a vidiš, meni moj (i jedan cyber dr.) rekli da priorix i hepatitis mogu u istom danu, samo u dva različita mišića!Citiraj:
sajkomum prvotno napisa
Printable View
a vidiš, meni moj (i jedan cyber dr.) rekli da priorix i hepatitis mogu u istom danu, samo u dva različita mišića!Citiraj:
sajkomum prvotno napisa
Citiraj:
miha prvotno napisa
nemam pojma a nije ni važno, ja sam i prije rekla da bi i hepatitis rekla je ok dogovorit ćemo se, onda sam rekla i jučer kad sam došla i sestra vani i pedica su mi rekle ok al to za 2 mjeseca..... kaj ne ide priorix pod kožu u ruku, a hepatitis ide intramuskularno??? no u stvari nije važno znam na kaj misliš.
miha, zaboravila sam te pitati to cybermed dr Richter? meni je on zaista super... i eto kako rijetko u kojeg dr imam povjerenja jer ispada na kraju da svaki nekaj svoje pa onda ti, dakle tu mislim na ja, moraš znati odlučiti kaj i kako je najbolje, u njega imam totalno povjerenja... nisam ga kontaktirala al ono kaj sam čitala kako on odgovara... koncizno i udarno zaista ga simpatiziram
uz put da opet ne šaljem novi post:
kak idu daljna cijepljenja? sa 2. godine ide opet 5 u 1? i kaj pametno ima uz to za znati... da ne saznam opet pametne stvari nakon kaj drekeca pocjepim.
10x
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=29656 molim vas pogledajte to, stjenjak... totalno sam izgubljena, ne znam ak si to vidla... ja sam se sad tam zapetljala, a nisam baš skoncentrirana do kraja.... ima svašta o cijepljenju i o cjepljenju ranije...
DODJE MI DA SVE OSTAVIM I SAM KAK TUKA KAKO MI KAŽE PEDIĆKA RADIM... JER SA SVIH STRANA NEKAJ DRUGO.... BOLI ME GLAVA
Nisam ti ja baš za ta cijepljenja, ono što baš mora i to što kasnije i to je to....ne znam baš puno o tome, nije da se ne informiram, ali informiram se o svemu i svačemu pa mi je već puna glava svega, ali jasno mi je da cijepljenje, baš kao i svaki lijek ima pozitivne i masu negativnih učinaka....Citiraj:
sajkomum prvotno napisa
Na forumu imaš jako puno topica o cijepljenju, pa da malo prosurfaš....još uvijek nije kasno
je. u pitanju je dr. richter... evo, baci pogled na našu, khmmm... raspravicu o razmaku između cjepivaCitiraj:
sajkomum prvotno napisa
heh mihica, daklem dotična ga je pandolina tko god recimo jelte ona bila.... malo nagazila blago rečeno... čuj vjerujem da si bila piknuta u živac.... al ja ovako sa strane bez da zauzimam strane iako će tako ispasti isto mislim da nije on ništa loše mislio.... to su naprosto kao što je poslije i napisao frustracije koje se talože njemu u poslu... i u ovom času nekako suosjećam s njim po toj strani, čisto isključivši stranu da sam i ja roditelj... meni ti ponekada tako na poslu... roditelji zaista misle da smo mi tamo ono vješalice koje nisu stručno osposobljene, njihova djeca bezgrešna i oni imaju svoje za reći, bez obzira kako to meni u mojoj sobi sa djecom se čini i kako mi moramo da bismo s toliko djece funkcionirali imati svoja pravila unutar skupine i to mora tako biti.... ma mislim, apsolutno ti se ne suprotstavljam, al opet moram priznat da se divim dr Richteru koji to sve, onaj zadnji odgovor pandolini, može tako izreć i formulirati jerbo meni fakat ide teško tako nešto sročiti, koncizno... i zaista općenito, ne pokazujuć prstom u nikog konkretno
sorry kaj sam opće se smatrala važnom da komentiram dijalogić, al eto
hvala ti na linku
i dakle suprotno dr. Richteru i konciznosti ja sam sve upetljala i naravno zaboravila reć suštinu:
jučer sam bila na tu jednom topicu isto tiče se cijepljenja, gore negdje sam navela site, govore o KONZERVANSIMA u cijepivima i nus posljedicama... bogte proučiš sastav cijepiva odlučiš se nakon toga za 5 u 1, fakat želeć najbolje svom dijetetu i onda nabasaš na tak nekaj i opet totalni mrak nikaj više ne znam niti o 5 u 1, sva sam bila u panici vrteći 4 strane topica pokušavajući poloviti srž....
i naravno, poludiš i klikneš off, jer bogati tome nema kraja!!???
moraš se pomiriti sa tim da je više sve otrovno na ovom chicken shit svijetu... i da sve kaj su otkrili u cijepivima koje smo mi kao balavurdija primali su zamijenili nečim novim kakti boljim.... a kako i što je to točno bolje otkrili budu za novih 50 godina
imam fakat osjećaj da rade nove studije i statistike sa ovim pokoljenjima
i nisam vesela!!!!
a roditelji svi ukomirani samo kompliciramo i samo oćemo nekaj tko zna kaj... a ionak nikaj ne znamo kaj bude
Evo upravo zbog toga ja kažem da ne znam puno o cjepivima jer kad bih stvarno pročitala sve one studije, komentare i ostalo što se može naći, a može se naći stvarno svašta, sišla bih s uma .....onda mi je dovoljno da znam ono što sam napisala, neke osnove i prema tome se ravnam, jer opet ne cijepiti dijete, pa ti ga ne prime u jaslice, vrtić....nažalost sura stvarnost je takva koliko god da se mi informirali i imali svoj stav o cjepljenju.Citiraj:
sajkomum prvotno napisa
čuj, nisam ti stavila link na to da komentiraš tko je upravu, a tko u krivu (to je tema jednog drugog topica) nego zato jer si pokrenula pitanje razmaka između cjepiva pa sam smatrala da ćeš svoj odgovor naći i u toj raspravi, kakva god ona bila ;) ...Citiraj:
sajkomum prvotno napisa
čujem
:P :*Citiraj:
sajkomum prvotno napisa
Pozdrav. Jel' kupovao netko u zadnje vrijeme Priorix? Gdje ga ima? Koliko košta? Pedijatrica nam je rekla da ako ga želimo cijepiti s njim moramo ga sami donesti? Hvala.
Kad nitko nije evo da odgovorim sama na svoje pitanje: Priorixa ima po svim apotekama i košta nešto manje od 130 kn. Mi smo ga kupili u apoteci u sklopu Doma zdravlja Kruge gdje nam je i pedijatrica.
A zakaj?Citiraj:
Karin prvotno napisa