I ja se bojim ovoga što je Anita-AZ napisala....zapravo ne da se bojim već sam sada totalno zasrana od straha...trenutno mi je kao u koncentracijskom logoru...totalni, nezamislivi kaos....uhvatim se kako bez mozga bauljam gradom tražeći malo zraka nakon što je Nila nad menom provodila cjelodnevno "cijeđenje"....padaju mi sve hlače niz struk koliko sam "ocijeđena"... :bye:Citiraj:
makita prvotno napisa
Ona je tako strašno proračunata da se više i ne mazi bez razloga....poljubit će te jedino ako će ona nešto dobiti zauzvrat....dakle, već su počele psihološke igrice.... :raspa:
I zato i zbog ovog ne-da-mi-se i zbog nevjerojatno puno još dodatnih razloga koje ste iznijele na ovom topicu jednostavno više ne mogu imati djece....nisam kapacitet za to nikada bila....pokušat ću s ovom svojom mrvicom izaći na kraj najbolje što mogu, a da ne uskraćuje drugo dijete..
Iako, užasno mi je teško ne reći, (u ovoj sada fazi s 2.3-godišnjakinjom) nekim bliskim prijateljima koji se tek spremaju imati dijete: "Nemojte NIKADA imati djecu!" Jer moja psiha je već popucala, a vraga pitaj što me još čeka :mrgreen: