Tonili, drzi se, isplaci se kad god ti dodje, nemoj drzati u sebi. Zelim ti da sto prije vidis malo :heart: i da budes sretna! :love:
Printable View
Tonili, drzi se, isplaci se kad god ti dodje, nemoj drzati u sebi. Zelim ti da sto prije vidis malo :heart: i da budes sretna! :love:
Nadam se da će tvoja bol uskoro postati manja i da ćeš uskoro skupiti snage za dalje. Znam da je teško, no kad si na dnu možeš samo polako krenuti prema gore. :love:
Ne sjecam se kada sam se zadnji put ovako isplakala....Boze, pa zar ne vidis koliko patimo??? Srami se!Citiraj:
tonili prvotno napisa
tonili :love2: NISI nigdje progriješila. Nema tu zasluge niti kazne.
Imaš muža koji te voli i koji te treba. Nađi utjehu u njemu.
Ovo što ste prošli neizmjerno je teško i naravno da se tako osjećaš.
Vjerujem da će da tvom licu brzo zasjati osmijeh. :*
koliko god ovo sve zvuči kao fraza...toni..sve se događa sa nekim razlogom...
meni je rečeno..ako beba umre do 20 tjedna greška je u bebi... ako beba umre poslije 20 tjedna greška je u mami. i to mi par doktora reklo.
Zamisli kako je živjeti sa spoznajom da je sa tvojom bebom sve štimalo, genetika savršena a da ju je tvoj u tebi poremećaj ubio. I još čuti od dva tri doktora kako se je ispatila da umre, da je umirala polagano.. kako nije imao dovoljno hrane ni kisika preko pupčane vrpce a posteljica ga uopće nije hranila.
I tako umiralo je u meni tjednima, danima a da ja nisam imala pojma.. :cry: :cry:
I kada su mu u plućima našli plodne vode odgovor je bio pokušao si je pomoći udahnuti... :cry: :cry:
Znači umrlo je zbog moje greške u meni. :(
Tvoja bebica vjerojatno nije bila zdrava, i Bog je tako odlučio...
Žao mi je do neba što si to sve prošla ali sve ima svoj razlog.. koji ti se ovog časa čini besmislenim ali imati ćeš ti svoje zlato u svojim rukama... :love:
Samo vjeruj u sebe, i oporavi se.. isplači se, odi psihoterapeutu, vrijeme tugovanja mora proći..
Žao mi je još jedamput
tonili :love2: ,
zao mi je sto kroz sve skupa moras prolaziti, isada treba odtugovati, sve sto osjecas je prirodno da osjecas, daj si vremena, a ako imas volje i snage mozes nam se pridruziti na novom podforumu http://www.roda.hr/forum/viewforum.php?f=96
svojevremeno sam na jednoj od temi koja je tamo postala o fazama tugovanja i neke savjete na koje sam naletila na netu, meni su koristili.
mackulina :love:
tonili :love: :love: :love: :heart: :heart: :heart:
Tonili, drži se. Ne znam šta bih ti drugo rekla. Nisam nikada bila u toj situaciji tako da ne želim pričati gluposti ali znaj da smo svi uz tebe i puno te volimo. :heart: :heart: :heart: . Doći će i tvoj dan :love2:
kada bi barem postajale čarobne rijeci utjehe,ali ovako ti mogu samo poslati jedan ogromni zagrljaj :love:
drzi se :heart:
Nakon kiše dolazi sunce koje nikad neće prestat sjati :saint: . Drži se, jer sunce će uskoro zasjati :heart: .
Tonili draga, drži se, budi jaka... Uspjela si jednom, uspjet ćeš opet i držati ćeš svoju bebu u naručju. Samo sad izdrži, vidi koliko nas ovdje plače i moli za tvog anđela :love:
Tonilli draga žao mi je :cry: :cry: :cry: . Drži se, ne postoje riječi utjehe koje bi u ovom trenutku umanjile tvoju bol. Neka ti dragi Bog da snage da prebrodiš strašni gubitak, ojače te da smogneš snage da kreneš dalje, na kraju svakog tunela dolazi svijetlo, tako će jednog dana zasjati to svijetlo za tebe i donijeti u naručje malog bebača. Od :heart: ti želim da ubrzo draga moja ponovo nam javiš lijepe vijesti. :* :* :* :love:
Razumijem tvoju tugu i ljutnju.Žao mi je što si to morala proči.Mislim na tebe. :love:
tonili :cry: :cry: :cry:
tonili, nisam tako nešto nikad doživjela i ne mogu ni zamisliti kakva je bol u tebi, mogu samo reći ne razbijaj glavu pitanjima i krivicom, nadigni se iz bola i kreni dalje... sve ćemo jednom pobijediti! pusa. :heart:
tonili :cry: jako mi je žao, drži se :love2:
draga tonili šaljem ti veliki :taps:
Tonili ,ne mogu ni zamisliti kolika je tvoja bol,ni kako ti se srce slomilo.Ali draga moja plačem s tobom i ne mogu prestati.
Žao mi je :love:
To je uzasno sto ti se desilo i boli nemilosrdno. Za utjehu, ima na forumu dosta cura kojima se isto desilo i koje su danas ponosne mame. Moras odzalovat, normalno je da se tako osjecas, i iako ti sada izgleda ne moguce, bit ces uskoro bolje i spremna za novi podvig. :heart:
draga...
prije tri godine sam bila tu gdje si ti sad i mislila sam da ću doslovno umrijeti od psihičkog bola.
nakon silne muke, nakon dobrog početka dogurala do pola trudnoće s blizanicima i onda u nekoliko dana sve je otišlo u nepovrat.
ne da sam bila na početku, na nuli, nego ispod nule, nigdje, u bezdanu.
da ne duljim što je bilo dalje...reći ću ti samo da u sobi do ove u kojoj sad pišem, spava jedan prekrasni, pametni, plavooki dječarac od 17 mjeseci koji nam je beskrajna utjeha i veselje.
tugu moraš odtugovati, makar se ova moja tvrdnja trenutno čini neostvarivom.
no to je jednostavno tako.
kad dođeš u neku normalu, napravi plan za dalje i polako, korak po korak kreni.
i vidjet ćeš...
:love:
Moja najdraža suborko,
nemam riječi koliko mi je žao, osijećaj je sada isti kao da se meni to dogodilo, vjerovala mi ili ne ...pogotovo što sam nekako ja saznalaprva od dr R za tvoju T :cry: ...znam da ti sad ovo što pišem ništa ne znači jer je bol jača od svega, ali ja ću ti reci da se boriš dalje...ti si vedra i optimistična i MORAŠ dalje kao na samom početku ...mora proći vremena da dođeš k sebi da se sve to smiri...samo ti šaljem veeeliki zagrljaj i poljubac...
tonili :love: :cry:
:cry:
:cry:
:cry: :cry:
:cry: nemam riječi utjehe, odtugujte i probajte naći snagu za dalje.
I ~~~~~~ da to bude što prije! :love:
Draga nasa tonili :love2: , znam da ti je sad pretesko, ali i znam i da ce ti se uskoro osmjehnuti nova sreca. Vibram svim srcem da to bude sto prije.
Draga tonili :love: :cry: . To je jako teško i neopisivo nekomu tko to nije prošao. Moraš plakati o odbolovati. Uzmi kolilo ti trbea i onda ponosno kreni dalje u borbu. Mora doći i tvoj trenutak, kao što je došao i moj, a ja ti to od sveg :heart: želim i vjeruj mi da ćeš ga dočekati :love: . Neke stvari se dogode mimo naše volje, valjda je to život, ali mora doći taj trenutak ponovno, vjeruj mi :love:
jako mi je zao tonili!
:heart:
:heart:
Želim vam svima reći da ste predivne, velike, hrabre žene koje u svojim srcima nose ljubav snažniju od svih nevolja i nesreća...ta ljubav je, vjerujem dovoljna za ostvarenje svih vaših snova. Ostanite uvijek takve tople i drage.... :heart:
tonili :heart: i ti si jedna od nas :love:
draga tonili tesko je naci prave rijeci u takvim situacijama, :cry: jako mi je zao i nadam se da cete i ti i TM naci utjehu jedan u drugom i skupiti snagu za dalje, drzi se draga :love: :heart:
:love:
tonili,žao mi je :saint:
---------------------------------
ja 83-ok
mm 77- I i I7 kromosom
3 spontan
tonili tek sam sada vidjela. zelim ti sto brzi oporavak :love: .
tonili da rane što brže zacijele :heart:
tonili žao mi je.
draga tonili, tako mi je žao i želim ti da se što prije oporaviš i smogneš snage za novi pokušaj i da bude sretno :love2: