Danie prvotno napisa
Bok cure,
vidim da mi timing nije bas najbolji... vasi tek otisli, a moj se vraca u cetvrtak :-D
Mislim da je nas nacin zivota nesto posebno i da je nas odnos s muzevima poseban. Ima onih dana "Ajme meni nije mi dobro..." - simptome necu nabrajati , ali ima i onih kad se sama sebi cudim kako sam uspjela, kad sam ponosna na nas, na samu sebe, na njega... Necu puno o osjecajima, ali mislim "ALL BAD THINGS ARE HAPPENING FOR A GOOD REASON" i da treba on meni biti potpora koliko sam i ja njemu, bez obzira jel on na brodu ili doma - naravno, koliko mogucnosti komunikacije dopustaju....
Ja sam inace kad njega nema sama sa curicom od 17 mj. , baka i deda daleko, nemam ju komu ostaviti ni na pola sata. I prije par dana mene uhvatila kriza. Mala dosla u onu fazu kada se samo ljuti, razbija, cvili, ne prihvaca NE, ne zna sto hoce itd. A meni dosli gosti i otisli, pa poremetili rutinu, pa ne znam di bi pocela pospremati, cistiti, peglati, pa ne spavam dobro, ne mozemo van jer malu strah od snjega i tako me stisnulo da sam nju stavila u "kavez" (tzv vrtic) a ja sam se sakrila u WC, plakala i napisala muzu preko skype-a da NEMOGUVISE. :-( A on shvatio problem, jer inace ne pisem takve stvari, valjda se nekako izvukao iz smjene, nasao isto neki WC i dopisivao se samnom samo par minuta. Poslije toga, bilo mi je bolje i vratila se "na posao". (Za one koje nemaju takvu internet-vezu... kad nije imao, znao me je nazvati s mosta u takvim situacijama.) Tako da sam sretna sto imam takvog muza i vjerujem da se vise brine o nama nego sto mi (i drugi) mislimo. On je vise prisutan nego neki koji su kod kuce svaku vecer pa sjednu pred TV i papaju kokice. Eto, to samo kao pricica za laku noc... ;-)
Sada mene zanima nesto drugo. Vi koje imate djecu, koje ste povremeno bez muza i bez pomoci bake ili drugih osoba... Kako je sa dvije bebe, ili dvoje male djece? Jel vam dolazi netko za ciscenje barem kad su takve situacije da ne stignete nista? Jel kuhate svaki dan? Kako provodite "slobodno" vrijeme? Jel idete s bebom na kavu ili kako?
Kod mene je ovako: Ja sam jako pedantna i ne volim nered i prljavstinu (nitko ne voli, ali drugima manje smeta). Ne prodje dan da ne cistim nesto. Ja kuham svaki dan frisko za nas dvije, ponekad samo bude nesto za dva dana. Peglam - iako mi neki kazu da je peglanje izaslo iz mode i da se samo treba lipo slozit i da je to ok. Ali inace u bezmuzno vrijeme ja ne stignem skoro pa nista "lijepo", npr pogledati cijeli film, citati cijele knjige, otici na mirnu kavu, otici kod frizera, ne stignem depilirati (nego to napravim u roku 12 sati nakon povratka muza :lol: ) itd. Kako vi to organizirate?
Zanima me isto jel koja od vas zivi u Zagrebu ili okolici?
Eto, malo se raspricala... Laku noc!