaslicama od 11. mjeseca, doma je bila dva puta po četiri dana, lagana virozica i to je sve, antibiotike još nismo probali.
Sirupi: kada je pila Lupocet imale smo pripreme, upoznavanje sa špricom, pa sa flašicom, pa "mama malo pije" i svejedno se bunila kada je na nju došao red, željezo je, nakon početnog oduševljenja pila na rate, jednu žličicu na tri puta i svejedno bi obje bile smeđe-naranđaste. Biljni sirup protiv kašlja voli popije bez problema.
Inače je super, pleše, pjeva, igra se, postala je prava mala glumica.
pusa svima, tipkamo se
mi smo dan pregurali bez temperature, i sad jos da se resimo kaslja, i bicemo ko novi. :D
Jan, Shiny :love:
Bravo Strahinja i Nelzi!
Nama dan prošao u mini temperaturi, čak smo bili i vani prošetati se...
Međutim, evo prije spavanja je zakurio, 39,3 u guzi..dala sam mu Panadol baby..oko kreveta sam mu izrazala luk...skuhala domaći sirup za sutra.. (MM kaže da sam postala k'o vještica s tim narodnim lijekovima)...
sutra zovem pedijatricu šta dalje!
Ajme, ajme... :* bubanima. Mi smo zdravi već duže vrijeme. Danas smo bili u Tuhelju na kupanju pokazati svoje nove kupaće pelene. Bilo je super! Sutra se spremamo u Samobor na fašničku povorku.
E da!
Mi smo ovaj vikend trebali biti u toplicama Sveti Martin!
A mi bili na maškarama! ;)
Kliknite na http://www.pixiekid.com/index.html dolje na banner maškare da vidite kako nam je bilo!
MM kaže da je tamo super. Bio je tamo prije mjesec dana na team buildingu. Mi smo planirali tamo na jedan vikend.
Upravo sam pregledala! Svi ste bili divni! Svaka čast Annie :)
Annie :naklon:
Stvarno je bilo super!
Mi imamo maškare u utorak u jaslicama-ako Jan ozdravi!
MM je već isplanirao da ćemo ga maskirati u igrača Dinama-jer, jel'te, imamo dres!
Eh da je to jedini dres..MM ih skuplja..i za sebe i za sinčeka...
strahinja...bravo! drago mi je da ti je danas bolje.
nama dan bio jako naporan. ujutro maškare,a popodne rođendan.
annie bilo je super. hvala :*
i cure i bebe koje niste mogle doći baš ste mi falile. nisam vas vidjela od kad? od gusaričinog rođendana??? ajme!
nego kejt, irena i ja smo nešto pričale. mogli bi kod mene neki kružok dogovorit uskoro. kad dođu ovi ljepši i malo topliji dani pa možemo biti iza kuće u dvorištu. mjesta ima a klinci ne mogu nikud jer je ograđeno. kaj velite?
u subotu se spremamo u austriju pa ćemo i mi konačno upoznati sandru
:D
evo da i ovdje pohvalim slike,buba frizura ti je bila odlicna 8) jedino nigdje nisam ugledala Vitu il je nisam prepoznala?
Annie izgledala si fenomenlano :)
a Skoljkicu i Kejt nisam prepoznala :oops:
Vitu ni ja nisam vidjela na fotkicama. A kejt i školjkicu imam ja,budem stavila svoje fotke. Meni je mrak Roko, pravi gazda na OVOJ
Roko :heart:
mi smo rano otišle, a i moje dijete me jako iznenadilo, zaspala na ciki usred fešte, muzika, pucanje balona, vika djece ništa je nije probudilo, doma ako zaškripe vrata se probudi, a tamo niš,
a meni je bilo lijepo iako sam se malo družila
bubimira naravno da može-ja sam uvijek za druženje,još samo da gusarica prohoda do proljeća pa da i ona trči skupa s ostalima
Moj tigrić već spava! Danas je kurio preko 39,0 C!
Tuširali ga i dali Panadol baby!
Onda mu malo padne temperatura pa živne ali ubrzo se umori i samo nepomično sjedi i gleda u jednu točku..pa bi zaspao al' mu ne ide..zvala sam pedijatricu pa kaže da vlada takva gripa koja traje 4-5 dana. Svejedno sutra idemo vaditi barem krv da budemo sigurni šta je u pitanju.
I još nešto..iz očiju mu curka neka sluz, kao krmelji a on izgleda strašno iscrpljeno.
Mrrrrrzim boleštine...pogotovo što mi jadničak ne može reći gdje ga buba, što mi se ne može požaliti... :(
a mi smo danas bili na riječkom karnevalu,bilo je super. puuuuno ljudi,lijepo vrijeme,ma predivno
:* JR-u.
I mi smo bili,i to od 11 do 18 . Luka je oko 13 zaspao tati na rukama i spavao više od sat vremena,uopće mu nije smetala buka.Citiraj:
la11 prvotno napisa
Kasnije je bio kao nov,ostali bi mi i duže al je postalo malo hladno.
Sve u svemu super.
Puse bubanima!
to je eli bilo kad joj se razbahatila upala, držim vam fige i šaljem najveću pusuCitiraj:
Shiny prvotno napisa
bilo je lijepo na maškarama, domaćice, hvala ti
jedva čekamo druženje kod vite
puse svima, i da nam budete zdravi
I mi smo bili,i to od 11 do 18 . Luka je oko 13 zaspao tati na rukama i spavao više od sat vremena,uopće mu nije smetala buka.Citiraj:
la11 prvotno napisa
Kasnije je bio kao nov,ostali bi mi i duže al je postalo malo hladno.
Sve u svemu super.
Puse bubanima!
mi bi, mi bi :D :D :D !!!Citiraj:
bubimira prvotno napisa
Joj Kejt, kakva je to upala bila u pitanju? Kak ste to riješili? Koliko traje?Citiraj:
Kejt prvotno napisa
I mi smo za druženjeeeeee!
nelzi, kako je Strahinja?
JR-u i ostalim bubanima :heart: za brzo ozdravljenje
Aaaaa...i mi smo bubini :(
noćas je jako kurio, sad ima 38. Inače funkcionira OK, samo je cendrav i vruć. Ne kašlje, ne curi mu nos, ništa drugo. Da li da ga uopće vodim pedijatru ili da samo skidam temperaturu? Čula sam da su čekaonice pune, gripa, pa da još nekaj ne pokupi tam. Savjeti?
Joj Annie..mi uvijek čekamo treći dan kad ima temperaturu pa onda idemo! A da nazoveš prvo?
Istina-čekaonice su prepune, mi bili danas!
Jan je opet na antibiotiku. Ima neku bakteriju koja se iz nosa širi u oči i sad mu okice curkaju. Moramo kapati neke kapi u oči i mast stavljati, što graniči s nemogućim. A kako jadničak izgleda, s crvenim očima i podočnjacima :(
Nismo spavali već tri noći, ja ni oka sklopila...Lifrala sam MM-a u dnevnu sobu a mališa i ja smo bili na bračnom krevetu. On se vrtio, kunjao, malo jecao...
Odoh...
ma, ne da mi se zvat, sestra je katastrofa, Jedino kaj bu mi rekla nek dođemo, teško da će mi dat savjet preko telefona :x
a niš, budemo vidjeli...
Jan i Roko, ozdravite sto pre! :*
Annie, mozda da ga ipak odvedes kod lekarao. Ovako ne mozes znati je l mu je grlo crveno ili ne.
Mi smo sad ok, i kasalj se polako smanjuje. Hm, trebalo je da odemo na kontrolu, ali se bojim da se ne razboli ponovo.
Slike sa maskara su fenomenalne! Annie, ko je bio u ulozi fotografa?
Deca su prekrasna! :heart:
Fotograf je bio Josein muž, i stvarno je fenomenalan!
tako smo i mi,isto je Noa malo odspavala,ali čim je sunce zašlo bilo je hladno.Citiraj:
lali prvotno napisa
bila bi te zvala da se nađemo,ali sam mob.zaboravila doma :/
:love2:Citiraj:
Annie prvotno napisa
ooo...Roko je upravo ispovračao pola spavaće sobe :(
Mislim da ćemo ipak sutra do doktora... A sad razmišljam di ćemo spavati - možda da se svi troje zguramo u kindač :lol:
pusa svima
a jooooj :(
A joooj,pusa Roku,Janu,Strahinji....svim bubanima!
ojojjjjj.... da nije kakva crijevna viroza? frendica i njena mala su ju imale prije 10-tak dana :( ...Citiraj:
Annie prvotno napisa
ajme koliko bubanih!
svima šaljemo :love:
Dobro jutro!
Nadam se da su bubani :saint: jutros bolje!