Hoću reći, mi koristimo posuđeni koji moramo vratiti, već je rezerviran za jednog dečka koji samo što nije stigao. :)
Printable View
Hoću reći, mi koristimo posuđeni koji moramo vratiti, već je rezerviran za jednog dečka koji samo što nije stigao. :)
Hvala, kupit cemo vjerojatno u Sloveniji ;-)
Hvala dobroj duši koja je prišapnula ime dućana u Rijeci. http://www.beba.hr/kontakt.html
Shantala naručena, plaćena, stiže. :) Mogla sam i boju birati! Preljubazna gđa. Marica iz dućana Beba je naš junak dana. :)
:-D
Evo Shantala stigla! :-D
Vala, piše da je od 0 do 12 mjeseci, možda nema potrebe ići u Sloveniju, u promjeru je tek 6 cm šira od TT-a, Uvoznik je zagrebačka firma Euroalba, treba pitat, možda se može i u Zg nabaviti. :) Baš me zanima koliko će nam trebati da ju prerastemo.
Inače, ovakva je: http://www.devonpramcentre.co.uk/ima...ala-orange.jpg
Moram se i ja javiti sa svojim iskustvom.
Iz nekog razloga (marketinskog?) mislila sam nabaviti Tummy Tub, ali obzirom da se TT u Hrvatskoj vise ne prodaje, odlucila sam probati Shantalu.
I jako sam zadovoljna. To je stvarno genijalna stvar za svakodnevno kupanje. Tako lako, prakticno i jednostavno. Preporucujem!
Nisam probala Tummy Tub, ali na temelju iskustva sa Shantalom cini mi se da Shantala takodjer i za manje bebe jako dobro sluzi svrsi.
Hvala Mojca, evo baš danas nam je stigao TT po prijatelju iz Slovenije. Ne mogu dočekati da probamo!
Stigao tummy tub, malena ga obožava! :-)
Čudilo bi me da nije tako. :)
Vala, može link, kontakt, neki info gdje ga ima u Slo... za buduće tragače za TT-om.
stigla shantala! :-D na kraju je nisam naručivala, već je svekrva bila u Rijeci na službenom pa smo je nagovorili da ju kupi. nazvala nas je iz dućana i rekla: "Pa to je kanta! Sigurno to želite?"
rekla sam: "Da!" i preko telefona napravila: :-P
jučer smo imali prvo kupanje i dobro je sve prošlo, samo se moramo sad naučiti koliko vode da pripremimo a da malenom bude do pazuha. definitivno manje prska okolo, ali to je i zato što smo mu uvalili patkicu neku pa ju hvata po površini vode, ne stigne razmišljati kakvu bi još spačku mogao napraviti. :-)
ono što me jedino malo plaši je to što maleni stalno gura nogice prema gore (prema meni) kao da bi ležao, a ne može. ne znam kako da to spriječim. on bi u shantali trebao skoro pa po turski imati nogice? ili se varam... jer ako nogice ispruži, digne ih van na obod i onda mu, naravno, glava ide pod vodu. nekako bi htjela da pričeka za kolut natrag kad bude dovoljno velik da to u moru napravi... :-)
ja joj slozim nogice po turski.
uskoro bi trebao skuziti kako mu je najbolje. ak ce mu glava ici pod vodu skuzit ce da ispruzene nogice nisu najbolja ideja ;-)
hej Felix, hvala na brzom odgovoru!
probat ću mu onda popravljati položaj, možda mu samo treba vremena da se prilagodi da nema više ležanja.
e, i još jedna stvar, napokon sam kupanje mogla obaviti u kupaoni i toliko sam sretna radi toga da vam ne mogu opisati. kuhinjski stol i laminat su suhi, shantala stane i u kadu od tuš kabine (i to onu 80x80)... ma milina! preporučam svima, a naročito onima koji muku muče sa prostorom.
Mi uzeli ovaj:
http://www.soncek.si/si/originalni-t...JvIjtpOjA7fQ==
I mi obooooožavamo naš tummy. :)
Mame, kako perete kosicu u tummy-tubu?
Pomoću male plastične čašice.... preko čela joj stavimo presavijenu krpicu za kupanje, tako da voda ne ide u okice... tata pere kosu, ja držim tu krpicu, a ona izgleda ko sumo-borac s tom krpicom i pogledom prema dolje, prema patkicama na vodi. :)
Mi ne peremo još u šamponu, pa joj samo rukom nalijevam vodu ( spar kapi ulja) na kosu. Ništa joj ne ode u oči, uha. Iako je umivam ne smeta joj voda.
ja ko mojca, samo bez tatine pomoci. krpica i casica. kad zurim, onda tus (sto bas ne voli). ponekad ju okrenem tako da je straznji dio glave iznad onog nizeg dijela na shantali tako da kad ispirem, sapunica ide izvan shantale u kadu.
Ma može i bez tate, naravno, ali kupanje je tako slatko da volimo biti svi skupa. :) Šampon Weledin, ne svaki put.
Evo i ja razmišljam o shantali. Pokušat ću je nabavit u Rijeci. Nego naletila sam na nešto dok sam tražila filmiće kako se bebe kupaju u tt...
http://www.youtube.com/watch?v=RADFZaU_j_k
šta mi znamo o kupanju beba.... tt u stvari funkcionira ovako!!!!:lol:
Ajme kako dobar filmic!
Sto se pak Shantale tice mi se vise ne kupamo u njoj. Od kada se beba pocela dizati na nogice kupanje je postalo nemoguce. Sada se samo tusiramo (a bome ni to nije lako).
Ali Shantala mi odlicno sluzi za opranu robu kad je izvadim iz masine. Prava stvar za to!
Evo imaju Shantalu i Rijeci!!! Kupili, probali i svo troje se zaljubilo u kantu. Kupali se, slikali i snimili filmić. Kupljena u Tower centru na drugom katu u dućanu preko puta dječje igraonice mislim da se zove Beba i mama. Kupila sam posljednju ali mislim da se može naručiti. Boje ciklame je...:heart: