isto kao i korokodili u kanalizaciji
Printable View
isto kao i korokodili u kanalizaciji
Osobno, jesam zabrinuta. I ne mogu pred svim tim sto se u gradu dogadja zatvarati oci, ne, ne. Bas smo muz i ja komentirali kako smo i mi tamo povremeno znali ostaviti auto. A, nismo povezani s mafijom, koja je btw, meni donedavno izgledala kao urbana legenda. Dok sam bila klinka sjecam se da su tzv. mafijasi ljude ubijali po Sljemenu, Medvednici, u Zagorju, na Velebitu - i da, bilo mi je bitno da ih se nadje sto kasnije, po mogucnosti u takvom stanju da je identifikacija jako teska... Ovo sto se sada dogadja, to se moze dogoditi i pored mene. Oni, tko god da to bio, oni su u gradu, mojem, nasem i vasem, kako god hocete. I da, vjerojatno jesu profesionalci, koji nece omanuti, da, precizni su. KOliko to meni znaci ako sam u tom trenutku, ja ili moje dijete slucajni prolaznik, na jednostavno krivom mjestu u pogresno vrijeme? Onoga trena kad su se "spustili" u ulice mojega grada, gdje radim i zivim, kad se to vise ne dogadja negdje daleko - onda to jest i moj problem.
ili crna udovica u drvu života.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Zmije u kanalizaciji su ovo ljeto bile stvarne. :/
A ja sam čula varijantu na jednoj jadranskoj plaži. Netko je ošišao malu među mnoštvom ljudi a da to nikome nije bilo čudno.Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Ali da se vratim na temu. Nije čudno kakva su djeca danas kad je radno vrijeme roditelja - po potrebi posla, najčešće cijeli dan. A onda kad ljudi tako iscrpljeni dođu kući traže samo relaksaciju. Dijete uza sebe i ne vide i ne osjećaju.
I veliki klinci imaju jako potrebu pričati s roditeljima, podijeliti s nama svoje brige i dojmove, ali preduvjet je za to - da budemo prisutni...Možemo li uopće zamisliti što se u njihovim glavama događa kad nas ne bi bilo, iz dana u dan? Tko im tada postaje uzor?
Evo još detalja o Miliši i drugima
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...4/Default.aspx
Ista prica i za bg i ns Merkator...Teska izmisljotina...Citiraj:
Trina prvotno napisa