-
Cao cure evo jedan zanimljiv clanak kako se rijesiti celulita u 7 dana, meni osobno kombinacija ulja ruzmarina i komorača se pokazala jako efikasna, pored ovog prirodnog lijeka praktikujem i jogu.
http://www.woman.ba/2012/06/27/kucni...lita-u-7-dana/
Lijep pozdrav
Tina
-
Maslačkica zao mi je ovo reci ali nasjela si na marketinski trik.
Nepostoje stvari za lokalno topljenje sala ni skidanje celulita.
Mast se trosi tjelovjezbom ravnomjerno s tijela. Prvenstveno si popravila stanje radi aerobne aktivnosti(kao sto si navela voznja bicikla),a ne zbog tih hlacica. Naravno uvjet za topljenje masnih naslaga je prehrana(ako se osoba prejeda i u kalorijskom je suficitu) moze zaboravit topljenje masti uz neznam kakve stepere,orbitreke i bicikle.
-
znaci pastela po tebi kavitacija ili limfna drenaza ne djeluju?
a ne bi bas rekla da se mast trosi ravnomjerno s tijela....ja kad gubim kila prvo se nazalost sasusim u (ionako preuskom i sitnom) licu,love handles ostaju sto god uradila....
-
Krivo sam se izrazila mozda.
Aerobnom aktivnoscu aktivira se proces razgradnje masti u tijelu. Sto je intezivniji aerobni trening(trosi se vise energije ali manji postotak masti), pri aerobnoj vjezbi nizeg inteziteta(puls 105-135) postotak potrosnje masnog tkiva je puno veci ali je ujedno potrosnja energije u vremenskom periodu manja.
Da skratim: Za ljude koji nemaju puno vremena svaka aerobna vjezba je dobra (pa bila ona i malo jaceg inteziteta u kracem periodu) jer ce dovesti do vece potrosnje energije. Treba napomenuti da se proces razgradnje masti vjezbom zapocinje tek kad se isprazni misicni glikogen.
Zato mnogi prakticiraju setnje ujutro na prazan zeludac.
I dalje tvrdim da se expres skidanje masnih naslaga nepostoji (jedino tu u obzir dolazi liposukcija) vec ljudi nasjedaju na svakakve marketinske trikove. (navesti cu neke: neoprenske hlace za trcanje, Razni cajevi(tu ok,moze pomoci caj s visokim udjelom kofeina,i dobar je zeleni caj kao antioksidans,ali on sam po sebi nece napraviti nista za gubljenje masti ako se mi fizicki neaktiviramo). Nadalje: L-carnitin (samo pri mega dozama i to je upitno). Glutamin(cisti marketinski trik: Oralnom apsorpcijom mu je vrlo losa).
-
Kad bi kavitacija djelovala, bilo bi puno smrti zbog embolija.
-
Najgore od svega mi je sto ljudi nasjedaju na neke instant fore i rezultate(citaj baci novce u vjetar)
Sve to polako smo preuzeli iz zapadniih zemalja(citaj USA). Nevjerojatno je na sto sve tamo ljudi mogu nasjesti i potrositi gomilu novaca.
Nepostoji legalna stvar na ovom svijetu koja topi masti a da nista neradimo(citaj sjedis na kaucu)!!--- znanstvenici su izmislili davno ljekove(koji imaju određene neuspojave i pomazu u procesu fat burninga), svi ti ljekovi(neki su i otrovi za stakore), su itekako ilegalni,opasni i imaju gomilu nuspojava.
Zato cure drage kao sto sam napisala. 1)prehrana,pa trening
-
ja sam zaključila da je za mene jedini lijek taj da ljEti ne nosim prekratko, osim na moru
da svakodnevno nosim stezne gaće
da sve drugo kod mene ne dolazi u obzir
ili sam prelijena ili preumorna ili preškrta