Mi vas puno pozdravljamo, da znate da čitamo i radujemo se svim uspjesima. Imam dosta toga za reći...nadam se da ću za vikend stići nešto i napisati.
Jakov ima već 16 zubića, nedavno su izbile i petice, a šestice imamo već par mjeseci!
Pusa!
Printable View
Mi vas puno pozdravljamo, da znate da čitamo i radujemo se svim uspjesima. Imam dosta toga za reći...nadam se da ću za vikend stići nešto i napisati.
Jakov ima već 16 zubića, nedavno su izbile i petice, a šestice imamo već par mjeseci!
Pusa!
Ja sam večeras otkrila 9ti zubić - gornja 5ica
A donje obje su jako natečene :saint:
Mala i Sanja - skola u kojoj radim je od vrtica do 4. srednje. Vrtic imamo od 3-godisnjaka. Ako vas zanima pogledajte na www.aisz.hr
Ema je super samo malo kasljuca ali nista strasno. Barem vise nema temp. Bile smo jucer na promociji knjige J. Boban Pejic. Knjiga je sinoc bila 140 kuna i od jucer je na prodaji u Bio Bio ali ne znam po kojoj cijeni. Jer je ono sinoc bilo promotivno. Ema je bila jako dobra.
Nosili su pitu od jabuke i nudili ljudima. Ema se muvala okolo ali kad je skuzila da nose hranu uhvatila je jednu tetu za nogavicu i pocela ju vuci. Kad ju je ova pogledala Ema je rekla "nam, nam" i naravno da je dobila svoj komadic i cijelog ga pojela. :lol: Rekla sam MM da nema sanse da nam dijete ostane gladno cak i kad ja ne skuzim da je ona gladna ona si negdje nade hranu i trazi sama.
wow, kak ste vi svi zubati već (osim Eme koja je tu s Milom još na jedinicama i dvojkama...) :mrgreen:
Olivija i Ivček, thanks! Rikava mi baterija. Opet smo skoknuli na Krk, nisam se još raspakirala i ne znam gdje mi je punjač. Javim se sutra kad pogledam stranice. Pusa
Olivija i Ivček, thanks! Rikava mi baterija. Opet smo skoknuli na Krk, nisam se još raspakirala i ne znam gdje mi je punjač. Javim se sutra kad pogledam stranice. Pusa
Evo prijavljujemo prvi put u životu začepljen nosić :/ baš nemam pojma odkud zašto i kako, jer je danju sve super, a od ponoći do jutra se bori za zrak... Mislila sam da je jednu noć, pa nisam ništa poduzimala, ali evo idemo sad inhalirati i večeras prije spavanja.... možda pomogne.
Kod nas je vruće zapravo, za kratke rukave.
Imamo novu riječ - Toko Oko (Tonko Bonko) :heart:
Daan! Nikoga danas...kod mene nedjeljom (za sad) najmanje posla pa kad mogu forumirat, nema nikog.
Ceksa, puse bubanom nosiću :love: . Joj kad pričaš o dojenju sjetim se Karlitosa kako cica stoječki :zaljubljen: . Za mene nedojilicu to mi je taaaakooooo preeeeeeenešto specijalno :heart: .
Nama su izbile jedinice i dvojke, gore i dolje, gornje obe četvorke, a donje su jako natekle. tricama ni traga.
Svizac :lol: Ema je prava mala šefica.
Astra :shock: tolko zubiju!? woooow, to kod vas expresno. Ajd malo piši, nema te odavna.
Sanja, Keti je preslatka u avataru :heart: . I od nas vibre najveće da dobije bracu ili seku :D
Vodenjak di si draga ženo? Vibre za diplomu, nadam se da ćemo se još koji put sresti. Ah, fućkaj hranu, to nam dobro dođe u strci, valjda se skine koje kilo :mrgreen: ( to ja sebe tješim kad se pokušavam sjetit kad sam zadnji put ručala)
Joj nemogu vas više pohvatat.
Doki je kod sveki od petka popodne. ja sam skoknula u ST na kontrolu vida, kupila D cipelice, Bambi one polu otvorene, jednu majičicu mm-u isto jednu a sebi iskesala 1000 kuna za pregled i naočalice :roll: . Skoro me strefilo kad sam čula sve ukupno a pogotovo kad sam skužila da je Master prošao :lol: . Pasla sam oči na ludnica krpicama i tješila se da mi niš netreba, ima svega (je moš mislit kad mi to žene imamo dosta svega :lol: ) Tako da D sam vidila u petak ujutro, spremila ga za jaslice, pa tek u subotu kad smo se probudili, pa sam ošla na popodnevnu smjenu, danas opet jutarnja....brrrrr kako mi fali :cry: jadva čekam popodne da ga izljubim, izgrlim, sunce mamino.
D zna cmoknut i poslat pusu s dlanom. Za ženama na ulici viče 'tete' a za muškarcima 'barba'. onako iz čista mira :lol: .
Ono krmeljanje očiu se ispostavilo kao virusni konjuktivitis (thx Ivček), jer su ih tete u vrtiću izgleda brisale s jednom gazom, pa ih je pola prokrmeljalo. grrrrrrr. al sam im napomenula pa je druga rekla da ih briše svakog sa svojim babarinom :/ . Ah te jaslice......kad svašta čujem ovo mi je sve super :(
Eto sam se raspisala :mrgreen:
Samo da prijavimo neuspjeli pokušaj odvikavanja od noćnog sisanja :( Sinoć pokušali, plač, stenjanje, jecanje i deranje je bilo neizdržljivo, trajalo je skoro pol sata bez da smo ga uspjeli umiriti i MM i ja nismo izdržali. Žalosna sam, ali očito još nije vrijeme. ..
SUtra ne radim (bar nešto).
Proveli smo vikend na izletima.
Ogulin, jezero Sabljaci u subotu, te Jastrebarsko - dvorac Erdody, šetalište oko njega, park.. pa na roštilj kod prijatelja u Krašić u nedjelju.
Danas radimo, a najvjerojatno ćemo sutra ranom zorom (cca 5 izjutra) prema Lici.
Baš planiram početak lipnja u Istri. :) I jedva čekam...
(još ako uspijem nagovoriti MM da ovaj vikend odemo na more.. :roll: )
Mi prijavljujemo da smo preživjeli prve svatove! Išli smo u Osijek, i šef je lijepo podnio put (MM uzeo službeni veliki auto tako da nam je bilo fino komotno odostraga). Prvo smo se valjali na čistoj travi i gledali koke i pijetlove u osječkom predgrađu Josipovcu, pa se predvečer spremili za pir. Tamo mu je bilo ok, ali nije plesao - mislim da mu je bilo previše bučno, a i nije dijete naviklo na tamburaše ;)
Izdržao je do 21:40, pa je sat vremena odspavao u kolicima, a onda smo se nas dvoje povukli u sobu. Ujutro smo napravili đir po gradu gdje se ODUŠEVIO novim trgom s vodoskokom! Sav je bio mokar ali je bilo tako lijepo toplo da sam ga pustila da dira vodu. Nadam se da će i fotke biti dobre - još ih nisam skinula.
Svi su bili oduševljeni što još uvijek cica: od moje bake do ful mlade ekipe.
Ipak - kad smo došli doma, oduševljeno je gledao svoje igračke i bio presretan što je svom terenu :)
Olivija - bila u Osijeku i nisi se javila :cry: :cry: :cry:
Evo nama se vratio adsl, pa ću ja snimati svaki dan po malo zimskih beba (0-1) samo što vidim da je najstariji zb 38 :/ aj mi pomozite da ne kopam. Zapamtila sam samo da je Olivija snimila 1-10....
Ima li još netko nešto?
Ja ću probati onda 50-60, al ne obećavam da ću i uspjeti.
Mi u subotu bili kod mojih na viksi, ne zna se tko je više uživao, Max ili ja. Jedino je mm brundao kad sam dala Maxu kantu vode, kantice, lopatice.... Bio je mokar do kože, a vani super toplo, onda je moj tata brundao kad se Max bos i gol rastrčao po travi, a ja sam uživala gledajući kako je sretan.
Uvijek se sjetim onog što je Cekana stavila jednom o tome kako djeca vide stvari oko sebe). Ceki, ako imaš još to, ponovi.
Max ima 16 zubića (8 gore i 8 dolje, po redu 1-4).
Glavna fora mu je potegnuti mm-a ili mene za kosu ili uši da nam može dati pusu.
Sutra ćemo na Sljeme.
Sanja, predaj molbu, nemaš što izgubiti, čisto za rezervu.
konačno smo ozdravili - držala nas temperatura 5 dana... kašljuca još povremeno, nosić se smiruje... a što je izlazilo iz njega....
počeo je opet bolje spavati... još sutra odmor, a onda u srijedu opet jaslice... nadam se da će uspjeti 3 dana proći bez da se razboli... :(
bila nam je u subotu jedna potencijalan teta čuvalica - nije izgledala loše dok nije rekla da je svoje unuke uspavljivala tako da bi ih tukla po guzi... nemam smajlića za ovo... prestrašno!!!
tražimo tetu i dalje...
a možda se odselimo u samobor, pa tražimo tamo... držite nam fige da preseljenje uleti...
Cure ne morate ništa obećavati, kad mi dosadi kopiranje, ja vam javim, ide ovo brzo...
Ivček - lampiončići maslačaka :heart: ;) imam, imam, samo u drugom compu, potražit ću pa staviti, no frks!!!
Magriz - supić da ste zdravi... ~~~~za pravu tetu čuvalicu
E, nisam prijavila da smo jučer bili na izletu sa malim izviđačima. Baranjsko kupalište "puškaš" na Dunavcu. Bilo nam je jako lijepo. Evo nekoliko sličica ovdje.
Nek Vas ne zavara trudnička majica :mrgreen: btw. na kraju dana zaključak mm-a i mene je da mi se trbuh na žalost ni malo ne razlikuje od mog 8og mjeseca trudnoće :roll: osim što je beskrajno mekši...
:sing: A moj će uskoro opet biti veliki i okrugli!!!! DA: imam plusić na testu :D
Ceki - nemoj se ljutiti, ali mene tako razvuku po Osijeku da jedva da smo to malo po gradu prošetali! Znaš da uvijek imaš :* od mene.
Magriz - o-ho-ho! Držim fige za koji kvadrat više!
Olivija draga!!!!!!!!!
Čestitam od srcaaaaaaa :zaljubljen: :joggler: :preskaceuze:
Oli :D :D :D :heart:
:* hvala drage!
:D Olivija, čeeeeeeeeeeeeeeestitam, šaljem najveću pusu tebi, buši i veejikom braci! :heart:
Za ovu vijest je vrijedilo upaliti komp, a baš sam mislila da ne budem.
Čestitam!!!!!!!
Mi danas bili vani cijeli dan. U 9 već na Sljemenu, pa Stubičke toplice, pa završili kod Trajbara i Jelačića.
Imam prvi biser produženog dojenja: Max je prije tjedan dana nakon jaslica cicao i počeo rukom pljuskati cicu (ne znam je li bio ljut zbog jaslica ili je to radio od sreće ili onako bezveze). Prilično je boljelo, al mu nisam htjela prekinuti podoj nego sam mu uzela ručicu i pokazala da je cika draga. I jučer su ga čuvali svekiji i dođem ja s posla, on me odvde do kreveta, digne majicu i počne zvati "dragaaaa, dragaaaa!"Danas opet, legne na krevet i viče glasno, čak se i r čuje: Draaagaaa!
Olivija :sing: čestitam!!!
Oli, :sing: :dancingfever: :D
Čestitam od :heart: !!!
... i TM-u i malom velikom braci :love:
Hvala, još jednom!