Drago mi je da si zadovoljna bez gela- :D :D :D :D :D :D - nakon nekog vremena, bit ces jos zadovoljnija.
Printable View
Drago mi je da si zadovoljna bez gela- :D :D :D :D :D :D - nakon nekog vremena, bit ces jos zadovoljnija.
ja sam uvijek imala super ten. ma i u pubertetu. jedino sto mi je lice uvijek bilo suho, pa sam se svako jutro morala namazati kremom. u srednjoj skoli me je profesoprica napala kako sam stavila kilo pudera na lice i da to u mojim godinama nije ok :lol: a nista nisam imala na licu :mrgreen: samo obicnu NIVEA kremu :mrgreen:
eee, vec jedno dvije godine ten mi nije ok :( stari se :cry: i ja evo izbezumljena sta da stavim na lice kad nemam pojma sta treba, ni sta sve ima. Odem u DM ili Bipu pa gledam onu silu od preparata i nemam pojma sta da kupim. :roll:
ono sto koristim jesu Niveine maske za lice (vitaminske, regeneracija, pore i sl.)
od krema koristim DOVE :mrgreen: znaci, nista posebno . kupovala sam jos nekakve, ali mi obicna DOVE najbolja :mrgreen:
sta preporucujete za suhu kozu, koja je u zadnje vrijeme sklona pristicima (ni u pubertetu ih nisam imala, a sad imam :/ )
Ja sam isti slučaj kao i ti. Prije nikad nisam imala nekih velikih problema sa tenom, ali u trudnoći i pogotovo nakon poroda- koma, koža suha, prištava. Ali evo, konačno sam otkrila kombinaciju koja mi je super, pogledaj par postova iznad :)Citiraj:
snorki prvotno napisa
bas cu pogledat ovo ulje. mozda bas i treba preci na njega, jer je masnije od gela.
a i bore su mi se pocele pojavljivat :cry: i to u 33 godini zivota :evil:
Ja sam sad prvi put u životu kupila to ulje, naneseš ga na suhu kožu, malo navlažiš, napravi se lagana pjenica i ispereš- a miriši savršeno, badem i jabuka. Idealno za suhu kožu, naročito zimi. Usto sužava pore.
A za pojavu prvih bora imaš kremu od iz iste linije, to im je najprodavanija krema- mislim da to dosta govori.
Ja ne koristim tu, nego onu od masline koja je za beživotnu, blijedu put i zaista sam se preporodila.
Uglavnom, moje najveće preporuke za L Occitane kozmetiku. Ja sam se zaljubila u nju, od gelova za tuširanje, krema za ruke, tijelo, ma sve...
Nije baš jeftina, ali vrijedi.
koja je to točno? :)Citiraj:
dunja&vita:-))) prvotno napisa
badem i jabuka...mislim da je na franc. Amande Pomme.Citiraj:
melange prvotno napisa
jee, pronašla sam na stranici, hvala :*Citiraj:
dunja&vita:-))) prvotno napisa
Nadam se da će ti odgovarat. Mislim da je nekih 300tinjak kuna.Citiraj:
melange prvotno napisa
Odnedavno koristim Garnier Skin Naturals Lift A - i preporodila sam se.
Idealna je za zimu, koza je mekana, glatka, krema ne masti lice - ma, toplo preporucujem!
Ja koristim Clinique 3u1 dvojku i kremu Phytomer za jako suhu kožu. Za oko očiju Payot.
Nakon poroda mi je koža bila tako suha da sam dobivala ranice po licu. Preporučili mi i ovu vodicu da špricam i bila mi totalna katastrofa...
Devojke, ne znam da li mi je promaklo da je neko spomenuo Ismene olive, ali ,evo, ja koristim serum za oko ociju vec oko mesec dana i jako mi prija. Zapravo, krenula sam u apoteku da sebe pocastim Roc antirid kremom (stvarno je odlicna), ali me je cena zgranula, a kada sam uocila Ismene kolekciju, procitala da je bez mirisa, vestackih dodataka i konzervansa, a sa preko 50 prirodnih sastojaka od kojih je primarno maslinovo ulje, odlucila sam da je kupim. Kako budem trosila i ostale komponente nege lica, dokupljivacu i dnevnu i nocnu kremu. Koliko vidim, imaju i liniju proizvoda za negu tela, kose, a mislim i deciju kolekciju...
Da, obično nahvale stvari kojih kod nas uopće nema, a nije baš svaka jeftina krema dobra (ja probala sa jeftinjak Baleom za oko očiju i požalila :roll:).Citiraj:
melange prvotno napisa
Evo i nešto o Nivei:
Link
Dok sam ja recimo pronašla većinom loša mišljenja o toj kremi online od žena koje su je koristile, i na našim i na stranim siteovima. :/
Čija je to marka? :)Citiraj:
Vishnja prvotno napisa
I nešto o običnoj plavoj Nivei u usporedbi sa bezobrazno skupom La Mer:
Link
:shock:
što je bilo? imala si neku reakciju?Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Ja sam davala pare i pare na kreme za lice i za dr. Haushca (kako se već piše), Vichy, Avene itd.. i uvijek bi dobila lišajeve po licu osim plave nivee, tako da koristim nju....
I da, od Alverede mi je dobra isto, nije mi dala lišajeve, a nije ni skupa.
Idem pročitati linkove za Nivea kremu...
Da, stavila sam je par puta i baš svaki put su mi se oči zacrvenile i počele suziti. :/ Pa sam mislila, ok, ja imam osjetljive oči, pa možda zato i onda sam da provjerim namazala MM-a :oops: :lol: i on je imao istu reakciju, a nema osjetljive oči. Nakon toga nisam više ništa od Balee htjela pipnuti. :/Citiraj:
melange prvotno napisa
ja sam od one rosalove dobila osip, sitne točkice.
zasad ne koristim nikakvu posebnu kremu za oko očiju.. nekako mi je to doslovno "mazanje očiju" :mrgreen:
koristim razl ulja... šminkam se svake prestupne
zato jer mi to tako paše.... nemam neko svoju kremoreligiju :mrgreen:
:lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
btw, MM po cijele dane pjeva disco boy :/ više mu neću dati da čita potpise, taman smo se maknuli od buđavog lepca :mrgreen:
Ne pise na bocici, a ambalazu sam bacila. Evo linka za Srbiju, a vidim da je ima i u Grckoj i drugim zemljama...Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
www.ismene.rs/
Thanks! :* Nisam nikad primijetila tu kozmetiku kod nas (naravno, lako mi je mogla i promaknuti :mrgreen:).Citiraj:
Vishnja prvotno napisa
:lol: :lol: :love: :mrgreen:Citiraj:
ivy prvotno napisa
nosim si taj cd na maturalac hihihihihi
Cijela se mažem Kantarionovim uljem. Savršeno mi je.
...može točan naziv kremice molim te :)Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Cadea vera snsitiv-kupujem u mulleru već godinu dana i odlična je a cijena sitnica :mrgreen: