Slažem se sa curama, mislim da nije potrebno takvo što napominjati unaprijed. I mislim da se malo toga dalo isčitati iz gledanja grupe u zoo. Iskreno rečeno, ja jedva mogu kontrolirati svoje dvoje djece (koja inače nisu nešto posebno nemirna i znaju kako se ponašati u raznim situacijama) u zoo ili na sličnim uzbudljivim, zanimljivim mjestima, a ne mogu zamisliti kako je njima kontrolirati cijelu grupu djece. To je jedna potpuno drugačija situacija i ja bi im prva dala zeleno svjetlo da budu strože. Ne možeš ti mirno razgovarati i objašnjavati jednom djetetu, dok horda druge djece leti po parkiću. Treba tu djecu vratiti čitavu, zdravu i u punom broju doma.
U Vikkinom slučaju tete su pretjerale. Imala sam i ja velikih problema s jednom tetom u vrtiću, ali stvarno sam bila otvorena za suradnju, presjekla sam kad je trebalo presjeći i baš jučer govorim mm kako je teta totalno drugačija, mlađi sin je doslovno obožava i sigurna sam da je žena uvidjela svoje greške i odlučila poraditi na njima.
Tako da, ne treba ići apriori sa nekim negativnim stavom. Ako se greške i dogode, to treba rješavati, ali u dobroj vjeri, ne napadima i sukobima. Ako situacija potraje, tek onda bi trebalo ispisati dijete iz vrtića.