Ra, Noa još doji? Tandem?
Ja masu puta sebe uhvatim da Roku miksan hranu (još uvijek,da :roll: ) jer inače smo izabire po tanjuru - neću ovo, neću ovo i ništa nepojede na kraju. A vele da u vrtiću jede...
Printable View
Ra, Noa još doji? Tandem?
Ja masu puta sebe uhvatim da Roku miksan hranu (još uvijek,da :roll: ) jer inače smo izabire po tanjuru - neću ovo, neću ovo i ništa nepojede na kraju. A vele da u vrtiću jede...
ma vrtić je za to zakon, vjerujem da bi počeo jesti sam kad bi vidio druge. ovako ludilo vlada, pogotovo otkako je i david krenuo s dohranom.
i da, doji još uvijek, koji dan i više i češće od maloga.
noa sama jede i to već odavno,a izbire i ona ali ja joj kažem da će imati velike mišiće ako sve jede i to upali i stalno pokazuje mišiće i govori da je velika cura.
a u vrtiću manjima davaju tete,a malo veći sami jedu. mislim da cijeli dan provedu jedući.
Jan, da koze sto prije odu! ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Zach odavno jede (kada hoce, jer jos uvijek imamo dana kada nista ne jede) sam i sa vilicom i zlicom. Nista ne miksam. jedini nam je problem sto je u potpunosti prestao jesti voce i povrce. Prije je obozavao brokulu, kupus i mrkvu, sada n-i-s-t-a! strasno.
momze pa šta onda jede Zach? meso? tjesteninu? žitarice?
Ja hvala Bogu nemam problema s Vitinom izbirljivošću, ona stvarno obožava jesti i jede gotovo sve. A ne hranimo ju već neznam kako dugo, ona je sama tako odlučila, jednostavno jedan dan nije više nikome dozvolila da ju hrani.
Jedino to što kažem da još uvijek najrađe jede prstima, al jede uvijek sama.
annie i ra slike su u potpisu ;)
Bubimira, nemam šta drugo reći nego :heart: :heart: :heart:
Kako je preslatka mala princeza. A ti sva sjajiš!! Predivna mi je slikica u koljevci i sestrinska ljubav :heart:
kako se snalazite?
Lola već dugo jede sama, vilicom, žlicom, čak si maže putar (dobila je prekrasni drveni nožić koji obožava), naravno kada je raspoložena za jelo, ima dana kada ne jede ništa osim cice :mrgreen:.
Momze, Lola uopće ne jede meso, povrća jako malo, voća isto tako, najsretnija je s paštom...
Kod nas kako kad...za doručak ga obavezno hranim, to je već neka vrsta rituala...ručak kako mu dođe a večerao je jedno vrijeme sam ali odnedavno sam opet ja u akciji.
U vrtiću kažu jede sam i to dobro...
Hoću pass bubimiraaaa..ili ako netko zna nek mi frkne na pp! Uvijek ga zaboravim!
bubimira!
Presavršeni ste..svi skupa :love:
Molim i meni pass
Bubimira, ma jede meso i tjesteninu i to je sve. :/
Uopce nije htio jesti meso, a sada svaki dan vice 'daj mi mesa, mesa'
Srecom pa hoce jesti integralnu tjesteninu, bar neka utjeha...
Frida, znaci Ilo jede uglavnom pastu?
Bubimira, vec sam ti rekla da ste mi svi prekrasni, no ponovit cu ovdje opet - a ti sjajis od srece i zadovoljstva. :heart:
pass? :(
Da, uglavnom paštu, rijetko rižu, palentu ili neke žitarice... Meso ne jede uopće.
Napokon pass...totalni raznjež...
I ja bih pass, please!!
Andrej jede sam, skoro bez iznimke. Sa žlicom jede super, s vilicom se malo muči, ali nekad to sve izgleda tako da bih ga radije ja nahranila :roll: E, da, a nekad i on uzme tanjurić i popije juhu. Baka se zgražala kad je to kod nje napravio... :mrgreen:
Što se tiče jela, i on bi bio najsretniji kad bi mogao svaki dan jesti tjesteninu. I voli juhe, što mi je spas jer u drugoj formi povrće ne jede. Samo ciklu i kisele krastavce, ali to mi nije to. Meso rijetko i to samo šnicle, teletinu ili puretinu, skroz mekano. Voće jede, rižu... Od mliječnih proiz. - mlijeko, jogurt, vrhnje, tu i tamo neki namaz, ali sireve no way.
Al najgore mi je kad nešto odbije, a da nije ni probao!
:lol: Pravo muško, nema šta. Valjda mu dosta mlijeka :lol:Citiraj:
momze prvotno napisa
Buba, super ste! Baš zračiš! A "sestrinska ljubav" :zaljubljen:
:love:Citiraj:
Frida prvotno napisa
Buba jede uglavnom sama, dobije zlicu i vilicu pa odabere s cime ce jesti, juhu nekad posrce na slamku. :mrgreen: Sto se tice jela..ona za moje pojmove super jede..ali nema uvijek vremena sjedit i jest..nego trci uokolo i vraca se po griz za stol. :roll:
Trenutno je u fazi krumpira, mogla bi ga svaki dan jesti, i zgance s jogurtom ili kravljim sirom to isto obozava.
Bubimira, i ja bi lijepo molila pass (trebalo mi je sto godina da skuzim da je album u potpisu) ako moze?!
Hej pa gdje ste svi!! Kako kozicavi?
Mi smo uzivali ova zadnja tri suncana dana, stalno smo vani i Ivan se bas zabavlja (a ja samo gledam gdje je neka klupa da sjednem :oops: ).
Bili smo u shopingu, uspjela sam ga nagovoriti da kupimo nove cipele jer ga stare vec dobrano zuljaju. Ovaj put smo cak bez placa usli u ducan, razgledao je cipele ali opet nije htio probati! Na kraju smo ipak izasli iz ducana sa cipelicama broj 28.
Bili smo i na UZV, frajerica je bila puna posla-plazila je jezik, pokusavala ruku strpati u usta... koja guba taj 3D UZV!! I dalje ide bratovim stopama - danas je procjenjena na 3200 a imamo jos 5 tjedana pred sobom 8)
A da zaboravila sam vam spomenuti jednu sitnicu: moj najdrazi muzic ide u Kinu i vraca se 25.4. Upravo sam mu objasnila da se nemora niti vracati ako rodim u to vrijeme :roll:
Sanjam, :love:
sanjam, drž'se!
i noa je u fazi krumpira i naravno svih mogućih slatkiša i sokića. zanimljivo je da doma nikad ne traži čokoladu, ali zato kad stigne npr. kod none još s vrata viče čokolada.
neki dan su nam bili frendovi na ručku, pojeo je sve sam, uredno, vilicom. dakle, zna, ali neće.
Sanjam, nadam se da će stići na vrijeme.
Tako je i meni bila panika (MM bio u Tunisu), na kraju sam prenijela 9 dana, samo da ne budem sama 8)
Drž'te se svi
sanjam71 :love:
Što se tiče klope Eva jede vilicom ali tako da uzme lijevom rukom zalogaj, nabode na vilicu koju drži u desnoj i onda stavi u usta :roll:
da li davate dječici štogod za imunitet?
kako je Noa stalno bolesna ped.je preporučila immunal,da li to šta pomaže?
la mi povremneo pijemo revitu. iako iskreno neznam koliko to doista pomaže
ja sam eli jesenas davala propol baby, nekad ranije child life-ovu echinaceu ... sve skupa ne znam koliko realno koristi, doma je i nije bolesna. kad krene u vrtić, vjerojatno će donosit doma sve i svašta, mislim da je to neminovno. nedavno sam joj počela ujutro nakon bjanke davati malo meda i par kapi propolisa i mislim na tome ostati, ovo sve drugo sintetičko, ne znam, odustajem.
Sanjam71, :love:
Zach nista ne pije za imunitet. Zapravo, tijekom zimskih mjeseci sam mu povremeno davala petrovicev med i to je to.
ma ja sama neznam,ali noa ide dva tj.u jaslice pa je 10 dana doma na antibiotiku pa tako stalno.
kupila sam joj bila domaći propolis pa sam joj ga mislila davati ali neće nia da ga okusi
sad sam se sjetila da je neki dan mm iz apoteke donio neke reklamne uzorke meda. zove se mentol&mihaljević med. sadrži i propolis, okusa je bagremovog meda i baš piše da je za jačanje imuniteta.
piše na letku još i web www.nektar.hr
možda to nije loše?
i btw. napisala sam konačno priču s poroda.
ja isto ne mogu podnijet propolis, odvratan mi je; kad ga popijem, popijem još pol litre vode i radim takve face, a ela mi umire od smijeha, misli da se zezam. ona pak baš voli pit sve te neke 'zezancije', samo nek je iz bočice, na žličicu, guta ko galebić :lol:
u subotu smo kumovi na vjenčanju, ela spava kod moje mame ... iskreno, totalni mi je bed, ja se uopće više ne znam ponašat bez nje, ili sam s njom ili sam na poslu. za dan znam da će joj bit ok, a za noć me malo strah ...
noa bez problema ostane prenoćiti kod svekrve,je da stanuju ispod nas,ali nema veze. drugdje još nije spavala.