-
Blago vama ,mi slavimo rođoš u zimu i osuđeni smo na zatvoreni prostor.
Jedan dan je bilo slavlje za rodbinu kod sveki,a drugi dan kod nas u stanu od 60 kvadrata,a 17 gostiju;mame,tate i djeca,uglavnom od 2-7 godina. Bilo je super ali totalni urnebes...
Ja nisam stručnjak za kolače,već smo naručili tortu u obliku vlaka-djeca poludila za tortom,htjeli su je voziti jer je bila jako uvjerljiva,bilo kolača od sveki,naručili pladnjeve sa narescima i kanapeićima,a ja napravila 2 vrste salate i kiflice,brdo cuge i ukrasa za rođoš i to je to....
Jedino što Roko nakon rođoša nije baš spavao tu noć, too much uzbuđenja,i par puta je čak u snu pjevao Sretan rođendan ti....
-
[/b]Traktorka znaći bio je zadovoljan :*
-
Roko je bio i više nego zadovoljan kao i sva djeca,a to nam je bilo i najvažnije,ipak je to dječji rođoš,
MB-a šta ćeš im kupiti,jel kupujete različite poklone ? Koje ti je dijete najmirnije,a koje najživahnije ? :*
-
Upravo danas idemo nekaj kupiti i nemam apsolutno pojma kaj. Kaj ste vi kupili?
Mislav je najživahniji, Dora je šefica, a Domagoja zovu "grof" - tak se drži i ponaša. Osim što je fin i miran ima jako kratki fitilj ako ga se uvrijedi npr oblačenjem bratove cipele.
Dora je gospodična šefica. Ona određuje tko bu kaj i kada i dali gledao na televiziji, tko će koju dudu dobit za spavanje, miče ljude s puta i tako to... A Mislav je huligan. Njega zovem Beckham - na njega se žene ljepe (iako Domagoj ima prekrasne plave oke i duge trepke), mali tamnooki vražičak. Stalno nasmijan (ako nekaj ne protestira - što je često).
Morala bi stavit fotke...
-
Stavi fotke obavezno......mi Roku kupili sve i svašta : pokupovali smo sve vlakove u TL-u,uglavnom on se pali na sva prijevozna sredstva,a sad je u fazi motora....a bagere smo prerasli
Nadam se da će svima biti dobar party,pusa svima i ugodan vikend :bye:
-
lijep provod za vikend svima!
Domagoju, Dori i Mislivu lijep provod za rodjendan :preskaceuze:
mi cemo za vikend i za praznik u vrt, napokon cemo malo i uzivati a ne samo raditi :roll:
MB cekamo slikice od trojceka :love:
-
Bok svima! Nadam se da cete se dobro provesti. Mi smo prosle subote slaviti Filipov rodjkas na Jarunu i bilo je super. Rostilj, meza, kolaci, torta, 15tak djece izmedju 1 i 3,5 godine, puuno odraslih. Odlicno smo se zabavili i mi i klinci. Ponijeli smo i mali tobogan i satorcic za klince-cijeli dan su visili po njemu.
Toplo preporucam takvo slavljenje rodjendana-mi (odrasli) smo se mogli bas druziti i zabavljati, a i klinci takodjer, nema opterecenja, niti neke velike brige oo djece. Dosli smo oko 11-12, otisli iza 8.
-
A zimskom drustvu nasih ZPBeica=kao je krenulo i zimi ce biti dovoljno toplo za rostiljanje na otvorenom :/
-
Dori, Mislavu i Domagoju
sretni rođendani (s malim zakašnjenjem)
tulum je sigurno bio praaaaviiiii :joggler: :dancingfever: :sing:
-
Hvala curke na lijepim željama. Pa da vam kažem kak je bilo...
Prvo se Dora probudila i povraćala. I naravno cijeli dan bila grintava (e jesam sretnica :( ) Dečki su bili u elementu. Domagoj je cijeli dan jeo, nisu se dali s bicikala koje su im baka i deda donjeli (oni plastični mali a kaj ću još ni tu nemogu sa nogicama do pedala. ;) ) Pa smo plesali i papali tortu, a kad su otišli kumovi došla je moja strina i jedni familijarni frendovi (on je plivao s mojom mamom nekad daaaavnoooo) i gospon je meni donio 60 ruža. Skor sam na rit opala. Al tu nije kraj - daklem moja djeca se nisu dala u krevet a onda sam imala cijelu noć cirkusa jer su se stalno budili. I jučer je Misalv još bio grintav i umoran prije podne. Srečom svi su sad OK (osim kaj DOmagoj već dvije noči kašlje tam negdje oko 4 sata :cry: ).
Jučer smo išli (mm i ja) i na jedne krstitke (dok su malci spavali) - tj otišli smo na ručak . danas je mm ko pravi gospodin doma a ja rintam...
-
MB sigurno ti već svi idemo na živce skidajući ti kapu i pitajući se pa kak ona to sve uspije dobro hendlati...
kad je bilo iznimno teško sa ivanom jer je bio jaaako zahtjevna beba, pa problemi sa sisanjem pa njegovo plakanje i cendranje zanm da mi je 100 puta netko rekao da mi se divi, kak to uspijevam, da ne zna kak bi oni tako mogli, no što ćeš...pobjeći ne možeš (iako ti koji put možda i dođe da odeš na par sati)
ma ja to sada pišem jer me ponekad hvata panika kao će biti kad se rodi ovo drugo koje nosim :/
a što se tiće poklona za ročkas moram reći da ja ivanu nisam kupila ništa, (doduše, kupila sam mu megablokse 2 tjedna prije) možda zvuči grozno, ali toliko toga dobije od drugih, da drugi dan kad gledam koliko igračaka ima a i robice uhvati me neka tuga jer se sjetim manje privilegiranije djece, a ponekad pomislim i kakvo je to bacanje novaca
kada buide veći zasigurno ću mu kupiti i ja nešto za čim on izrazi želju
-
Kad buju kužili dobit će poklone - ništa im ne fali :)
Ma kaj bi ja to dobro hendlala - baš sam jučer bila na rubu suza da kak mi je grozno i kako ništ još ne pričaju i kak ja nemajka - oni ništa ne slušaju. I da mi se čini da sam totalno useless roditelj jer da imam osječaj da moja djeca stalno plaču (što nije daleko od istine ali stalno netko drugi) tako da se meni čini da su moja djeca konstantno nesretna. Plačem ja kak mi djeca nisu normalna jer stalno plaču ili sam ja nemajka - da kak druga djeca ne cvile i ne plaču i smiju se puno više.. Ma grozno...
Al hvala na komplimentima - puno mi znači priznanje i podrška.
-
yasmin,
ja jučer razmišljam što da kupimo Patriku za rođendan
i isto mi prođe kroz glavu - STALNO MU NEŠTO KUPUJEMO
što igračaka, što robe, nema što mu ne bi kupili
jedan mjesec - imendan
drugi - uskrs
treći - rođendan
stalno dobiva nekakve poklone, a isto znam da će ih sad za rođendan dobiti takvu hrpu da ih neću imati kamo staviti
...ali kako to obično biva, otišli mi i kupili djetetu one autiće na baterije s garažama, a svaka garaža ima još i svoj ključ...ma urnebes tko bi tome odolio...a znam da ću uz ove dvije kutije za igračke morati kupiti još dvije.
Bila ja s frendicom na kavi u subotu, a na terasi kafića (pametno se sjetili, došlo mi da gazdi idem odat počast) - raj za klince - velika kuća, tobogan, ljuljačka, čak i maleni stol sa klupicama - Patrik je toliko zapeo za tu kuću, ulazi, izlazio, nije se dao van - kad smo morali ići doma (jer je btw i pelena bila ukakana, a i tenzije među klincima na toboganu su rasle, pa je već počeo i napadati) vrištao je i plakao pola sata - "mama, tu"
i još uz sve one igračke koje ima doma i u jaslicama, dijete zapne za nekakvu kuću - ma prestrašno
-
E da... Previše toga imaju i onda se neznaju veseliti sitnicama. Mislim da moram ovu praksu malo ublažiti....
-
MB-pa uopće nije čudo da ti dođe žuta minuta,pa to je tako normalno, meni nekad dođu žuti sati,dani :oops: ,a imam samo jedno dijete. A koliko sam samo puta mislila odustati (mislim ne znam od čega ali eto...).
Sad mi je bed kad vidim kako sam razmišljala i uvijek sam mislila da je moje dijete najgore,najzahtjevnije i sve uvijek nešto loše.
Ti bi,draga,trebala biti ponosna na sebe jer odgajati troje djece iste dobi je veeeliki pothvat,a još ste svi živi i zdravi,i ništa vam ne fali a djeca svaki dan napreduju,ma trebaš biti najponosnija na svijetu,a normalno da ne može uvijek biti savršeno.
Nadam se da imaš nečiju pomoć,a i da ti mi nekad dobro dođemo..... :love:
-
:* to vama curke... Za pomoć i podršku. Upravo me zvao mm i neka budala mu se zaletila u auto dok ih je furao u vrtić :evil:
Kao nij eim ništa samo malo ih se dotaknuo. Eeeee frajer ima taaakve velikeeee sreče da ja nisam u autu bila jer bi mu oči iskopala garant.
-
stijena o kojem se kafiću radi?
mi smo bili na terasi Mc Donaldsa, na onom velikom toboganu, mali nećak i Ivan ...to je bila cika, vriska, mislila sam da će se omesvijestiti od uzbuđenja
prvo su se nevino sjeli na tobogan, tamo gdje se izlazi, a onda su polako počeli puzati prema gore (neko vrijeme nije bilo druge djece), onda su polako počeli sve više i više i spuštati se zajedno u svim mogućim pozama, a onda odjednom Maaamaaa!!! ćujemo ih a ne vidimo, ja i šogi "Ajde dolje, spuštaj se" oni i dalje ushićeno "Mamaaaaaaaa" pogledamo mi prema gore a oni se uspeli skroz do kraja i s najgornjeg prozora nam mašu, hoće umrijeti od sreće, mene je uhvatila panika kak će dolje, šogi s epočela uspinjati s druge strane, kakav prizor!!! ona je malo korpulentnija, bojala sam se da ne zapne :lol: (sva sreća da ovo ne čita!!)
nakon par minuta su se spustili, i dalje umirući od ushićenja...
-
:lol: kako je lijepo vidjeti kako dječica užvaju u malim stvarima i nas kako "ne paničarimo". Da ne spominjem kako se ja stepavam svaki puta kad vidim nekog od mojih kako se penje, skače i sl (npr dobivam lagane fraze kad ih vidim sve troje kako trče i bacaju se po našem krevetu) :oops:
Pa moraju se penjati ne paničari govorim ja sebi a onda se tresem npr u Mariji Bistrici kad vidim kako trče uz stepenice/niz stepenice (one kamene klupe). i onda molim lijepo kad skuže da im je mama lagano u banani još zezaju tak da mašu s nogom u prazno :roll: