nema toga, pobrisano je, kao što je Kaae rekla.
Printable View
nema toga, pobrisano je, kao što je Kaae rekla.
Do prije nekog vremena postojao je podforum Kamo s ovim, tj. svastara u koju su isle sve teme koje sada spadaju ovdje, kao i one s danasnjeg Servisnog kutka. Neki od tih topica prebaceni su u nove, danasnje podforume, a neke su obrisane kad i sam pdf.Citiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
mogu li znati sta je na ovoj temi edukativno..posto se nigdje na forumu ne moze otvoriti tema za razonodu ????
425 postova (i tko zna koliko obrisanih...), i još ti neke stvari nisu jasne??? :?Citiraj:
single prvotno napisa
Sad si došla uzurpirati temu koju sam ja otvorio jer je tvoja zaključana? Pa nisam ti ja kriv što se ti hoćeš razonodavat (pazi izraza) na Roda forumu... odi u park pa se razonodavaj... :mrgreen:
Btw, ak te tješi, nije ni meni jasno zašt je ova tema (kao i 99% drugih) još otključana i neobrisana... :* ;)
nikad cula za raznodavanje...ali eto nemam nista protiv tebe......samo sam gledala da li su sve teme edukativne :)))) controlna policija izgleda otisla na ferje :)Citiraj:
Moover prvotno napisa
sta ja znam koliko postova je obrisano ili nije.....ne vodim racuna o tome :)
ja se raznodim i dovoljno za sebe...samo kazem da nije lose ni da se na jednom edukativnom forumu dopusti malo opustenih tema...ah sad ti zamjeri kol'ko hoces jer sam ti dirala temu :)
razOnoda-vanje...Citiraj:
single prvotno napisa
za razno-davanje nisam ni ja nikad čuo... :mrgreen:
Što se tiče diranja teme, ne uzbuđuje to mene... uvijek se mogu obratiti moderatorima da očiste ako je tema dobra a ima offa (što nije slučaj i s ovom temom). 8)
BTW, što stvarno ne odeš na mib forum ako ti je do chata i razonode?
pa eto, Nena-Jabuka je naučila da su se na Forumu izrodila predivna prijateljstva "i u dobru i u zlu", da nepoznati ljudi postanu oni na koje možeš računati.Citiraj:
single prvotno napisa
I da je ovo jedan forum dobrih vibracija.
:love:
ista takva je postojala tema na jednoroditeljskim pred nekih godinu dana...malo manje...i bila je zakljucana upravo zbog pozitivnih vibracija......Citiraj:
apricot prvotno napisa
meni nije do nekih upoznavanja i chatanja ali imjena 2 sale medu nama koji si medusobno dijelimo savjete..(i ipak je izrasla i neka vrsta prijateljstva)...ne smatram nicim losim
ali neke dopustiti a neke ne..ipak smatram da nije ok
daj opusti se... 8)
teško je povući granicu.
pa onda čitamo, iščitavamo, čekamo...
to je najčešće onaj neki unutarnji osjećaj.
lako je biti moderator meni na dojenju, kada znam da moram brisati imena proizvođača ili opomenuti one koji diskriminiraju mame koje ne doje.
to je prilično egzaktno.
ovdje je granica ipak labavija i ovisi o mnogo faktora.
ne tražite od nas da budemo strojevi :heart:
Tako, tako je :D , moje su najbolje prijateljice stotinama kilometara daleko, vidimo se jednom godišnje, stalno smo na telefonu... i sam Bog zna da nemam s kim ni kavu popiti.Citiraj:
apricot prvotno napisa
I Svimbalo mi je baš lijepo otvorila oči, ne možemo se više upoznavati na šetalištima i promenadama, teško i na izlascima, nova vremena donose nove načine i to je sasvim pozitivno.
Je, to je meni bilo posve edukativno, pa makar se sad sve zatvorilo. :love:
samo vi lokotajte :*
single, može se uvijek preko pp-a nažicati moderatore da se tema odlokota, ono na fino, uz obećanja razna kako nećete više ;)
Citiraj:
single prvotno napisa
Na ovoj temi nema ništa edukativno, kao i niti na ovom podforumu.
Pogledaj opis ovog podforuma, pa ćeš shvatiti čemu služi.
A ono što neću dopustiti to je banalnost.
Tema je zgodna, za filozofiranje. I dokle god ostane u ovim okvirima.
Postovi o prepoznavanju / neprepoznavanju forumašica po drugim forumima, ostavite za svoje privatne poruke. Sa ovog topica su izbrisani.
znaci mogu na ovome forumu otovriti temu ponovno koja je bila na podforumu jednoroditeljskih....i tu smijemo malo ozbiljnost na stranu?Citiraj:
mamma san prvotno napisa
beh ako ti kazes da je za filozofiranje...no, bez uvrede sve su za filozofiranje.....no stvar je u naslovu i temi teme?.....
eto 3 teme nize se filozofiralo o svekrvama i sogoricama..i sta je tu bilo lose.? ipak je bilo filozofiranje o njima......itd......sama si rekla da je podforum 'slobodniji'.....ali bit ce da je slobodniji samo za one teme koje zanimaju moderatorice...a mozda samo krivo shvacam :))))
meni su danas dva topica ukinuli,ne ide mi danas :cry: .
i samo da vas upozorim daleko ste od teme :mrgreen: .
Ja također mislim da ne moš ocjenjivat nekoga po tome što je rekao da više neće pisati. Ljudi kažu svašta u afektu. jedino da to ponavlja već peti put, e onda bi se zapitala :? i otvorila temu Željni ste pažnje :P
I također ono što je već negdje spomenuto. ovisi od osobe do osobe, ako mi neka osoba nešto znači u životu ako mi je stalo do te osobe i draga mi je, onda bi mi bilo krivo nakon također ne baš prvog puta jer ljudi smo događa se a i uvijek treba pružit drugu priliku. a za nekog koga jedva poznajem i vidim tu i tamo i npr. nešto obeća i sl. ne bi ne bi me bilo briga zaobišla bi to, bilo pa prošlo znam znam i to o njemu :mrgreen: !
ima u ovom podforumu jos manje filozofskih tema a vise banalnih...ali necu o naslovima jer nemam nis protiv njih...ali ako sen neke dopuste fer je da se sve dopuste, ili nijedna
znači nema šanse za jedno skroz banalnom temom gdje se idućih 10 godina mogu pisat gluposti koje ti padnu na pamet :mrgreen:
ma vidi mene nova sam i već bi krojila pravila
potpisujem cure!
pronasla sam prave prijatelje ovdje
:heart:
a mogu komentirati da sam se zblizila sa nekim ljudima i strucnom forumu.Citiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
dapace, imala sam mnoga stud. i poststud. prijateljstva i poznanstva bas preko takvog foruma.
:)