ne rade!
Printable View
ne rade!
A jesi ih uključila u profilu ??
pise mi da su ukljuceni...
nis mi nije jasno...
stavit cu novu od Kristijana, jos nisam smislila koju a pripremam i album, nadam se da ce mi MM pomoci pa cu usparati na vremenu :grin:
Nemam pojma šta ti se događa,mislim da sam nedavno pročitala da je isto tako nekome bilo,probaj tražit pod Admin pomaže u nevolji!
Jedva čekam slikice! :heart:
I ja!Citiraj:
traktorka prvotno napisa
ne znam kakvo je vrijeme kod vas ali ovdje je jesen!
kisa pada vec tri dana, grozno...
Kristijan i ja smo vecinu dana u stanu koji sok i promjena nakon slobode na GO
nasli smo si novu zabavu - pravimo tetu i ujku od plastelina, juce smo pravili mamu i tatu :grin:
evo mene od sinoć u zg.
cijelo vrijeme išćitavam i ništa nisam zapamtila :oops:
na moru je bilo o.k., došli smo na buru i ledeno more, ivan je drugi dan dobio upalu srednjeg uha, i popio antibiotik koji smo u zg izbjegli (jer stvarno je bila samo viroza)
slabo se kupao jer je zimogrozan na mamu, a i nije mi bilo svejedno radi uha
ja otišla sa upalom sinusa i vretila se u niš boljem stanju, i mene je valjda propuhala bura pa me je bolilo i uho i čeljust i glava i dva dana sam imal pravi bronhitis (filharmonija u plućima), no izvukoh se bez antibiotika
zadnjih 5 dana bura se smirila pa smo se iskupali i sunčali ali ni približno tako kao u lipnju i srpnju
zato smo tulumarili po zadru i okolici, u zadru je svako večer ivan plesao na Narodnom trgu uz živu muziku,, umirali smo od smjeha
sa josie smo se mimoišli ali smo se družili sa MB i trojkama i NJM
premedeni su, stavit ću slike ne bude li ona imala što protiv, moram je priupitat
beba je dobro, lupa ko luda baš kad trebam spavati, spavam i dalje loše, iščekujem uzv, stalno se mimoilazim sa doktorom i proći će 2 i pol mjesec od zadnjeg na kojem sam bila, danas me malo bole leđa jer imam hrpetine veša za sredit i kuću za pospremit a ovih 10 dana nisam gotovo ništa radila je smo na moru bili sa sveki i mojom mamom
ivan sada opet ima proljev, kao i uvijek nakon antibiotika, slabo jede ali je živ ko srebro, skače po cijele dane
planiramo ga preseliti u njegovu sobu ovih dana
Bok cure!
Kod nas je danas popodne zahladilo, kisa nas je potjerala unutra .
Nadam ce da ce nam ovo ljeto biti jos sunca.
Mi zadnjih par dana intenzivno razmisljamo o tome da preselimo klince u njihovu sobu , no prvo ju moramo namjestiti.
Luka i Vanja spavaju s nama u sobi, s tim da Vanja spava s nama na krevetu, a Luka u kreveticu, no jako cesto se prebaci k nama na krevet
pa si onda mozete misliti kako se naspavamo :) .
Haribo sto se tice Dojclanda , prvo smo ti zivjeli u Weinstadtu, a zadnjih par godina smo zbog posla morali preseliti u Pforzheim( Birkenfeld).
Gdje si ti tocno?
MI ti inace jako volimo Stuttgart i dok smo preselili obavezno smo jednom do dva puta mjesecno isli posjetiti Stuttgart iako nam je Karlsruhe bio blizi.
evo mene trbušaste i par novih slikica sa ljetovanja
http://public.fotki.com/ivan06/lipan.../p8050030.html
yasmin, baš si lijepa trudnica!