ja bi pohvalila svog bebača jer super spava i po danu i po noći pa se mama stigne odmoriti i naspavati :heart:
Printable View
ja bi pohvalila svog bebača jer super spava i po danu i po noći pa se mama stigne odmoriti i naspavati :heart:
moramo se pohvaliti da izlazimo u sljedecem broju casopisa MOJE DIJETE. slika mihaela i mene. mali maniken. :D :saint:
mamin maneken ispravak netocnog navoda :lol:
Da se pohvalimo da već nekoliko dana samostalno hodama na kraće relacije, a tek nam je 10 i pol mjeseci! :heart:
Ma puno je tu toga za pohvaliti kod moje princezice: spava po noći, papa sve, prića ta-ta, ma-ma, pa-pa uz mahanje i sve ostalo što brblja na svom jeziku,zna dati i poslati pusu, gleda crtiće i zaigra se sama tako da mama može popiti kavicu na miru! :D :D
Ma svi su naši anđelčići za pohvaliti, neki prije svladaju nešto, neki kasnije, no ipak je najvažnije da su zdravi, sretni i voljeni ! :love: :love: :love:
Mi smo se jučer prvi put okrenuli sa leđa na trbuh sa 5 mjeseci i 5 dana. Ne ide lako,još se muči,ali napredak je očit. :D
a mi počeli spavat bez buđenja od 22 do 8. :D
inače, jako dobra i vesela beba je ovaj moj mali ...smijuljko :heart:
A mi od jučer puzimo po stanu kao raketa. Dođemo mami u kuhinju pod noge pa se sjednemo pa nazad u dnevnu. Bacamo ama baš sve igračke iz vrtića i skakućemo i premještamo se držeći se za ogradicu. Vičemo i novost je da smo naučili i jako se ljutiti ako čujemo NE.
I ujutro nam se baš ne da dignuti jer bi još spavali, pa se još i ljutimo i okrećemo na drugu stranu. Ne damo se obuć itd. a tek nam je ( mj. za 5 dana.
da se pohvalimo,poceli smo puzati pomalo,nije onako pravo ali skuzila je kako se moze pokrenuti... :) mi svi happy!!!
Hihi kako slatko..
Moja malena je s par dana bila na trbuhu i držala glavicu gore nekoliko minuta. S 2,5mj kada je ležala na leđima prebacila bi se na trbuh i smijala se. Sa 4,5 je propuzala, bila je svugdje :lol: Onda si je samo poslije toga počla sjediti,a kad je otkrila sve to digla bi se uz uzglavlje na svoje nogice.Najviše mi ju je bilo žao kada su joj odjednom krenula gore 4 zubića..stalno je cendrala..Dosta dugo je puzala i konačno prohodala,sad je toliko izvježbana da više ne hoda nego trči :) Najgora je kada treba jesti,onda mora imati neku zanimaciju i koje igračke?Ima samo svoju sobu sa igračkama a nju privlače žice,utičnice,moj štednjak itd.Kada ja i suprug želimo pajkati malo duže onda dođe k nama u krevet, dere se i čupa nas za kosu tako dugo dok se ne dignemo..Kada se suprug i ja malo zezuamo i škakljamo i kad me pusa onda se dere i tuče ga da me pusti.Sada smo tek na tuti..Kada joj se kaki donese mi svoju malu tutu koju smo joj kupili i kaže mi s prstićem da ju stavim i tako par puta,sad samo kaki..za piškanje mi još ne daje do znanja..Pošto sam ovdje nova..Ja sam Tina,moja mala je Marisa i stara je 13mj :love: