nela. , kako je prošlo??
nigdje ne vidim tvoj post, ili sam već sva zbunjena od čitanja :roll:
Printable View
nela. , kako je prošlo??
nigdje ne vidim tvoj post, ili sam već sva zbunjena od čitanja :roll:
Nije prošlo nikako jer nisam ni bila rekli mi da ih nisu zamrzavali bila sam ti skroz u šoku.Citiraj:
nataša prvotno napisa
Sad sve opet jovo na novo.
pozdrav i nek ti je sa srećom :love:
:x e.....Citiraj:
nela. prvotno napisa
vald se sve dešava sa razlogom, šta mi o tome znamo?!
i tebi uspjeh idući put :love:
Bok,
imam pitanje. Bila sam na folikulometriji 8dc, zatim 11dc i folikula još nema. Trebamo vraćati smrzliće, ali prvo čekamo da pukne moj folikul, koji se još uopće nije pojavio. Za dva dana opet na folikulometriju. Inače mi ciklusi traju 26 dana, a O je cca 13dc. Zaključujem da ovaj mjesec uopće neće biti O. Mogu li se vraćati smrzlići u ciklusu kada nema prirodno O? Što se radi u tom slučaju? Please, ima li tko slična iskustva?
Da, evo ja - često u ciklusu neposredno nakon velike stimulacije nema ovulacije jer je tijelo iscrpljeno i treba par mjeseci da opet ovulira, kako kome - neko ovulira odmah i u idućem ciklusu, ali najčešće je taj prvi nakon "problematičan". Embriji se ne vraćaju kad nema prirodno ovulacije (u pravilu) zato jer se pokušavaju vratiti kad je sve što sličnije prirodnom ciklusu, ako dobro shvaćam, prvenstveno zbog endometrija koji treba biti lijepo zadebljan. Što se događa - odustane se od embrio transfera u tom ciklusu, vidi kako situacija izgleda u idućem ciklusu, ako ni tad nema ovulacije, žena dobije klomifen i nešto za debljanje endometrija jer ga klomifen često stanji (estrofemi, utrogestani). Nemojte žurit, emberije treba vratit kad su optimalni uvjeti za implantaciju. Sretno!Citiraj:
ineska111 prvotno napisa
ina333 hvala puno na brzom odgovoru.
Tako sam si nekako i mislila, ali, znaš kakve smo, treba nam još netko da nas dodatno uvjeri :)
I hvala ti na svim tvojim postovima na ovom forumu koji su mi puno pomogli i dali odgovore na puno pitanja.
:* tebi i Ančici.
ineska 1111, jel se pojavio folikul? tako je i meni ovaj ciklus, 10. dan ga uopće nije ni bilo, tek ga je vidio 13. dan, i bila ovulacija..Citiraj:
ineska111 prvotno napisa
nadam se da ti je sve prošlo ok.
malo imam viška jedinica u tvom nicku, sorry :oops:
pročitala sam cijelu ovu temu i jako me zaintrigirao ovaj post....meni je mpo dr. napisao da mu javim debljinu endometrija 9 dc, ako je dobar mogu doći na fet 4 dana nakon toga (zbog zametaka koji su zamrznuti 4. dan)
uopće nema spomena ovulaciji???? ima li tko sličnih iskustava
većina cura je imala fet na vv, gdje je bitno odrediti dan ovulacije da bi se znalo kada je fet!