Isti nalazi i dg kao i moji. Ma krivi tajming štoperice najvjerojatnije...
Printable View
Isti nalazi i dg kao i moji. Ma krivi tajming štoperice najvjerojatnije...
Onda to svodim na prvi IVF, pa će se dalje radit prilagodba terapije, eventualno timing štoperice i punkcije itd.
Ja sam imala Suprefact spray, 2,3,4, dan 3 Menopura, dalje po 2 Menopura,a na dan štoperice 1 Menopur, stoperica 11dc, punkcija 13 dc, 7 folikula, 1 js, nije se oplodila. Ja sam potpuno sigurna da mi je štoperica išla rano, najveći folikul (folikulometrija 10 sati prije štoperice) 17 mm, ostalo sve manje...Sad ću vidjeti u dugom protokolu što će biti, i ovaj put idem s Gonalom, mislim da Menopur je drugo rješenje za PCOS u mlađih od 35. (imala 30 godina u ovom postupku).
Možda bi mi Femara mogla biti opcija...ne znam..
Teško ti je išta reći, tek si na početku.
Ma, nije to tako jednoznačno s čime su bolje stanice, neko reagira ovako, neko onako... Kiara, ti nemaš druge nego probat sad sve varirat pa se držat onoga što je bolje...
Ja sam zadnji put imala pukciju bez stoperice jer je LH trakica pokazivala + (10. dan ciklusa) i nije bilo js. Ja isto mislim da je bilo rano jer mi je ovaj ciklus 26 dana ???? Inace imam malo folikula, ali uvijek imam js koje se oplode
uhhh, meni je bio ovo 1.IVF imala sam očekivanja koja su očito bila prevelika...mada sam se jako bojala toga da folikuli budu prazni..
zedra imamo VRLO sličnu situaciju.i moji folikuli su bili 16-17 mm kad sam dobila štopericu i to je bila prerano(po mom)...
gdje ćeš na idući postupak i sa kojim protokolom..
Maribor, mjeseca dana kontracepcija, od 21 DC Decapety pa onda Gonal F, ne znam koliko ampula, to ću tek dogovoriti...
Molim pomoć!Imala sam dva stimulirana postupaka jednom gonali drugi menopuri,sa gonalima 11 folikula 3 js,sa menopurima 8 folikula 2 js 1 oplođena! Imam 27 god.sve u redu, hormoni za 10,jednostavno neznam zašto dobijem tako malo js.Ako netko ima sl situaciju ili neko riješenje pliz help!
I kod mene je slično jesi li gledala prolaktin dal ti je povišen jer po nekim izvorima je i on uzrok.
Kod mene je slična situacija, zadnji dr. pretpostavlja da se radi o prekasnoj punkciji možda je i kod tebe tajming problem? No nije još provjereno pa zasad ne mogu ni ja tvrditi zašto uvijek imam prazne folikule a čak je i E2 govorio kako je puno više zrelih j.s. bilo. Eto možda da to ispitaš...
Nisam kontrolirala prolaktin,ali svakako hoću.Imala sam 4 punkcije i svaku 12.dc.
ja sam kontrolirala prolaktin i uvijek je bio dobar, eto
Meni se desila slicna stvar kao i vama.
Bila sam na dugom stimuliranom protokolu. Za stimulaciju sam dobila 20 Fostimon injekcija (nekakav prirodni FSH koji se dobija iz urina), Klomifen i 8 Gonal F injekcija. Rezultat je bio 10 folikula i 3 js. Svi hormoni ukljucujuci i Prolaktin koji je radjen za vrijeme stimulacije su ok. Postupak nije uspio iako su od ove tri js izasle 2 lijepe blastice. Ne znam sta dalje...fakat me brine kako ce izgledati naredna stimulacija.
a joooj da sam barem ja dobila 1-2 jajne stanice:roll:...bila bih presretna..
Kod mene mislim da je više problem tajming nego prolaktin jer za to pijem terapiju, kod mene je recimo bio slučaj da bih dobila od 8 folikula 1-2 j.s. od kojih bi se možda 1 oplodila a druga bi bila prezrela, eto čak i u MB sam jedva došla do transfera sa 1 j.s. Leva ja da sam došla do blastica bih bila presretna pa vjeruj mi u daleko si boljoj poziciji od mene.
Dok 3 god. ranije s običnim klomifenom sam imala odlične j.s. pa vjerojatno drugačije reagiram na pravu stimulaciju a opet drugačije samo s klomićima, ma mislim da sam totalno neki komplicirani slučaj pa je teško izvući neki odgovor. Sad ubrzo krećem opet s klomićima pa ćemo vidjeti kako će proći ovaj put.
Mali Mimi nakon svega i jesam beskrajno zahvalna na blasticama...Kada smo krenuli sa MPO nisam razmisljala o tome kakava je umjetnost uopce doci do ET..
Saljem vam veliki zagrljaj i zelim vam da dobijete lijepe i zdrave js. Mi cemo mozda ovaj mjesec raditi ICSI iz prirodnog ciklusa da vidimo kakve su js bez stimulacije.