Čestitam :D :D :D
Printable View
Čestitam :D :D :D
:heart: :heart:
Za cijelu obitelj!
Budi lijepa trudnica i mama :heart: :heart:
Inaće ne ulazim na potpomognutu, neko kad god uhvatim vremena da prolistam forum idem na posvojenja(jer to mi je bliže) da vidim kako stvari tamo idu..
Neznam zašto i kako sam upala tu,ali toliko sam sada SRETNA i ispunjena da je to nešto nevjerojatno.Draga Sanja želim vam svu sreču ovog svjeta,i da sada 100% vjerujem u čuda!!! :heart:
Aaaaaaaaa !!! :D
Kakva prekrasna vijest! Čestitamo cijeloj femili! :love: :heart:
Cestitam :D :D :D
Sanja, pa ovo je ge-ni-jal-na vijest! Cestitam!!!! :D
Draga Sanja, nevjerojatna mi je ova tvoja priča i presretna sam zbog vas onako najiskrenije što mogu biti :D
kad se sjetim proljeća 2006., nas dvije smo u istom danu gore na SD-u čule svoje crne vijesti...
sva sreća da život ipak nije toliko okrutan, i zaista iza svake kiše kad tad dođe sunce.
tebi tvoje najveće sunce dolazi i uživaj u svakom trenutku najveće sreće.
prekrasno!
javljaj nam kako ide :love: :love:
Sanjo moja, cmizdrim i smijem se - radujem se kao da je plus moj, kao da u sebi osjetim leptirice :heart:
Uzivajte u cetvero, Bog zna koliko ste to zasluzili :heart: :heart: :heart: :heart:
drago mi je šta si nakon toliko čekanja doživjela ono šta većina nas sanja, a to je iznenađenje!
od srca čestitam i da sve bude u redu do kraja!
Ma baš si zaslužila ovakvu nagradu nakon svega! Čestitam ti od srca i uživaj u svojoj dječici!
cestitam iz srca! :D :heart:
zaista se nesto cudno dogadja na ovom podforumu... :)
Sanja, draga, čestitam od srca!!! :D :D :D
:heart:
:D :heart:
Vidim da je puno stranica na ovoj temi, ni slutila nisam o cemu se radi...
Sanja toliko sam sretna zbog vas :heart: Prekrasne, prekrasne vijesti :D :bouncing: :love:
:heart: čestitam :D
Predivno Sanja, cestitam od srca :D !
Koliko sam samo puta pročitala ovu tvoju priču,svaki put kao da je čitam prvi put,daje mi nadu...Predivno,prepredivno.
:heart: Uživaj draga,zaslužila si to...
I meni je drago da sam pročitala ovu prekrasnu priču :heart:
sretno, čestitam od srca :heart:
sanja... :love: :* :heart:
cudo do cuda ovih dana...
Sanja, cestitam!! :heart:
Čestitam!
:D
prekrasno!!!!! Čestitke od srca! :heart:
Sanja :D :* :sing: :dancingfever:
Čestitam od :heart:
Hvala vam, drage moje! :*
Kako trudnoća odmiče, sve rjeđi su mi napadi panike. I polako si dozvoljavam uživati.
(još samo da mi prođe nesnosni kašalj..)
Sanja s Trešnjevke... rasplakala si me. :heart:Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
Čestitam ti od sveg srca i neopisivo sam vesela što će vaša obitelj za šest mjeseci (ako sam dobro izračunala) postati četveročlana... :)
Ovo je tako divno... :love:
Draga, cmoljim od sreće, baš sam sretna radi ovih divnih vijesti.
ČESTITAM na još jednom malom čudu koje će stići u vaš život :D :heart: :love:
Ajme, pa ja ovo tek sad vidim!!!
Čudo za čudom!!!
čestitam od :heart: draga, zaslužila si to!!! :naklon:
čestitke od srca :heart:
predivno :D :D :D
čestitam :heart:
Keti - Cestitamo. Rasplakala si me!!! :heart: :heart: :heart:
sanja prekrasno :heart:
ljubi keti i malo srčeko
:D :D :D Predivno, Sanja!
Sanja, čestitam od srca :heart:
Sada čitam i plačem,ne mogu vjerovati,toliko mi je drago zbog tebe,zbog vas i Keti.Sve će biti super!
Ne mogu ti riječima opisati koliko mi je ovo uljepšalo dan (a danas mi je rođendan) jer znam kako je i meni bilo kad sam ostala trudna,kupovala uloške jer sam trebala dobiti,a svaki dan ih zaboravim kupiti,kupila test i bojala se napraviti ga a onda plus!
Sanja,čestitke još jednom :love: :*
Veeeeeeeeeeeeelike čestitke...prekrasna priča sa happy endom :heart:
Isuse, predivna vijest :heart: Iskreno se veselim s vama, i nestrpljivo iščekujem vašeg drugog :saint:
Zimskice moje! :heart: I sve ostale curke! :*
Bili smo danas kod dr koji će mi voditi trudnoću. Oduševio me! :D Nismo ponavljali UZV - zadnji je bio prije tj dana, pa da ne slikavamo bez veze bebicu. :mrgreen:
Odlučili smo ne raditi kombinirati probir (mislim da se tako to zove).
Novi pregled za cca mjesec dana.
Sanja, ganula me tvoja prica do suza. cestitam ti od srca!
:love:
:love: