Sva tri da.
Printable View
Sva tri da.
sve da a i on sam kad nas nešto zanima kaže pitaj na Rodi :mrgreen:
moj kad me se hoće "riješiti" veli samo ajde odi na rodu. A čita i on s vremena na vrijeme... :mrgreen:
daCitiraj:
Znaju li vaš nick?
ne, osim ako mu ja nešto ne prepričam, ali uglavnom zna općenito ćemu služi Rodin forumCitiraj:
Sve o ćemi pišete?
dok ima mira od mene, u redu je :lol:Citiraj:
I mišljenja su da.......?
šalu na stranu, i sam je vidio koliko su mi Rode pomogle u drugoj trudnoći i pogotovo oko pripreme za porod.
MM zna moj nick.
Zna o čemu pišem, nemam mu što skrivati. Ionako ove dane samo nešto brojimo i piškimo po raznim trakicama... :lol:
Nema ništa protiv toga. Dapače, zna on da si mi ženske puno pomognemo. Nekad i sam zna izvaliti: " A što tvoje Rode vele o tom?" . Ili kad je na TV-u neka reklama ili prilog gdje pokazuju bebe s bočicama onda samo padne izjava: "Što bi sad Rode rekle?" :)
Moj kad završi sa sportskima donosi laptop i pita: Oš malo na rodu?
:lol: tako i moj, odigra par poteza u svojoj najnovijoj on line igrici u gura laptop i viče NA :mrgreen:Citiraj:
gita75 prvotno napisa
svaka čast, dame moje, na tolikom pisanju. :*
DA
DA
nezna sve jer ga ne zanima previše...nekad mi viri preko ramena da vidi što pišem kad puno tipkam :)
mišljenje....ne smeta mu..
:) zna...
rodice su nesto pozitivno u nasim zivotima..... :D
Nick vjerojatno zna jer mi je to ime, o čemu pišem nema pojma, a što kaže? Pa ništa, čeka da dođe na red za komp kako bi provjerio stanje na kladionici!
zna nick
zna okvirno sto pisem
misljenje...ne smeta mu
Zna sve (ima i on svoj "muški" forum - motori) :)
Zna da tipkam, nick sam mu rekla al ne vjerujem da je zapamtio (vjerojatno bi me prepoznao kad bi išao čitati, avatar sigurno bi)
Za ostalo potpisujem a70v
s tim da je par puta znao reći da pitam na forumu kad smo imali problema oko gradnje kuće ( :lol: ko da postam na gradimo.hr), i svaki put smo dobili pravi link ili rješenje problema :DCitiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
E, to, i još ne može shvatiti da bih se ja s tim istim ljudima, kojima sam napisala sve moguće intimne, osobne, kako radnje, tako i misli, bez kompleksa našla na kavi (još i nastavila temu :mrgreen: ).Citiraj:
mandy prvotno napisa
Neke mu zabavnije stvari ispričam, pomalo je shvatio da su tu normalni, psihički zdravi roditelji (većinom) i vjerojatno je tu nekakv skup ljudi s iznadprosječnom brigom za odgoj djece.
Vrlo sam sretna što ima i tata na Rodi, na forum "mame i bebe" ne bih išla, vjerojatno je isto ok, samo mi je od naslova diskriminirajući za tate, a njihovo isključivanje nikako ne volim.
To je i za MM pozitivno na Rodi, nešto mu prepričam, nešto ga nasmije, nešto naljuti, kaže-feminističke spike, a da, misli da sam previše tu, zbog njega više ne pozdravljam novopridošle, da si smanjim prosjek postova :oops:
zna da sam na rodi.
ostalo ga ne zanima. nije da se žalim :mrgreen:
X :mrgreen:Citiraj:
Ora prvotno napisa
za Rodu zna ali za druge škakljivije i uzbudljivije forume i chatove naravno da ne zna :saint: