Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 142 od 142

Tema: tummy tub kupači

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

evo kontaktirala sam već x stranih firmi za tu shantalu i nema šanse, jedino preko ebay-a dostavljaju a to bi me koštalo 30 $ dok bi me kantica koštala 24 $

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj In love prvotno napisa
    Link ne radi, ali upiši u njihovo tražilicu shantala i naći će je...
    meni ne nalazi :? :? :?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pošto živim u Srbiji i nisam mogla da nabavim tt, ja sam kod plastičara kupila kanticu koja po dimenzijama najviše liči na shantalu. I super nam je tu. Bebica je zadovoljna, ja je po malo pridržavam i sve 5.
    A da ne pričam da sam kanticu platila 500 dinara (to vam je nešto malo manje od 50 kn).
    Osim toga, ona je krupna i već ju je dobro napunila

Možda to jeste rešenje za sve one koji nisu u mogućnosti da kupe tt ili shantalu

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i da znaš da ću i ja kupit kantu koja najviše bude odgovarala mjerama jer me izludilo sve ovo, preko ebay-a bi me poštarina koštala 30$ tako da sam odustala od bezuspješnih potraga

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Podizem temu i molim za novija iskustva. Imate li Tummy Tub, Shantalu ili Bebe jou i jeste li mozda isprobali dvije vrste ovih kantica? Od kada ste kupali bebu u tome i kako ste zadovoljni?

Gdje ima za kupiti Tummy Tub? U Kiki ih "trenutno", odnosno vise nema (ne znaju hoce li ih jos dobivati). U Adaxu ih takodjer vise nemaju.

Shantalu se moze dobiti u Beba centru u Rijeci po cijeni 129 kn.

seven of nine avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A mene zanima neka kadica za bebu od 8+ kila i 8+ mjeseci. Prerasta brzo svoju kadicu, a mi veliku nemamo,imamo samo tus-kabinu.

Mali Medo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj seven of nine prvotno napisa Vidi poruku
    A mene zanima neka kadica za bebu od 8+ kila i 8+ mjeseci. Prerasta brzo svoju kadicu, a mi veliku nemamo,imamo samo tus-kabinu.
    Shantala je idealna za veću bebu(do ca 11-12kg).
    Moja dva sina su se kupala u njoj dokle god nisu mogli samostalno sjediti, a onda sam uzela onu podlogu za kadu pa smo se tuširali.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

isprobala tummy tub i shantalu.

tummy je dobar, ali shantala je puno bolja. beba od 18 mj i skoro 10 kg se jos uvijek kupa u njoj i mislim da ce jos dugo. u tummyja sigurno vise ne bi stala. i nekako mi je spretnija, super je sto ima jedan dio malo nizi pa se lakse pridrzava beba (jos dok je skroz mala), pere i sl. i za skroz malu bebu glasam za shantalu, upravo zbog ovog spustenog dijela, nekako se lakse manevrira.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ajme felix, vi ste jos u shantali? mi smo odustali od nje kad se pocela u njoj dizati na noge.( moja je mlada mj.dana). sad nju i brata bacim u kadu i imam mira bar pola sata

inace, shantala nam je bila savrsena.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Aurora* mi smo imali i tummy tub (iz Kike) i kasnije Shantalu (iz Rijeke). Do nekih 6 mjeseci kupala sam ju u tummyu jer je manji a naša cura je bila sitna i baš joj je bilo dobro tako; onda smo kupili shantalu i u njoj se kupala do negdje 18 mjeseci. S obje smo bili zadovoljni, i mi i curka. Osnovna razlika među kadicama je u veličini pa prema dobi djeteta je prvo bila bolja jedna, kasnije druga.
    Na žalost ne znam gdje ih sad ima za kupiti.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala puno na odgovorima.

Izgleda da se Tummy Tub vise ne moze kupiti u Hrvatskoj i zato sam kupila Shantalu.

Sada me jos zanima na koji nacin kupate bebu u tome. Da li je prethodno nasapunate pa se onda u kantici samo brcka, ili je sapunate/umivate sa samponom u vodi i eventualno nakon toga ispirete nekim vrcem ili uopce ne koristite sapun, odnosno je ne ispirete...? Naime, Shantalu sam kupila kako bih si maksimalno pojednostavila kupanje kada bebu kupam sama pa ako imate neki dobar savjet iz iskustva sto se toga tice bit ce dobrodosao!

I jos nesto, gdje stavite kanticu prilikom kupanja? Na pod, na neki stol/stalak ili kako?

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ju stavim u kadu jer voli prskati. ranije, dok je bila mala, stavljala sam ju ispred wc-a, lijepo sjednem na wc i operem ju a da ne unistavam ledja

ne koristim sapune i gelove za tusiranje za tako male bebe tako da ti ne znam reci. kad joj perem kosu okrenem ju tako da je glava iznad onog nizeg dijela shantale pa tusem isperem tako da vecina pjene ode van iz kadice.

tua, ja joj odmah uvalim igracku i nikad se ne pokusava dici iz shantale. a kako je sitna, prognoziram da ce bar do 2. godine stati u nju bez problema. super mi je shantala jer voda ostane dulje topla nego u kadi, nema opasnosti da se posklizne i opali glavom u pipu recimo, a i ekoloski sam zadovoljna jer puno manje vode potrosim.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

ja muku mučim sa malim dok ga kupamo u najvećoj kadici koju je mm uspio naći, a kako nam je kupaona minijaturna i nemam gdje staviti kadicu (wc je odvojen, a u kupaoni je tuš kabina 80x80), kupamo ga na kuhinjskom stolu nasred spojene dnevne i kuhinje i moram reći da je malo koma i zbog toga što uredno bude zaliveno sve u radiusu od kakvih 2 m i zbog toga što taj prostor nije najbolje zagrijan... shantala bi nas spasila!!! naročito što sad čitam od vas da i veće bebe stanu u nju bez problema.

molim vas za pomoć, ako ste slučajno naručivali iz rijeke, koliko vam je iznosila poštarina? može i na pp...

Mali Medo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moje svo troje su se kupali u shantali.
    Uvijek sam ju stavila u kadu (imamo tuš kabinu), a ja se kleknem ispred.
    Većinom sam ih kupala u vodi, a jednom tjedno u malo šamponu.
    Curki perem svaki drugi dan kosu, jer joj je dugačka, a i puno se znoji dok cica.
    Isperem ih kratko sa tušem kada smo gotovi, a neki put samo sa vodom iz kadice.
    Mi smo našu Shantalu nabavili iz vana.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

krvavica, mislim da je postarina bila oko 50 kn. mi smo narucili dvije shantale.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Felix, puno hvala!

mislim da je to rješenje za nas, ne znam koliko će laminat u stanu izdržati vode od njegovog kupanja u običnoj kadici...
    moram samo još mm obrlatiti pa javim friško stanje!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tummy tub nam je postao premali, naručila bi Shantalu, pa molim iskusne za savjet, ova je ok?
    http://www.olivers-baby-care.co.uk/d...baby-bath.html

Straci su mi trenutno u UK, pa bi im uvalila extra komad prtljage.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

E, izgleda da dostava neće stići prije njihovog povratka, pa u to ime:
    http://forum.roda.hr/threads/72227-K...33#post2098233

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Curke ako netko želi prodati tummy tub ili ga posuditi, pls javite mi se!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Moj je posuđen, inače, rado...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hoću reći, mi koristimo posuđeni koji moramo vratiti, već je rezerviran za jednog dečka koji samo što nije stigao.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala, kupit cemo vjerojatno u Sloveniji

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala dobroj duši koja je prišapnula ime dućana u Rijeci. http://www.beba.hr/kontakt.html

Shantala naručena, plaćena, stiže. Mogla sam i boju birati! Preljubazna gđa. Marica iz dućana Beba je naš junak dana.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo Shantala stigla!
    Vala, piše da je od 0 do 12 mjeseci, možda nema potrebe ići u Sloveniju, u promjeru je tek 6 cm šira od TT-a, Uvoznik je zagrebačka firma Euroalba, treba pitat, možda se može i u Zg nabaviti. Baš me zanima koliko će nam trebati da ju prerastemo.
    Inače, ovakva je: http://www.devonpramcentre.co.uk/ima...ala-orange.jpg

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moram se i ja javiti sa svojim iskustvom.

Iz nekog razloga (marketinskog?) mislila sam nabaviti Tummy Tub, ali obzirom da se TT u Hrvatskoj vise ne prodaje, odlucila sam probati Shantalu.

I jako sam zadovoljna. To je stvarno genijalna stvar za svakodnevno kupanje. Tako lako, prakticno i jednostavno. Preporucujem!

Nisam probala Tummy Tub, ali na temelju iskustva sa Shantalom cini mi se da Shantala takodjer i za manje bebe jako dobro sluzi svrsi.
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 20.03.2012. at 13:53

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala Mojca, evo baš danas nam je stigao TT po prijatelju iz Slovenije. Ne mogu dočekati da probamo!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Stigao tummy tub, malena ga obožava!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Čudilo bi me da nije tako.
    Vala, može link, kontakt, neki info gdje ga ima u Slo... za buduće tragače za TT-om.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

stigla shantala! na kraju je nisam naručivala, već je svekrva bila u Rijeci na službenom pa smo je nagovorili da ju kupi. nazvala nas je iz dućana i rekla: "Pa to je kanta! Sigurno to želite?"
    rekla sam: "Da!" i preko telefona napravila:

jučer smo imali prvo kupanje i dobro je sve prošlo, samo se moramo sad naučiti koliko vode da pripremimo a da malenom bude do pazuha. definitivno manje prska okolo, ali to je i zato što smo mu uvalili patkicu neku pa ju hvata po površini vode, ne stigne razmišljati kakvu bi još spačku mogao napraviti.

ono što me jedino malo plaši je to što maleni stalno gura nogice prema gore (prema meni) kao da bi ležao, a ne može. ne znam kako da to spriječim. on bi u shantali trebao skoro pa po turski imati nogice? ili se varam... jer ako nogice ispruži, digne ih van na obod i onda mu, naravno, glava ide pod vodu. nekako bi htjela da pričeka za kolut natrag kad bude dovoljno velik da to u moru napravi...

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja joj slozim nogice po turski.
    uskoro bi trebao skuziti kako mu je najbolje. ak ce mu glava ici pod vodu skuzit ce da ispruzene nogice nisu najbolja ideja

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

hej Felix, hvala na brzom odgovoru!

probat ću mu onda popravljati položaj, možda mu samo treba vremena da se prilagodi da nema više ležanja.

e, i još jedna stvar, napokon sam kupanje mogla obaviti u kupaoni i toliko sam sretna radi toga da vam ne mogu opisati. kuhinjski stol i laminat su suhi, shantala stane i u kadu od tuš kabine (i to onu 80x80)... ma milina! preporučam svima, a naročito onima koji muku muče sa prostorom.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Čudilo bi me da nije tako.
    Vala, može link, kontakt, neki info gdje ga ima u Slo... za buduće tragače za TT-om.
    Mi uzeli ovaj:

http://www.soncek.si/si/originalni-t...JvIjtpOjA7fQ==

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I mi obooooožavamo naš tummy.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mame, kako perete kosicu u tummy-tubu?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pomoću male plastične čašice.... preko čela joj stavimo presavijenu krpicu za kupanje, tako da voda ne ide u okice... tata pere kosu, ja držim tu krpicu, a ona izgleda ko sumo-borac s tom krpicom i pogledom prema dolje, prema patkicama na vodi.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi ne peremo još u šamponu, pa joj samo rukom nalijevam vodu ( spar kapi ulja) na kosu. Ništa joj ne ode u oči, uha. Iako je umivam ne smeta joj voda.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ko mojca, samo bez tatine pomoci. krpica i casica. kad zurim, onda tus (sto bas ne voli). ponekad ju okrenem tako da je straznji dio glave iznad onog nizeg dijela na shantali tako da kad ispirem, sapunica ide izvan shantale u kadu.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma može i bez tate, naravno, ali kupanje je tako slatko da volimo biti svi skupa. Šampon Weledin, ne svaki put.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo i ja razmišljam o shantali. Pokušat ću je nabavit u Rijeci. Nego naletila sam na nešto dok sam tražila filmiće kako se bebe kupaju u tt...
    http://www.youtube.com/watch?v=RADFZaU_j_k
    šta mi znamo o kupanju beba.... tt u stvari funkcionira ovako!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i ja razmišljam o shantali. Pokušat ću je nabavit u Rijeci. Nego naletila sam na nešto dok sam tražila filmiće kako se bebe kupaju u tt...
    http://www.youtube.com/watch?v=RADFZaU_j_k
    šta mi znamo o kupanju beba.... tt u stvari funkcionira ovako!!!!
    Ajme kako dobar filmic!

Sto se pak Shantale tice mi se vise ne kupamo u njoj. Od kada se beba pocela dizati na nogice kupanje je postalo nemoguce. Sada se samo tusiramo (a bome ni to nije lako).

Ali Shantala mi odlicno sluzi za opranu robu kad je izvadim iz masine. Prava stvar za to!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo imaju Shantalu i Rijeci!!! Kupili, probali i svo troje se zaljubilo u kantu. Kupali se, slikali i snimili filmić. Kupljena u Tower centru na drugom katu u dućanu preko puta dječje igraonice mislim da se zove Beba i mama. Kupila sam posljednju ali mislim da se može naručiti. Boje ciklame je...

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •