Ni meni nije jasno pa potpisujem Wanu. Molim lijepo ime je već odavno odlučeno :lol: 8)Citiraj:
wana prvotno napisa
Inače dečki su pravi hahari (i ja sam primjetila pizzu :oops: )
Printable View
Ni meni nije jasno pa potpisujem Wanu. Molim lijepo ime je već odavno odlučeno :lol: 8)Citiraj:
wana prvotno napisa
Inače dečki su pravi hahari (i ja sam primjetila pizzu :oops: )
u tom slučaju mislim da ću i ja preselit u split.......pa lijepo sve četiri na sladoled, pa pizzuCitiraj:
Maruška prvotno napisa
Ma moram ipak smislit novo ime, ovo se stvaaaaaaaaarno ne slaže s prezimenom :mrgreen: :P
:D :D :DCitiraj:
Stijena prvotno napisa
(...)
Jure se niti sam oblači niti svlači.
Vrhunac mu je skinuti cipele i to je to.
Maijcu zna navući preko glave pa tako hodati, obući, ne (niti ga forsiram, naučit će)
Hoće ponovo biti na P?Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Ako neće, imam prijedloge:
Bob, Kalamarko, Kliještić, Lovro (jastog bilder)... :lol: :lol: :lol:
Ili Spiderman (da nebi imao problema kad bu poznat u inozemstvu) 8)
da ti pošaljemo na p.p svako svoj prijedlog ,a dobitnik dobiva nagradu :lol:,
tjedan dana sa malom bebom isključivo po noći! :lol: :lol:
Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
:klap:
nećeš vjerovat, al jučer sam dobila e-mail s osobnom nekog klinca koji se zove batman bin suparman.........i baš razmišljam kak je guba :mrgreen: :tele:Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
ne može, patrik je "spajdemek", kak ću ih razlikovat? :lol:Citiraj:
no dobro, ko o čemu eto mene o spolu i imenima, a ono najvažnije sam preskočila.......
beba je super, zdrava zdravcata, živahna, pregledali smo sve organe - bubrege (nema ciste), želudac, 3/4 pluća u odnosu na starost perfektno, mjehur, četiri komore srca, proporcionalne dvije strane mozga, kralježnica bez deformacija, nema vodenu glavu............. :/ uglavnom nisam imala zbog čega dolazit
Ah dovraga! Al ja dobijem onda nagradu s već postojećim djetetom? :*
beba neka bude menisuper,(u prijevodu ,supermen)tako kaže moj sin :lol:Citiraj:
ne može, patrik je "spajdemek", kak ću ih razlikovat?
bravo za bebu,ali mama mudro šuti,kako si ti?Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Ma neeeeeeeema beda, ti dobiš patrika, onaj koji pobijedi dobije bebu :mrgreen: , a ja s MMom na medeni mjesec (konačno)!Citiraj:
kažeš ti - ak možeš s tri, možeš i s četiri trogodišnjaka.........ja brijem da bi se oni tak super snašli da ih ne bi ni čula ni vidla
Upravo tako. Onom ko osvoji nagradu s bebom - sve najbolje ;) :P
Di nam je Mial?
ja sam tak dobro da kad me netko pita ne usudim se reć da ne ureknem :mrgreen:Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
zato sam i bila ziher da je cura, al eto jedan mirni dečko (za sad :/ ) - super :D
MM je btw oduševljen što će imat i jednog normalnog sina :roll:
:lol: :lol: :lol: za mog više nema nade da će se to ostvaritiCitiraj:
Stijena prvotno napisa
Stijena-čestitam na pišulincu :heart: i tebi i tm!
Daj neko ime,fakat bi mogli glasati!!
Wana,Mare-dečki su mi prekrasni,svaki put su mi sve ljepši :heart: :heart:
Roko jedino što zna je svući tenisice i jaknu!!
Moji se znaju skroz skinut i obuč sami (malo imamo problem navuč prek glave al ostalo)..... I ponekad fulamo cipele na krivu nogu
:shock: :shock:Citiraj:
pa što se ti buniš, vidiš da su u tome daleko ispred svih :saint:
Patrik se zna svuć, obuć, obuću, odjeću, nema što ne zna............ali samo u vrtiću........kad dođe doma ćopi ga trenutačna anamnezija :lol: :lol: :lol:
sad se stvarno moram potruditi oko oblačenja,pa nije moguće da ti možeš naučiti troje,a ja ni jedno! :mrgreen: ali opet ti sve možeš u troje...čak i ih poroditi troje odjednom :mrgreen:Citiraj:
od sutra na novi režim,kad nauči hvalim se na sva zvona!
ja ću poslati Stjeni p.p,a u slučaju osvojene nagrade,djelim ju popola sa drugoplasiranim! :lol: