evo, frisko izvagala se danas, 27 tjedan i +10kg :) , suuuuuupeeer nisam dobila nista u proteklih 3 tj!!!! I kod ginica jutros na vagi ista kilaza kao i zadnji put!
bas sam happy ... :)
Printable View
evo, frisko izvagala se danas, 27 tjedan i +10kg :) , suuuuuupeeer nisam dobila nista u proteklih 3 tj!!!! I kod ginica jutros na vagi ista kilaza kao i zadnji put!
bas sam happy ... :)
35+6
:D 10kg
koliko god sam izbjegavala vagu nakon 20 kg viška, zadnji puta na kontroli u bolnici ipak morala stat na nju!- 25 kg viška! :oops:
38 tjedan: +25 kg :oops:
nalazi uredni, pazilo se i nije. samo se nadam da će porod biti ok, a lijecnica mi kaze da dugo nije imala trudnicu koja je toliko dobila. do sedmog mjeseca sam radila vjezbe, setala sam do devetog, u devetom krug - dva, a kilogrami me pratili u stopu :oops:
Ja išla roditi sa 24 kg više nego kad sam zatrudnila
23 tj +4,5 kg. :D
24+6 tjedana i dobila sam 3kg... :saint:
33+1 i u plusu sam 8 kg.
19+5 trudna te 1,5 kg. dobila :)
Dobila sam 25kg u trunoći ravno..s time da sam 7kg na početku trudnoće izgubila povraćanjem,znaći za moje tijelo je bilo opterećienje 18kg.Rodila bebu od 5160g,imala preko 3l plodne vode u sebi,prim.Dukić se šokirao kad su mi probušili vodenjak :),i došla kući sa 7kg u plusu, dojenjem izgubila još 4kg i imaj jedino trbušćić maleni još al i njega ću istopiti jer krećem krajem sljed.tjedna na pilates :)
Prva trudnoća +19 kg. Na izlasku iz rodilišta imala sam 5 kg viška i sve je nestalo za cca 3 mj. Sada u drugoj trudnoći 23. tjedan +9 kg.
mislim da ću ja svoju vagu hitit kroz prozor 17 tj +6. Samo jedem i jedem a šta je najgore, ak ne jedem dva sata padam u nesvjest- a zatrdnila sam sa 50 kg i nisam nikad bila ovisna o hrani, ima li tko savjet što se može grickati a nije kalorično
:/
aha. nokti :lol:Citiraj:
lilamili prvotno napisa
ja sam na nekih 16-17- sutra idem doktoru pa prijavim :mrgreen: i još zadnja tri dana jedem ćevape i mek. baš mudro prije vaganja na digitalnoj vagi :lol:
Stvarno si :saint: Ja sam na 24+6 imala +7!!! :oops:Citiraj:
Gago prvotno napisa
ma ja se u prošloj trudnoći nisam uopće opterećivala s kilažom, doduše nisam puno ni dobila , ali nikad neću zaboravit kad mi moj m nije htio kupiti sladoled a ja nisam ponijela novčanik, rekao da je ˝šta će ti to˝ valjda se bojao da ću se zdebljat, još uvijek mu to nabijam na nos
35+5 u plusu 16 kila
Ja sam isto 35+5, +6,5 kg :DCitiraj:
ninochka prvotno napisa
ma to je super :mrgreen:
hej cure. Imam jedno pitanjce zar nisu važni i centimetri visine. Nije isto kad žena od 160 dobije 17 kg i kad žena od 180 dobije toliko? to ja pitam jer sama sebe tješim na taj način :)
Ja sam inače u 24-om tjednu i dobila sam 5 kg na 176cm, trbuh ogroman, broj grudnjaka skočio sa 3 na 5, ali ja se cijelo vrijeme tješim da sam visoka pa da je 5 kg u mojim tjednima ok. Bojim se šta me još čeka jer nisam od onih koja je luda za tjelovježbom i dijetama-nikad nisam mršavila, pa zaglibim li sada bojim se da mi nema povratka.
Pa dobro nije ni to strašno.Ali ja se ne pazim,jedem jako puno ali nikad se nisam mogla udebljat... ;)Citiraj:
Stvarno si :saint: Ja sam na 24+6 imala +7!!! :oops:
:lol:Citiraj:
aha. nokti
Danas na pregledu imala jubilarnih 75! To znači da nabacih 20kg u ovih 9 divnih mjeseci! :yes:
mama_mia22 - :heart: prava trudnica :*
tenx pupy :love:
Za sada u 18 nedelji +4 kg. Na zadnjoj kontroli sam se udebljala cak +1,5 kg za 20 dana, a jos nisam ni imala apetit - sta bi bilo da sam puno jela.
Inace sve mi se prima vecinom u grudi - stalno mjenjam grudnjake:)
ja za pohvalu sama sebi moram reci da sam u 3 tjedna dobila samo pola kilice.....a sad sam 36+4.....eto da znate,ja presretna....
28 tj. +10 kg
24+2, +11 kg, dosta, na laganijoj hrani sam, gladna sam (uglavnom), ali mi već mj.dana stoji ista težina, ne znam jel to pametno?!
Rodila u 35 tjednu, trojke. Desetak dana prije carskog +15 kg. U rodilištu bila 18 dana i već tamo se vratila na prijašnju težinu,64. E, sad u zadnjih mjesec dana poveća mi se apetit pa sam +3. Morat ću pripazit na prehranu i počet radit trbušnjake.
potpisujem, 30 tjedana + 11 kg, a nosim posvuda osim u trbuhuCitiraj:
icyoh prvotno napisa
ajme kako ste sve super sa kilazom, sad se osjecam kao prasica.
evo mene 11 dana prije termina sa +20! :oops:
ima me posvuda, zmugam kao zele :/
dugo sam mislila da imam premalo jer sam okruzena punijim trudnicama. Sad sam dogurala na +15kg u 30w. Jedem normalno, ne suzdrazavam se, ali se ni ne prejedam...Cini se dosta, ali dr uvijek komentira da je u redu... vidjet cemo sto ce sad reci...:mrgreen:
27 tjedana +7,5 kg. Zasada sve super...
da malo popravim prosjek:38+3/+18,5
38+5
12kg :) ja sam zadovoljna
38+5
12kg :) ja sam zadovoljna
ja u prvi mjesec dana 1,5 kg...inaće sam dosta mršava a volim papati.. sad imam apetit ko mali lav.. :)
a ako budem na mamu, super...u 9 mjesecu je imala STRUK, samo je sprijeda izgledala kao da je progutala nogometnu loptu LOL
ja sam 22+4 i u plusu sam 7 kg.
neznam je l se trebam zabrinuti ili ne :?
s prvim 19kg, sada 24kg...šta će biti s trećim :lol:
34+3 ...14 kg ...ne zamaram se , sve je u stomačić išlo.... :heart:
ja sam 29 točno i dobila 7,5 kg ,osjećam se super ,čak mi ni trbuh nije velik samo da tako bude do kraja:) inače se puno krećem i sve radim normalno!