Vožnja autića ne znaći mirno igranje s autićima nego uzimanje malo većega utića među ruke i jurnjava s istim po stanu.
Printable View
Vožnja autića ne znaći mirno igranje s autićima nego uzimanje malo većega utića među ruke i jurnjava s istim po stanu.
trak, šta si tako stroga?
Sa zakašnjenjem, sretan vam Uskrs!
Ivane, sretan ti rođendan!
Maruška, ma i ja mislim da će se papir raspasti i izaći van.
MB, ma svaka ti čast, ja bih izludila da imam troje kao ti. Lovro mi je previše. Nema mira sekunde. Neki dan sam išla u t-com platit račune i samo sam trčala za njim i spašavala stvari da ne padaju dolje. Bilo mi je baš neugodno. I onda još izvali pokoju psovku, a ja ko paprika.
Danas nam je bio prvi dan vježba i kada je vidio svoju tetu, počela je vriska i dreka :roll: . Prva minuta u vježbaoni je bila stravična za čut, urlici ranjene zvjeri nisu ništa naspram toga. I onda, klik, smiri se i vježba za deset. Naravno, ja nisam s njim unutra jer nebi bilo nikakvog vježbanja.
Poslovno - vjerojatno ne skoro. Nije naše tržište.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Prepao se sigurno. Shvatio isto tako. Al' da neće ponoviti - ne bi se kladila!Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Maruška ja sam vadila cedevita bombone iz nosa , 3 komad za redom tik taka . . . postala sam ekspert u vađenju, a milostiva u guranju. neki dan sir iz piroške, pa ga je sama i vadila i onda si pustila malo i krvi
to je samo ukratko što se sad mogu sjetiti, a bilo je i wc papira
dakle vi s muškom djecom, i trojčekima mislim da se svi skupa možete sakriti i vaša djeca da vidite koji Kala nered napravi s igračkama, papirom, mokrim maramicama i sl i to u stotinki. trenutno mi je cijeli boravak obljepljen naljepnicama koje je našla u bojanki i to dok sam dojila, a još se čudim kako mi je mir.
školjka malo malo pa je zaštopana jer je cijela rola papira unutra, brašno je na najvišim policama jer sam već preko nekoliko kg bacila jer se odnekud stvorrila voda - - -
treba joooooooooooooooš
a bojim se da s trećim ročkasom će samo još više ideja dobiti. pa gledano u budućnost badave mm gladni i opasni rotvajleri , preveslal bu ona nas sve skupa, već mi sad dođe da žalim jadnika na kojeg ona baci oko :lol: :lol: :lol:
:?Citiraj:
traktorka prvotno napisa
ne, vidiš da je još uvijek možda curka, a na sljedeći pregled idem tek za kojih mjesec dana, srećom, jer ne da mi se svako malo
badava ti da prijavljuješ kad opet nećeš imati vremena za kavu :P :*Citiraj:
Maruška prvotno napisa
moje dijete kad kiše i kašlje stavlja ruku na usta :heart:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
ajd bar nešto :lol:
na svu sreću ne mogu s patrikom, ali zato je moja sestra bila biser - nagurala je u nos onaj "cvjetić" od cica-mace (ne znam kako vi to ostali zovete, ali to je ono sivo što raste na granama i onak je pufasto i baršunato), isto je imala 2-3 godine, i onda još par dana nije htjela reć mami da si je to nagurala, dok joj sve to nije unutra nabubrilo i upalilo se, a vidjeli su da cijelo vrijeme diše na usta.Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Ne moram ni reći koliko ju je doktora i sestara moralo držat da joj to izvade, a u kojem je to unutra stanju bilo, bolje da ne kažem.........
haribo? Maruška? netko? :mrgreen:
baš sam ju htjela pitati oće li imati vremena? :lol: :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
ako ćeš ujutro imati javi da mogu klince izorganizirati :mrgreen:
Kak sam sad stroga?Citiraj:
Paulita prvotno napisa
Trak pa ti stalno kažeš da si stroga. Kaj se sad buniš? :roll: :mrgreen:
Ahaaa...a ja mislila da sam nešto strogo rekla na forumu :mrgreen: :lol:
Pa ne mislim da sam klasično stroga,ali opet mislim (bitno da ja mislim :mrgreen: ) da dosta toga ne dozvoljavam,više nego moje frendice definitivno! E sad jel to pametno :/ vrijeme će pokazati!
Možda je nekad bolje biti flexibilniji ali ja sam takva da me smeta štošta pa zato recimo ne dam da šara,farba,mjesi (kao teta Mial sa hrpom živaca :* ) ,divlja,histerizira,valja se po blatu,kida cvijeće,šta ja znam što još....
A opet , nekad mi đabe ta "strogost" ako me ne sluša!
Što je ustvari strogost???
trak, napisala si da bi se Roko uplašio za vjeke vjekova. Ili je to radi njegovog karaktera?
Ajme, kako ga uspiješ uvjeriti da ne histerizira i da se ne baca po podu? Ja sam na izmaku snaga i onda samo vrištim. Grlo me već boli :/
Uplašio bi se zbog bolnice definitivno!!! Jer hvala Bogu nije bio gost tamo!Citiraj:
Paulita prvotno napisa
A i karakterna crta mu je-zeko :mrgreen: :lol: :lol:
Ček,ček...nije to baš uvijek.Naravno da se zna dogoditi da se otima i pokušava da me osramoti vani,ali zaista puno manje...odmah mu šaltam pažnju na nešto drugo ili obećam nešto treće :mrgreen: i uglavnom upali!!Citiraj:
Paulita prvotno napisa
Čekaj i ti da napuni 3 :lol: 8)
jeli im treća najkritičnija :? nadam se da je ovo vrhunac
Kod nas pada snijeg, i to lijepe pahulje :tele:
Paulita ma di je to "kod vas"?
Ja isto stalno nekaj urlam, al manje od mm - a on sam kaže da ga "ne j.... pol posto", pa mu ja pametna kažem da je to to - da stalno urla pa djeca misle da tak normalno pirča :lol:
MB, u Rijeci
Uuuuuužas...ja sam već očajna zbog vremena.Ponovno oblačenje zimske garderobe me frustrira do kraja :( :xCitiraj:
Paulita prvotno napisa
I ja urlam,ali funkcionalno :mrgreen:
naši su se ispadi vidljivo prorijedili, aaaaaaaaaaaali sad kad su rjeđi su i intenzivniji i to samo navečer doma kad više nisam u stanju gledat, a kamoli bilo što drugo. Možda baš zato???????????????
Moje dijete nikad nije "ispadalo" i histeriziralo po vani, to je nešto što je rezervrano za po doma, a vani je takav :saint: da me ljudi bijelo gledaju kad im kažem da doma hoću izludit. Aktivan je, ali sve se s njim vani da dogovorit..............doma? već teže.
:shock: ideeeš ! Kala je fakat pobjednica :mrgreen:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Ja nisam vadila ništa i nadam se da ni ne budem!!
To mi je noćna mora!
ma kala je pobjednica još otkad je progutala bateriju ;)
patrik stvarno nikada ništa ne gura ni u nos ni u usta, zna ponekad zezat da će kao progutat pa se smijulji od uha do uha, ali stvarno nikada nije......skuži dijete da ne valja, pa što će gutat - na mamu :mrgreen:
Stijena ja se uvijek bojim ovak nekaj izaviti da se ne ureknem :oops:
Citiraj:
traktorka prvotno napisa
mene je mama "pohvalila" da više neznam normalno pričati, a kako i bi kad normalno nešto kažem ona me ignorira, pa ponovim još 5 x i opet ništa. čućnem se pokraj nje pa opet lijepo, pa ju primim za ruke i opet lijepo , a ona meni :" Ne čujem te! Ne želim te slušati! "Citiraj:
Stijena prvotno napisa
pa ja sad u startu zagalamim tako da odmah mi kaže jel joj nešto paše ili ne, jel ju nešto muči i počne normalno pričati samnom i tek tad mogu njoj objašnjavati, pričati da me sluša i razumije. nažalost al je tako.
karakter zvan tvrtko
:shock: ISUSE kakvo vrijeme. Nema šanse da Mislava po ovakvom vremenu cuglam doktoru. Isto bu sutra u jutro. A i zvala sam pedijatricu i kaže da je užasna gužva