rajvos na voćni dan može i povrće ali sirovo.
Cure molim vas prijavke da sutra mogu srediti listu...
Printable View
rajvos na voćni dan može i povrće ali sirovo.
Cure molim vas prijavke da sutra mogu srediti listu...
Tessa;hvala na savjetima. :heart: Meni je tijelo samo dalo poruku da mu ova dijeta ne paše i prekidam je.
Morati ću zaobilaznim putem,postrožiti režim prehrane,promijeniti prehrambene navike...tako sam uostalom i skinula gotovo sve kile preostale od porođaja(imala sam 72 kg nakon poroda)-pazila sam prilikom kombiniranja hrane,jela više povrća(npr.za večeru sam često jela grčku salatu sa mrvicu fete)i kile su otišle...
Cijelo ljeto sam bila na 59 i sad smo se u zadnje vrijeme nekako MM i ja razbahatili i stalno smo navečer naručivali hranu-te pizza,te čevapi,enchilada,tortilje na sto načina.....i kile su se vratile,čudno da ih nemam i više.A on je visok 190 i dobije 2-3 kile a niš se ne vidi. :(
Niš,sutra punim hladnjak povrćem i jedem proizvoljno,ali niskokalorično.Tebi i isvim curama sretno!!!
evo, ovdje možeš "skinuti" knjigu!Citiraj:
rajvos prvotno napisa
sretno!
ja se na kraju ipak odlučila za tjesteninu i šalšu, po stoti put (al, što ću kad ju volim :mljac: ).
napravim si više, a ne onih famoznih 12dkg pa ne budem gladna...
Prijavljujem -1.5kg, jos 8.5 to go
MBee, meni možeš pisati -6 (4 to go) i slobodno otvori novi Un topic, hvala!
ronin, drago mi je ako sam ti bar "mrvicu" pomogla. Mudro je slušati svoje tijelo! Javi nam se ponekad, bar radi društva :)
Miha, imaš jeftiniju varijantu testiranja - dr. Marđetko iz Zadra (jedino moraš otići u Zadar).
BussyBee, čestitam! Kakav je rezultat i kakvo je iskustvo?
:lol: no hard feelingsCitiraj:
Tessa prvotno napisa
ipak, krećemo, od sutra.
Ovaj puta se MM-u pridružujem i ja, pa će to izgledati ovako:
MM (21kg) 18 to go (nije baš sve vratil u ova dva bezdijetna tjedna)
iva_777 (8,5 kg) 8,5 to go
Pa eto, ko bu sređival listu, mi bi se predbilježili sa štovanjem :mrgreen:
Moj ukupni score je -12 kg. Ovaj zadnji vodeni sam zeznula (bolesna sam vec danima i nisam izdrzala bez juhe) pa me nije pocastio s ekstra kilom-dvije manje, ali ok je rezultat. :)
:D bravo bb :D
Dakle evo, tko se javio upisan je:
1. white_musk (30kg) 12.5 to go
2. Iana27 (20kg) 16 to go
3. Pepi (10kg) 5 to go
4. smaja (10kg) 1,5 to go
5. Bubica (12kg) 7 to go
6. bebelina (30kg) 26 to go
7. dadukano (20kg) 15 to go
8. Ivona (8kg)
9. kovke-kol'ko ode dobro je (-7kg! bravo!)
10. Tessa (10kg) 4 to go
11. anledo (7kg) 7 to go
12. MBee (16kg) 6,5 to go
13. puros (10kg) 5 to go
14. Nana (12kg) 4,5 to go
15. AnaDelVito (10kg) 6 to go
16. Zrinka19 (10kg) 6,5 to go
17. iva_777 M (21kg) 18 to go
18. iva_777 (8,5) 8,5 to go
19. Pliska (8,5kg) 7,5 to go
20. martinaP (10kg) 7,5 to go
21. miha (8kg) 2,5 to go
22. Bings (7kg) 7 to go
23. kiki (12kg) 9 to go
24. magriz (10kg) 9 to go
25. Tonja_1 (11kg) 5 to go
26. pikula (20kg) 20 to go
27. emira (10kg) 4 to go
28. pasam (10g) 7 to go
29. suzy (10kg) 8,5 to go
30. Lu (35kg) 33 to go
31. rinama (18) 18 to go
32. suncha (15) 15 to go
33. rajvos (15) 14 to go.
Samo hrabro dalje! :love:[/quote]
Cure, ima li koja link za skinuti UN knjigu, 1. dio?
Ono na što sam ja nailazila prošlog tjedna - ne otvara.
Može na pp ako tko ima, bit ću zahvalna :) .
[quote="mihaevo, ovdje možeš [url=http://www.posalji.net/819365?Dijeta2.zip]"skinuti"[/url] knjigu!
evo link
btw gladna sam :(
[quote=iva_777]Hvala, iva_777, ali to je dvojka... ja tražim jedinicu.Citiraj:
"mihaevo, ovdje možeš [url=http://www.posalji.net/819365?Dijeta2.zip prvotno napisa
Dakle, i dalje stoji, ako koja ima...
AdioMare to nije dvojka već jedinica.
:naklon:Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
sta je onda sa tim temeljcem? jel on obavezan ili ga se moze preskakati?
Pozdrav svima. Ja sam danas drugi dan na UN-ki. Umirem od gladi. Imam 70 kg i visoka sam 173. Htjela bih skinuti 5-10 kg. Inače uopče nisam karakter svaki puta prekršim-najgore mi na poslu jer se uvijek nešto naručuje. Ovaj puta ću biti ustrajna-dok ne ostanem trudna-naam se što prije jer tada mi ništa neće biti važno, mislim to s kilama... pusa svima.
Svaka cast :D :DCitiraj:
BusyBee prvotno napisa
Je, vidim sad, sori. iva_777, hvala.Citiraj:
MBee prvotno napisa
Bok curke!
Ne znam da li možda nešto radim krivo ali ne uspijevam downloadati knjigu? Vi uspijevate? Ne kužim u stvar? Probat ću od doma, možda ovdje na poslu imamo neke zabrane.... :/
cure, bok :)
da vas pitam; u čemu je razlika monignaca i un dijete?
ja imam za skinuti 5 kila i sad... jel mogu na un dijetu i moram li s obzirom na "malo" kila viška provodit je kraće od 90 dana?
Cure mene skidajte s liste. Desilo mi se isto kao i Anabeli i Ronin. Kožu bi si poderala od svraba.
Nekak si mislim da mojih 60kg nije puno previše na visinu od 167cm i da taj mali višak mogu skinuti i nekak drugačije. Pa sad ja sam i dalje na dijeti, ali ne UN, nego više pazim kada jedem, koliko jedem, kaj jedem...
Bumo vidli kaj bu od toga ;)
E da MM ostaje na listi i trenutni je na 16 to go :D
Eto i mene u veselom UN društvancu!!!! :D :D :D
Imam 168cm i 73 kg i vec sam 10 dana na UN-u. Ide polako ali sigurno, htjela bi dogurati do 62kg, ako ide i dalje super, nikad niti nisam bila mršavica.
Najgore mi je što sam navikla navečer nešto grickati. Ako me uhvati kriza navečer na mesni dan grickam šunkicu ili sirek, na dan graha i krumpira napravim si kokice, na dan tijesta pojedem nekoliko kuglica od rižinog brašna, a na voćni dan grickam suho voće. Za sad super izdržavam.
Šaljem svima vibrice ~~~~~~~~~~~ :love:
ja trebam skinuti malo :oops:
zanima me koliko dugo se downloda ova knjiga, jer to mogu samo na poslu a treba mi komp.
i ako netko može brzinski odovorit što se može jesti na prvi dan, mislim da je to proteinski, osim piletine a da se najedeš?
Hvala
Mene skinite s liste, skinula 3 kg i kapitulirala :( .
Krećem ponovo nekom drugom prigodom.
gdje je ekipa :? :? :?
zamrli postovi :shock:
I ja se pitam gdje su svi?!
Ajmo cure, prijavci, niste valjda sve odustale?!
Ja sam na -10kg i da se nastavi ovim tempom ja superzadovoljna.
:predaja:
pomirit ću se sa 180cm i 73-74kg :/ ...
a kad ponovno 'zastranim' evo me nazad :mrgreen: !
A kaj da pišem, gladna sam ko vuk, nemogu od muke. Najgore mi je ovo kroz jutro voće pa razmak od 5 sati do obroka, toliko mi optereti želudac kad se najedem da sam sposobna samo leći.Citiraj:
MBee prvotno napisa
Nadam se da će proći ako ustrajem, još uvijek me mući buđenej po noći i glad koju tada osjetim, pa popijem vode, ali je ipak teško. :(
na početku je najteže. i meni je trebalo puno vremena da se naviknem.
danas se nisam vagala, ali znam da mi je period "kg stoje"", ali zato odjeća "pleše!"
jel netko isprobao neki novi, fini recept?
Mene nitko nije doživio ali dobro...ja sam nakon 5 dana skinula 1,5 kg :D Nastavaljm...Citiraj:
anima prvotno napisa
Jako me zanima koliko se dugo downloda ova knjiga pa ako netko može odgovorit, miha npr. pliz
:* svima
ovisi o vrsti veze preko koje se spajaš - ako imaš ADSL neće dugo trajati, ali ako imaš dial-up nikako ne preporučujem...potrajat će...ipak je to 19MB!Citiraj:
anima prvotno napisa