ne, jer je to jako glupo, ići iz bijesa spavati sa nekim, neš ti riješavanja problema
Printable View
ne, jer je to jako glupo, ići iz bijesa spavati sa nekim, neš ti riješavanja problema
teško... od takvog seksa vjerojatno bi misamo bilo gore. Možda ako bi me uhvatila pomisao - gle on se tamo trošio a ovdje suša... :mrgreen:Citiraj:
štrigica prvotno napisa
a zbilja teško mi je reći. Možda bih jedino imala slabije kočnice kad bih se ja našla u situaciji da me netko privlači. U smislu što bih se ja sad štedjela. Ali ne baš da bih sad išla tražiti nekog da izjednačim rezultat.
nisam mislila bi li netko rješavao probleme na taj način nego je pitanje jel mislite da bi vam bijes pomračio um dovoljno da razmišljate o takvim i inim sličnim rješenjima (ubojstvo, kastracija i sl.)... pitam jer sam zapamtila slučaj kastracije iz novina, a ovo vraćenje istom mjerom - znam par slučajeva (doduše ne bračnih parova) ˝izleta nakon izleta˝...
Emocije ti se uzburkaju, ali ako im pustiš da izađu van, onda se i smire i počneš racionalno razmišljati....
Sve je to za ljude, cure moje....
I ona je kriva po meni, a ne samo on, jako dobro je znala u što se upušta, znala je da on ima ženu i djecu, i nije neka druga nego je baš ona, sama je to izabrala i sada je to njen problem a ne neke druge.Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Neka se nitko ne uvrijedi, ali ne bi ni ona baš bila pošteđena, imam jako nisko mišljenje o takvima i mogu reći da su obične d....! Nije ona ništ ni jadna ni za žaliti ju. Šta se imaš petljati s čovjekom koji ima ženu i djecu? I da te onda još netko i žali.Citiraj:
rena7 prvotno napisa
Žene, vaši muževi nisu vaše vlasništvo, prsten nije zatvorenička kugla a vjenčani list nije posjednovni. Mislim da je prvenstveno zbog nas samih opasno razmišljati na takav način.
Maja, jako lijepo receno. :)Citiraj:
Maja prvotno napisa
A što je dano obećanje na vjenčanju?
Ja rekoh i nažalost porekoh :lol:
Ludom radovanje? :mrgreen:
To je obećanje dano iz srca, dano u trenutku. A ljudi se mijenjaju, nažalost ili na sreću. Nitko vam ne može garantirati vječnu ljubav. Zašto se obećanja ljubavi ili vjernosti krše? Zato jer ih daje jedna osoba, a trebala bi ih održati neka druga. Ne ide to..Citiraj:
rena7 prvotno napisa
ako se mm zarotira gledajući u neku imam običaj reć da ako se oženija nije oslipija ali mi svejedno ono malo zeleno čudovište počne grist želudac...
k vragu dobit ću gastritis od njega :mrgreen:
ne, nikad.Citiraj:
štrigica prvotno napisa
Obećanje dano na vjenčanju... čujte, gledajmo realno, nitko takvo nešto ne može sa sigurnošću obećati.
Mene osobno (ali rekoh već da sam vjerojatno poseban slučaj) više vrijeđa kad se na mene digne glas, ili kad me muž zanemaruje zbog kompjutora. Istina, ovo drugo (koliko znam) još nisam iskusila. Ako se on recimo zaljubi u drugu ženu a prema meni postupi fer koliko se to može u datoj situaciji, ja mu želim svu sreću svijeta. To su stvari koje se događaju. I on kako je rečeno nije moje vlasništvo.
Istina, možda to govorim jer si zbilja ne mogu tako nešto predočiti, mm-u sam i ja previše :mrgreen:
Pa ona ništa ni ne traži, koliko sam ja shvatila, niti od tebe, niti od mene. :?Citiraj:
ana.m prvotno napisa
To što očekuje podršku od svoje frendice je nešto drugo. A da si joj ti frendica, vjerujem da te ne bi ništa ni tražila, poznavajući te.
AdioMare stvarno lijepo pises :love:
maria71, cestitam! 8) :heart:
Jedino u sto sam potpuno sigurna je da k****m ne bih nikad nikog ozbiljno nazvala. Etiketiranje mi donosi samo zlo, pa se ni u tom slucaju ne bih tome izlagala (osim mozda u afektu).Citiraj:
rena7 prvotno napisa
Rena7, pogledaj stvar s ove perspektive:
Ne podrzavas preljub i zelis aktivno zivjeti svoj stav. To radis tako da sama ne radis preljub, a ne tako da napustas prijateljicu koja je zatrudnila u preljubu.
Osim sto zelis zivjeti svoj stav, u tebi postoji potreba i da ga prenosis na druge (to sam zakljucila po tvojim dosadasnjim postovima) i to je potpuno ok i razumljivo. Ukoliko u ovoj situaciji napustis svoju prijateljicu, mozda ces joj dati razlog da zakljuci da nisi ostala prijatelj u trenutku kad te trebala i da u smece baci i tebe i tvoje stavove o preljubu. (Moze se dogoditi da joj tvoj odlazak potakne osjecaj krivnje, ali mislim da krivnja nije nesto pozitvno sto nas moze istinski promijeniti). Ako ostanes uz nju i jasno joj das do znanja da ne podrzavas to sto je napravila, ali ostajes vjerni prijatelj i podrska u svemu sto je ispred nje (to dvoje NIJE nespojivo!), dovest ces se u priliku da joj mozda pomognes da spozna (i eventualno istinski usvoji) razloge tvog stava o preljubu...
Kratko receno: ostajanjem uz nju, pomazes u prakticnom smislu i njoj i svome stavu! :)
Ma ne ogovirm sad tu za podršku ili nešto, već je netko napisao da nju treba žaliti, tako nešto. Govorim općenito o takvim ženama, a ne o tome da li će joj frendica dati podršku ili ne.Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
A ovo što sam napisala da je to njen problem a ne neke druge se odnosio na ono što je netko napisao, da nije ona bila s tim tipom i s njom varao ženu da bi si on već neku drugu našao... Nađem pa citiram.
Pa ako se želi da prostiš trošiti okolo i ako misli da mu to treba neka se lijepo razvede, jer ja to tolerirati ne želim.Citiraj:
Maja prvotno napisa
I ne mogu sad reći što bi točno bilo da se to dogodi, razmišljam poput AdioMare, ali i to bi vrijedilo samo za jednom.
A i ako se zaljubio ili nešto, opet neka se prvo razvede pa neka radi što hoće. Dok smo pod istim krovom, djelimo sve, ne dolazi u obzir tak nekaj.
Iščitah sve i sad se pitam: kakvo je to prijateljstvo u kojem se uglavnom pitaš (bar meni tako djeluje iz napisanog) što će "selo" reći o tebi jer pružaš podršku prijateljici i njenoj bebi koja nije u jednom dijelu života donijela dobre odluke?!
Začuđuje me dvostrukost mjerila: prijateljica sam kad je sve u redu, a kad postane društveno upitno, onda sam u troumici.
Da ne ispadne da te kritiziram, mislim da je za pohvalu što si uopće iznjela svoj stav ovdje i tražila stavove drugih jer to je znaka spremnosti na možebitnu promjenu razmišljanja.
Nekoliko cura je već istaklo više puta poentu s kojom se u potpunosti slažem: ovdje nije bitno pitanje prevare, već tvoja spremnost da budeš uz prijateljicu i njenu bebicu, makar ti se ne sviđale okolnosti koje su dovele do same trudnoće. :*
Ovak; Da sam ti tj. da je ona moja prijateljica,pružila bi joj maksimalnu podršku i ne bih joj prigovarala zašto je s njime bila i sl.Citiraj:
rena7 prvotno napisa
Da sam pak žena od dotičnog gospodina,tvoju prijateljicu bih smatrala jeftinom kurvom,otimačicom muževa,nemoralnom osobom,uništavateljicom brakova,osobom bez mozga i pameti i najgorom neprijateljicom koja mi je uništila život-meni i mojoj djeci.
U svakom slučaju tebe ne bih okrivila niti proglasila k.....,jer je od tebe normalno da joj pomogneš budući da ti je prijateljica.
:roll: :?Citiraj:
evita prvotno napisa
da si ti žena od dotičnog "gospodina" meni bi bilo savršeno jasno zašto je otišao drugoj.
A muža?Citiraj:
evita prvotno napisa
Potpis!Citiraj:
sorciere prvotno napisa
A ne bi se zapitala jel možda imaš sama kakvog udjela u tome, jesi li ti možda zajedno sa svojim mužem uništila svoj život i brak, a ne ona.
O svašta, svašta, svašta, meni je prestrašno ovakvo razmišljanje :/
Jel ti i inače, u životu, za svoje probleme okrivljuješ druge?Citiraj:
evita prvotno napisa
A da je tvoj muž gospodični napravio bebu i da te ne poštuje već vara s drugima,ti bi gospodičnu smatrala anđelom koji ti je uljepšao život ili nevinom djevojčicom koja nije ništa kriva?! :shock:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Svaka čast na ovom postu, kad bi bilo manje licemjerja na ovakvim topicima možda bi žena ženi bila manji neprijatelj.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
I vjerujem da bi i ja kao i ti oprostila, a vjerujem da bi i vaza radila.
I debelo se slažem, sve je to za ljude i sve se to dešava samo ljudi kriju da nebudu osuđivani.
Muškarci i žene varaju, puno češće nego se zna i sve one floskule o tome kako "ja nikad nebi" ili "moj muž nikad ne bi" su za malu djecu.
Ok,postoji mogučnost da je i ta žena kriva (od dotičnog),onda ovo moje gore napisano ne važi.
