Da starka, ovo je sramota.Citiraj:
starka prvotno napisa
samo je pitanje: cija?
meni u zivotu nikada nije bio problem zauzeti se za pravu stvar, reci istinu i drzati se nje, kao i ukazati pa i prstom uperiti u osobu koja obmanjuje i laze druge.
otkako sam roditelj, to je itekako izrazeno, kada branim interese,zakone i prava koja se ticu moga djeteta.
moje javljanje i cinjenice koje sam iznjela nisu bile stoga da se od mene pravi sprdnja na ovom forumu vec da se istina zna, koliko god ona bila sramotna za one koji idu mimo nje.
tim vise jer si ti sama, na sva zvona napravila sebi i svome vrticu itekako odlicnu reklamu ali sve je to bilo i ostalo na rijecima a djela koja su uslijedila su bila sasvim drugi par rukava.
a sada, vezano za postove drugih forumasica..
meni nije bilo lako odluciti se iznijeti ove stvari tako da ih svi mogu iscitati.
nije mi lako niti volim o ikomu pricati ruzno jer imam zivotno iskustvo koje me je naucilo da uvijek postoji i druga strana medalje, nesto sto mi je u tom trenutku negativnog vidjenja promaknulo, sto mi se sakrilo..
no, kada sam uvidjela da imam pravo, i da mogu svojim punim imenom,prezimenom stajati iza toga, onda sam odlucila i sa drugima to podijeliti ,kako bi se saznala prava stvarnost stvari.
vidim da sam postala metom smjehurije drugih na ovom forumu i eto, neka vam je.
mozda biste drugacije sve ovo dozivljavali i drugaciji stav imali da ste prohodali malo u mojim cipelama, i da se je vama netko lazno predstavljao, obmanjivao vas rijecima i lagao u lice.
obzirom da to niste iskusile, razumljiv je vas ton kojim pratite ovu raspravu.
ja bih veoma rado se nasla sa starkom na kavi i osobno joj se u oci ispricala da ta, majka starka, mama djevojcice zare jest ta koja je, ali obzirom da nije, i moj razgovor sa njom pada u vodu.
kao sto ce naposlijetku i sve ovo (pro)pasti jer nitko nije lud, ni slijep niti glup da ustrajava u onome sto nije na pravim temeljima zanovano i na ispravan, zakonski nacin osmisljeno.
ja stojim iza onog sto sam ovdje obznanila a starka,tj. vlasnica poppinsa neka pojede ono sto je skuhala jer kakav god bio ovaj svijet, ipak naposlijetku se uvijek istina prikaze, kakva god da bila.