Skoro sam zaboravila da su nam djecica skoro pa blizanci :lol: :lol:Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
Mi smo na obozavanju jogurta, to znaci da cemo uskoro doci i do kiflice :mrgreen:
Printable View
Skoro sam zaboravila da su nam djecica skoro pa blizanci :lol: :lol:Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
Mi smo na obozavanju jogurta, to znaci da cemo uskoro doci i do kiflice :mrgreen:
Kad smo već kod jogurta- koje jogurte dajete svojim malcima? Običan, acidofil, voćni, ab kultura...??
Ivor je probao Dukatino i to mu je super. Dam mu koji put kravli sir i za sad sve 5. Nema reakcije.
:D Gab je danas jeo meso!!! To samo baka može: neću ni spominjati da preko vikenda nije ništa jeo, već samo dojio...
Keti :taps:
često pišete o tome kako si bebači rasjeku usnice, valjda jer imaju te super oštre zubiće...
mene zanima ako je kome ostao ožiljak :? jer nama za sad jest :( a već je prošlo par mjeseci... a uopće nije bilo strašno kad se rasjekla! Skroz ima s lijeve strane udubljenje na usnici!
Grrrr... :evil: :evil:
Danas popodne mi rekli da ovo što radim (a ujutro još nije imalo rok, osim "kad stignem, al čim prije") ide sutra ujutro oko 9h na upravu.
I eto.. javljam se sa posla, i "pomalo" pi*dim...
ljut! ljut! ljut!
(a radim tek 10tak dana)
Ne spominji mi posao, danas sam imala koma sastanak i necu spavati jos oho ho noci, na vagi smo dal cemo ostati kao zaposleni ili ce nas poslati na burzu :evil:
A sto se jogurta tice, Emanuelu sam ga dala nakon napunjenog 11 mjeseca, i to Dukatov tekuci, kojeg tamani samo tako. Obozava ga, svaki dan bi ga papao. Danas je pojeo cijeli. Inace, jako voli mlijecne namirnice, naravno sve osim mlijeka :mrgreen:. Ko kaze da je sve u genetici ;)
Samo da vas brzinski pozdravim, počela sam radit opet i opet idemo u jaslice..tamo i bude dobra, jede i spava, igra se, hoda, pa preživim na poslu, iako je moje preživljavanje sutra upitno jerbo mi je rečeno da ću u 5h popodne imat sastanak :evil: , a radim od 7h ujutro..
pa još dok dođem doma, huh..
pusa svima! :heart:
p.s. vidim da pričate o zubićima i jogutrima- mi dakle imamo 13 mjeseci i 8 zubića, a ja joj dajem papit bioaktiv i kefir (kojeg obožava), a mislim da u jaslicama jede i frutisimu light (to sam vidila na meniju). Inače joj ne mislim davat voćne jogurte, bar ne još nego radije obični bioaktiv i svježije voće.
:heart: :heart: :heart: :heart: idem malo peglat za sutra...
:lol: ovaj moj mail izgleda kao da sam zaljubljena 8) , vidi se da je proljeće na vratima
emanuel, nisi više doma?Citiraj:
emanuel prvotno napisa
MM tvrdi da je Keti kopija mene (bar po pitanju pehrane i sl, jer joj ja "vibram" da nešto vrijedi ili ne. al nije to ni tak glupa teorija.)Citiraj:
emanuel prvotno napisa
Recimo papa samo tvrdi jogurt (meni se svi ostali gade).. Obožava špinat na mlijeku.. svakih 2-3 dana doručkujemo griz na mlijeku zajedno i to je nešto što čudno dobro pojede.
(ima toga.. :) )
Nego, jesu vaši klinci počeli kužit da kad neda mama, možda tata pristane? Ovaj moj Zvrk, čim ne odgovorim na "mama, mama.." prebaci se na "teta, teta.. " :heart: