ajde javi kad nestane pa ću ti poslat jedan dezić i jedan kulen za tvog dragog 8)Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Printable View
ajde javi kad nestane pa ću ti poslat jedan dezić i jedan kulen za tvog dragog 8)Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Kaee: vidi na ovoj stranici i [ulr=uriage tri actif usa] Amazonu[/url] vidiš da imate tamo Uriage - možda ga nema na policama, ali može ti na vrata doći! :) (je li to to? Tri Actif?)
Morat ću ga probati onda, samo me strah cijene i količine.
I još nešto... stvarno ta kozmetika je katastrofa! Stalno probavam nešto bolje i skuplje od onih za kupanje, ulja za tijelo itd. i čini mi se da ne nalazim ništa što je prirodno, a opet da daje wow rezultat! :)
E da, a on baš i ne spada u neku prirodno/zdravu kozmetiku, je li?
čovječe, gle koliko je jeftiniji!Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
Uuu, covjece, stvarno je jeftinije, ali stranica izgleda kao da ce mi doci doma i zauvijek pobjeci s novcanikom. Morat cu to malo prouciti.
Tashunica, ovo s dezicem bi vjerojatno proslo, al kulen.... odmah bi ti department of homeland security doma dosao. :lol:
ma imam ja iskustva sa svakakvima, ne sekiraj se ti :tele:Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Super sam ja označila stranicu, ali je ista cijena na Amazonu...
Pogledaj... .
Mene još zanima kako funkcionira aluminum alum, s obzirom da sam uzela taj kristalni deo, koristim ga već tjedan dana i super je, nikakvih više mirisa nema. Ali aluminij me brine, pa molim ako netko zna kako to da se u antiperspiransima aluminum apsorbira, a ovdje ne? Jer to JEST aluminij.
I mene ovo isto zanima...Citiraj:
SpOOklica prvotno napisa
Znači... u smeće!
Pa jooooj, šta da koristim više?????
Ovaj kristal mi je bio savršen...
Ej, a kako ide sa sodom i vodom?
Jučer sam probala, malo sam je natapkala, ali je to zrnasto i onda me grebe....
Joj, i meni je muka od biranja dezića, usmrdila se od Alverde najnovije...ali par puta sam probala nakapati ulje čajevca na vlažnu vaticu pa ispod ruke/pazuha protrljati, za sada je super! Baš fini friški osjećaj!
:( Mogla sam si misliti... a kristalni kamen je jedino što podnosim, iako ne koristim svakodnevno nego kad moram.Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Btw. Imaš kakav savjet? Znam samo za sodu bikarbonu... i to povremeno stavim veću količinu u vodu za kupanje. Ima li kakva zelena alternativa za ovakve kao ja koje drma nadolazeći klimakterij?
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/alverde.asp
koristim njihov i taj:
http://www.tccd.com/
ali nitijedan se ne može nositi sa ljetnim preznojavanjem
Alverde onaj od nevena je toliki užas da je to strašno! Ne da mirišem nego smrdim od njega, a bila sam ga pohvalila prvi dan....Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
TCCD - nisam vidjela da piše ŠTA JE USTVARI sastav tog kamena....
Meni je od DM-a kamen stvarno super. Mislim, znojim se ja i to JAKO, više od muškaraca (ne pitajte), ali sa DM kristalom ne smrdim... i to mi je bitno i baš me jako rastuži informacija vezano za Al.
A da li ste vidjele link za ovo pravljenje dezodoransa? Ovaj u spreju mi nije loš....
A šta je sa Lush proizvodima za takvu upotrebu?
od alverde imam deo sa limetom
lijepo miriše
U spreju ili stiku?Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Ja imam nešto što je u spreju, ali mi se čini da je to kao dezodorans za odjeću, tj. kao parfem ili sam ja totalno zabrijala nešto pogrešno?
Može komentar na link?
Neko?
sprej
A čekaj, je li to za sprej na golu kožu ispod ruke ili ne?Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Sprej umjesto stika?
ispod ruke
sa kaduljom i limetom
eterična ulja, voda, alkohol, biljni glicerin
:!:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Probat ću...
I ja ću probati... Zadnjih par godina ne podnosim roll-on osim kristalnog (oteknu mi limfni čvorovi i ispod pazuha, a bogme i ispod vrata od svake vrste :/ )...
Užas!Citiraj:
Peterlin prvotno napisa
A ja ga imam kući i ja ti se pršćem tim kao parfemom, ali naravno za jedno 2min. to ispari, ali se ja redovno pršćem - baš zato što ispari hhahaha
A nisam znala da je to za ispod ruke :oops:
Sutra probavam pa javim, iako mi je kristal iz DM-a baš super... :(
Kaae ja ti moram još 1x zahvaliti na savjetu za dezić jer sam spašena-doslovno!
do ovog tjedna mi je trajala još ona prva bočica- nemrem bilivit :P
em sam ušparala novaca i novaca,em sam prezadovoljna jer se od onda nisam usmrdila ma šta kog radila u bilo kojim uvjetima :lol:
Ajd' bas mi je drago! :)
Ja se polako navikavam na nedostatak Uriagea. Burt's Beesov jedan jedini deodorant koji imaju u ponudi izgleda kao dostojna zamjena. Jedino sto malo smrducka po sredstvu protiv komaraca. :lol:
ajde bar ćeš ljeti biti sigurna :mrgreen:
:lol:Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
Kaae, a onaj link ti nije pomogao? Ne možeš naručiti u USA?
Kaae ako hoćeš kupim i pošaljem :)
inače bila nedavno 2x u Austriji i baš sam ga tražila(čisto me zanimala cijena) i nigdje ga nema i u čudu su me gledali kaj tražim,tamo uopće nema Uriage proizvoda...
ja sam godina kupovala urtekram. super mi je
zadnji put sam kupila dr Hauscka, i isto mi je odličan...
prije sam kupovala razne po dućanima i svi su mi bili koma, i znojila sam se sve više i više
I eto, dok sam se prvo zabrinula, na kraju si mi pomogla MGrubi.Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Prvi link govori o aluminiju općenito, tj. o aluminiju koji se apsorbira (tu se radi o aluminiju koji se nalazi u antiperspiransima). Izgleda da je to jedan oblik aluminija, koji uđe u kožu, tamo organizam reagira i doslovno otekne, zatvori pore i voila... nema znojenja. Ali naš drenažni sustav te spojeve očisti, pa nakon nekog vremena opet treba nanijeti antiperspirant.
Kod aluminum allum-a se radi o drugoj modifikaciji aluminija, koja ima znatno veće molekule i ne može se apsorbirati u kožu zbog veličine. Prilikom nanošenja koristi se voda, i u reakciji vode i te soli dolazi do hidrolize i nastaje neka kiselina, i to je zapravo ono što spriječava razvoj bakterija, upravo ta kiselina. Ako liznete prste poslije nanošenja kristala uvjerit ćete se u kiseli okus.
Mene je ovo uvjerilo, pitala sam prijateljicu kemičarku ima li to smisla, kaže da da.
BTW, ovaj TCCD naturally fresh je upravo kristal koji prodaje DM.
Zapravo, svi takvi kristali su ista stvar - aluminum allum.
Je, istina, kiselo je.Citiraj:
SpOOklica prvotno napisa
Ja i dalje na DM-ovom kristalu valjda već devetu godinu.
Maslackice, nisam narucivala jer mi je nekako ok ovaj od Burt's Beesa, a i ona stranica mi ne izgleda kao nesto sto treba dobiti moj broj kartice (pa cak i PayPal). Glavno da nemam nikakvih nuspojava od ovog novog cuda, a Uriage cu kupiti kad dodjem doma. (U medjuvremenu, istina, mozda i komarci ostanu daleko od mene. :lol:)
gdje se može kupiti?Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
u ljekarni. do sada je bilo u svim u kojima sam tražila.