helo,
vratismo se ...
Anita, super fotke! Liam je presladak, a smeđa boja kose ti super stoji..
ostalima pusice..idem se spremati za novi radni dan...cccc..pusa
Printable View
helo,
vratismo se ...
Anita, super fotke! Liam je presladak, a smeđa boja kose ti super stoji..
ostalima pusice..idem se spremati za novi radni dan...cccc..pusa
hej, evo malo i mene
ja vam vise nista ne stizem, M. je u nekoj ludackoj fazi tako da sam jedva prezivjela prosli tjedan, protestira na sve sto mu ne pase i to tako da ako ga ja drzim baci se na leđa :shock: jednom me tako iznenadio da je bubnuo zatiljkom u pod, ak ga ne drzim, onda se isto tako elegantno spusti na leđa (fraje pazi da se ne udari) i place i pokrije rukama lice
naucio je glavom ici ne simo tamo i sad je to odgovor na svako pitanje, neda promjeniti pelenu, nedao bog polegnuti ga na leđa, onda pocinje drama
vrijeme je vec 4 dana uzas, bura luđacki puse tak da smo stalno doma, on mi donosi cipele da idemo van, uh, a sve mu je liceko ispucano od vjetra
u subotu smo bili na svadbi frenda md, pa sam se malo odmorila, M. je ostao sa svekijima, a mi smo spavali u biogradu, ah...ne moram vam pricati kak je lijepo kad nemas osjecaj obaveze ponoci i spavas u komadu i probudis se sam od sebe, a sveki kaze da je M. spavao noc u komadu...br...a meni to nece
joj poludio mi je za crticem happy feet, stalno dolazi do compa i vise ga-ga (pingvini) i onda lupa nogicama o pod kao da plese step (tko je gledao crtic zna o cemu se radi)
ovaj tjedan mi je sveki na godisnjem (zbog branja maslina) pa cu se malo psihicki odmoriti od njega, bas mi treba...e da, M. obozava skupljati masline sa poda i onda ih sprema u dzep :lol: i nosi u kantu
eto, raspisala sam se malo, al sam sigurno zaboravila nesto sto sam mislila napisati, al nema veze sjetit cu se pa se vratim...
pusa svima od mene :*
Haj cure! Sigurno ste me već zaboravile...
Čitam, ali ne pišem! Evo kradem minutu pa opet na posao.
Luka je u nekoj buntovničkoj fazi. Neće baš jesti i sve mora biti po njegovom, pa se malo svadimo :mrgreen:
Skroz je svladao trčanje i to mu se jako sviđa pa trči od kad se probudi dok ne padne od umora. U petak smo imali pravi cirkus kod frizera tako da je sad asimetričan (baš kao i mama - to smo tako htjeli :roll: )
Vidim da su naši klinci postali prave male mudrice. Summer 8)
Mina potpuno te razumijem i mene u zadnje vrijeme pere neko nezadovoljstvo. Drž se !
Anita slikice su super.
Pusa svim klincima! Budite zdravi!
Odoh radit....
Anita, sličke su odlične!
Emira, sretan put! Koliko ostajete?
india, baš mi je teško čitati o tvojim problemima. :( Znam da ti se svako malo periodički vraćaju i vjerujem da ti je teško. Imaš Lansinoh kremu? Ako ju trebaš, mm će ovih dana vjerojatno ići u Beč, pa mu mogu reći da ti ju donese (kod nas je nema za kupiti). Nije čudotvorna, ali je najbolja od svih koje postoje na tržištu. Hvala ti na preporuci za predstavu i ljubi malu ljepoticu. :)
Dia, i kod nas je vrijeme očajno. Inače, protestiranje i bacanje na pod mi je jako poznato :mrgreen: , jedino kaj se Flora ne baca na leđa, nego na trbuh, ali sve drugo je isto.
Sandrich, super da si se javila. :)
Kod nas je novost mala krastica na nosu, jer je Flora gurala praznu kutiju legača ispred sebe, kutija se u jednom trenu prevrnula i puknula ju u nosić. Ništa strašno, ali trebat će vremena da prođe.
Jučer je Flora prvi put odgledala skoro cijelu kazališnu predstavu! Prvi put je bila na predstavi kazališta Let još na proljeće, ali je mm izašao s njom vrlo brzo nakon početka, a ovaj put smo bili na "Šumi Striborovoj" i samo je par minuta na početku i par minuta na kraju tražila cicu, a ostatak predstave (ukupno 45 minuta) je odgledala širom otvorenih očiju.
Naučila je razlikovati "tu je" i "to je", pa je danas ujutro pri doručku mom tati ponosno pokazala što jede i rekla mu "to je ja-e" (to je jaje), a usred noćnog podoja se odvojila od cice da bi potapšala mm-a i obavijestila me "tu je tata". :mrgreen: Pametnica moja mala. :love:
I ja vas pročitam uglavnom svakodnevno kad Tin ode spavati.
Mene satiru boleštine svakakvih vrsta i baš se kuži da mi je imunitet u banani. Otkada je Tin krenuo u jaslice non-stop šmrcam ili me boli grlo, pa onda mjeseca dana bolovanja zbog kičme pa sam radila 10 dana pa opet bolovanje jer sam ostala bez glasa, pa heh, niju tu kraj, crijevno-želučana viroza koja je pokosila i mene i MM-a tako da smo bespomoćno ležali u krevetu, a jadni Tinac je hodao oko nas i tužno plakao, pa sam se onda totalno pokočila i nisam mogla uopće hodati već sam puzala i baš se tada Tin prvi put razbolio otkad je krenuo u jaslice. Nije ništa ozbiljno samo virozica uz malo povišenu temperaturu. Sad je Tin skroz ok, a ja još ne mogu sjediti, ali bit će bolje. Vidim da ste i vi druge mame nešto boležljivije u zadnje vrijeme. Svima vam šaljem vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Žurim se napisati još nešto na brzinu jer će se uskoro probuditi. Naše dojenje je više onako iz moje navike nego zato što me traži. Dojimo na večer za spavanje i u jutro (neću vam pisati kakve su nam noći, ali možete naslutiti :) ).
Svakim me danom iznenadi nekom novom forom i baš sam jučer gledala kako je već postao veliki dečko. Najnovije je da se spušta sa sjedeće garniture na glavu i ruke ili da samo skoči odozgora (ja naravno umirem od straha). Ili si gurne prst u nos, rikava od smijeha i juri po kući tako. Svašta brblja, ali većinom prvi slog ili skraćeno bez suglasnika. Mislim, ja ga razumijem, ali primjećujem da se drugi čude i ne kuže što im želi reći. I od kad se probudi do odlaska na spavanje se ne gasi. Ima radio Milevu doma. :lol: . Ajme što će biti kad počene ispitivati. Morat ćemo MM i ja imati smjene.
Evo ga probudio se. idem.
šaljem puse svima, a posebno našim trudnicama kojih iz dana u dan ima sve više. :* :*
Irchi :* i da sto prije izbacite bolestine iz stana
Ja se polako pozdravljam od vas tj. interneta...
Selimo u petak kod moje mame i dok nam stan nebu gotov, niš od interneta.
:bye: :*
Vidimo se oko ožujka iduće godine, šmrc
iki, svrati ponekad!
irchi, pa kaj te spopalo :shock: , da se što prije oporaviš
buby, kakva je situacija sa kozama?
india :love:
Sanja, baš dobra ideja za kazalište. Da pokušam sa malom barabicom.
Inače je ove nedelje bila opčinjena Sesam streetom na RTL-u, oči su joj bile preko cijele glave.
Kak se sve hvalite sa svojim noćima red je da i ja kažem ponešto..... baš sam se ponadala da je mala naučila prespavati noć bez cike kad me nije bilo, no a-aaaa, skuži me oma, pa joj ja dam :) , no podnošljivo je 1 do 2 puta noću, no imamo i noći iz horor filmova, to je kad se Irma svaka 2 sata budi i traži igračku za spavanje, dudu :evil: , piškit ili vode, a Mirta se vrpolji i cica svaka dva sata.
Mirta je pravi atleta.
Čvrsta je ko' stijena, monasi iz Šaollina nebi je se posramili, baca se iz stajačeg položaja ravno na dlanove ravna ko daska, radi kolut naprijed i sa svake, ali baš sveke imalo uzvišene površine sunožno skače. Pile mamino :heart:
Samo da vas sve pozdraim, nemam vremena ni čitati a ni pisati, sad sam malo pisala Stellinoj dječici, zapravo mamama i ne stignem i tu
:*
Bokić svima.
Brzo sam sve pročitala i svima šaljemo :*
U takvoj sam gužvi, nikako da se preselimo, sad nas opet zeza stolar (treba postaviti vrata).
Moram prijaviti prvu Emilijinu boleštinu, joooj, bilo je grozno. Prošlu srijedu sam otišla s posla jer je Emilija imala visoku temperaturu i promijenila ponašanje. S visoke temperature u četvrtak poslije 12 izrodilo se povraćanje, a nakon toga proljev. U četvrtak popodne sam i ja povraćala i dobila proljev. Noć ČET/PET je bila najgora, Emilija 3 puta povraćala, ja jurim na WC svaki sat, a muž hrče i ništ ne kuži.
Još su u PET soboslikari imali posla u dnevnom boravku, tako da E i ja nismo imale gdje biti, pa smo otišle kod moje mame.
Pedica nam je dala dijetu, ali Emilija jedva da je nšeto stavila u usta, ja jesam, al sam svejedno bila slaba, tako slaba da sam jedva držala svoje bolesno dijete. Ni sama ne znam kolko puta smo promijenile pelenu. A kolko je tek cendrala. Dobro je bilo što je dosta spavala, pa sam se uspjela odmoriti od cendranja. U NED je živnula.
Tek sam tada stigla do Roda i pročitala da se te dijete kod proljeva više ne preporučaju i Emilija se brzo oporavila dok je dobila za jesti nešto od onoga što voli.
barakuda, čestitam
pozdrav
evo sada i domi sa kozama
ajoj, ljubi ga
navodno eterično ulje lavande pomaže bolje nego išta drugo, a i bolje bu spaval :mrgreen: