Preživjela sam i ovo 8)
I sad mogu u invalidsku mirovinu :lol: :lol:
Dakle...danas mi je bilo gore nego jučer,a manje ljudi! Valjda mi je dosta slavlja :oops: opet buka,cika,vriska :predaja:
Nemam snage za daljnje pisanje....svima puse i laku noć!
Printable View
Preživjela sam i ovo 8)
I sad mogu u invalidsku mirovinu :lol: :lol:
Dakle...danas mi je bilo gore nego jučer,a manje ljudi! Valjda mi je dosta slavlja :oops: opet buka,cika,vriska :predaja:
Nemam snage za daljnje pisanje....svima puse i laku noć!
:D :D :D
SRETAN ROĐOS ROKO!!!
:* :heart: :* :heart: :* :heart:
čestitke Rokiću
SRETAN RODJENDAN VELIKOM DECKU :heart: :heart: :heart:
Dragi Roko,
sretan rođendan ti žele curke iz Broda!!! :*
zato sam jaaaaaaaaaaako sretna što moje dijete ipak ide u vrtić :P , a bit će koju godinicu stariji (ako ne i pametniji) :mrgreen:Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
I ja isto već duže vrijeme (znači nema veze s ovim SAD hormonima), kad mi se ne da - ne da mi se. Ustvari , kad vidim da bih sve trenutke kad sam doma mogla samo čistiti i prati, stvarno imam filing da sam rob te kuće i da više služim ja njoj , nego ona meni.........tak da si nekak rasporedim da ono što bih trebala napraviti svaki tjedan odgulim svaka recimo dva, tak da se onda vidi i veća razlika kad konačno očistim :mrgreen:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
boravak mi je konstantno nahrpan igračkama jer patrik jednostavno ne može vidjeti spremljene igračke. negdje sam pročitala da je spremanje igračaka dok je dijete doma isto kao i čišćenje snijega dok još pada :roll: , tak da vođena time, popikavam se na igračke konstantno.
Da neki dan patrik nije poludio za špricanjem tekućine za stakla (po svukud), ne bih oprala staklene površine u kući bar još do uskrsa.........utoliko mi recimo ipak pomaže :roll: .
Ovaj vikend nisam po kući radila baš ništa, baš sam se samo odmarala, bila kod frizera, na viksi (šogor slavio rođendan), i tako me baš boli džon za to što jutros djetetu nisam imala što obući za vrtić jer mi jedno bar 3 mašine veša nisu speglane. Prošli vikend sam odnijela mami na peglanje jer svaki vikend provesti par sati peglajući, to mi je već više nego hororistično!
Samo da se javim i kažem
[b]SRETAN ROĐENDAN ROKO!!![/b]
ROKO SRETAN ROĐENDAN :D :D :D
Paulitahvala na ~~~ izgleda da pali,noćas još katastrofa,ali jutros....probudila se Pamela.A :lol: i samo da kažem da ja još nisam spremna za rat sa zubima :x neka me još koji mjesec ostave na miru,a i moje zlato! :lol:
Stjena ti PEGLAŠ!!!! :lol: :lol: zaboravih da i to moram :lol:
Sorry Modesty jučer ti ne stigoh odgovorit na sms - uglavnom, naravno da MM nije kupio DVD (već bih ti javila da je). Boba graditelja gledamo na super rtl jutro kad stignemo jer je u pol 9 (danas npr. jesm pa smo u vrtić stigli u pol 10 :roll: ), teta mu je kupila slikovnicu Bobov alat s kojom spava :lol: , a DVD smo mu kupili životinjska farma, pa mu je sad to zanimljivo. Ako bude kakvog pomaka - javim ti! :*Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
tetamaja6 mi smo sa nacicavanjem na ti, nevezano za nikakve skokoce. s Kalom su mi bradavice bile cijeli dojlački staž ful osjetljive i bolne. ima i Kiar tih faza , ali puno manje, a nema ni posljedica. ~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe :love:
Stijena ja se više ni ne trudim peglati nego prema potrebi. imam jednu praznu sobu koju zovem vešeraj i tamo razvrstavam opranu robu tako da se možemo snaći, ma kud još i to.
izašao nam i 3 zubić. prvi gore :D , ovaj put bez ikakvih najava :D
ROKO SRETAN ROĐENDAN!!!
I od nas... Sretan rođendan, Roko!
Hvala drage moje !
Slavljenik je presretan jutros jer je dobio još jedan poklon :roll:
Danas traži full pažnju pa sam vas došla samo pozdraviti :* :* :*
ROKO SRETAN 3. ROĐENDAN :* :sing:
Ja sam preporođena od petka kad me je doc svu isprepipao i očito nešto narihtao tak da me od petka više uopće ne bole križa, danas ću ga nazvati da mu zahvalim - toliko sam u deliriju radi toga :mrgreen: :lol: . daj zamisli da se jednog jutra probudiš i više te ništa ne boli i uopće se ne sjetiš da si trudan............ma zaaaaaaaaaaakoooooooooooon, ako niste primijetile više uopće nisam cendrava i sad mogu podnijeti i gladovanje i prežderavanje i sve ostalo sa smješkom. Ono je bilo pregrozno iskustvo - ne ponovilo se!
S obzirom da tek sljedeći mjesec namjeravam do graza, a sad bi bar ubola neke trudničke traperice, namjeravala sam bar do zare da vidim što tamo ima, al mi nije baš usput.........zagrepčanke (friške mame), gdje se to kod nas otvorio prenatal i gdje bi još eventulano pogledala (po mogućnosti na istočnoj strani) 8) trudničku robu. Yaaaaaaaaaaaas!!!!!!
iako nisam zagrepčanka, a u Benettonu, sad je (bilo) veeeeliko sniženje.Citiraj:
Stijena prvotno napisa
da, i to mi je palo na pamet iako prije 3 godine nisam ništa mogla naći, a i u zagrebu je trudnički benetton isto samo u ilici?!?!?Citiraj:
wana prvotno napisa
:klap:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
WANA jesi bila u vrtiću?