Uzela sam u obzir da nije kriva i napisala ovo......
svecem uz citatCitiraj:
Cubana prvotno napisa
strijele močne ljubavi pomračile mi um
dah usne vrele višnje nagonile na blud
bez milosti me kurva nasukala na sprud
Sigrino joj ne bih postala najbolja frendica, ali ju zasigurno ne bi krivila za svoje probleme koje sam vjerojatno djelomično i sama skrivila.Citiraj:
evita prvotno napisa
:lol: :lol:Citiraj:
evita prvotno napisa
sorie pozdravi muža
Muža više ne bih smatrala mužem.Citiraj:
Cubana prvotno napisa
Slažem se!Citiraj:
Maja prvotno napisa
A ti Štrigice svaršen citat za našu Evitu :lol:
XCitiraj:
Ria prvotno napisa
evita kada netko prevari, bio to muž ili žena, znači da u toj vezi nešto ne štima, najmanje je kriv netko šesti s kim je prevara izvršena.
Ali Evita, kako MM može biti kriv ako ja nekoga zbunarim? Zato što je propio plaću, pa ja nemam za kruh? To mi nije opravdanje.Citiraj:
evita prvotno napisa
Ovo što si gore napisala mi je u istom rangu sa: kvocala mi je, pa sam ju morao tresnuti.
Ali, neću te više muštrati, to je tvoj stav i ok. Čak si mislim, provociraš li ti to nas namjerno, obzirom koliko smo se uspjenile? :mrgreen: :lol: :*
Citiraj:
sorciere je napisala/o:
Citiraj:
evita je napisala/o:
Da sam pak žena od dotičnog gospodina,tvoju prijateljicu bih smatrala jeftinom kurvom,otimačicom muževa,nemoralnom osobom,uništavateljicom brakova,osobom bez mozga i pameti i najgorom neprijateljicom koja mi je uništila život-meni i mojoj djeci.
da si ti žena od dotičnog "gospodina" meni bi bilo savršeno jasno zašto je otišao drugoj.
:aparatic: :naklon: :aparatic: :naklon: :aparatic: :naklon: :aparatic: :naklon:Citiraj:
Cubana je napisala/o:
svecem uz citatCitiraj:
evita je napisala/o:
...tvoju prijateljicu bih smatrala...
A muža?
strijele močne ljubavi pomračile mi um
dah usne vrele višnje nagonile na blud
bez milosti me kurva nasukala na sprud
ali ipak, cure, ne bih se baš isključivo složila da je obavezno žena kriva ako je muž prevari.... uopće se čudom čudim kako je takvo alternativno razmišljanje zalutalo na ovaj forum.... jesam ja to možda krivo nešto pročitala??? :mrgreen:
Itekako ne štima! Ali netko šesti....uh kako bi ga :taps: (ALI JAAAKO TAK)Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
UZMITE U OBZIR DA SAM TRUDNICA S JAAAAAAAKO POVIŠENIM HORMONIMA,OSIJEĆAJIMA I REAKCIJAMA NA OVAKVE STVARI (VJEROJATNO NEĆU IMATI BAŠ OVAKO DRAMATIČNA MIŠLJENJA KAD SE PORODIM) PA ME NE SHVAČAJRTE PREOZBILJNO,ALI BAŠ MI SE SUPER ISPUHIVATI NA OVOJ TEMI. :mrgreen:
moja razmišljanja su ovakva:Citiraj:
evita prvotno napisa
muž koji me ne poštuje - ne bi bio moj muž. varao - ili ne.
ne bih krivila treću osobu. ona nije kriva ni za moj (eventualno) loš izbor muža, niti za moje probleme u braku - zbog kojih bi se npr. dotični odlučio na šaranje...
nisam tip od bacanja vaza i mahanja sjekirama :lol: ...
ja volim otvoriti vrata, i pitati s koje strane osoba želi nastaviti život.
Pa šta nije ovdje sve alternativno? I sektaški?Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
to "alternativno" je bila ironija. Malo mi smrducka na patrijahalizam. Mislim, muž prevario ženu, a ona je kriva. Ponavlja se više puta u obranu ove koja mu je ljubavnica. Ne kažem, možda je kriva žena, možda muž, možda ljubavnica. A najvjerojatnije svi skupa. Ali odakle vi to znate ovako preko ekrana? To su stvari koje se događaju u milion varijacija.Citiraj:
Cubana prvotno napisa
Citiraj:
štrigica prvotno napisa
oću, čim nekog zgazim na zebri... rekla mi vera čudina (prije 10 godina) da će mi neko naletit, i da će to bit onaj "pravi"... a sad me zeza poskupljenje benzina, pa se ne vozim često... :lol:
ja se nisam sekirala previše, kad su me ljudi varali... svi su dobili upravo ono što su zaslužili! :lol: :lol:
p.s. daj nešto pojedi, jedeš slova.... :P