-
"moj prvi post"
dobra vecer, svim nocnim rodama!
posto sam vec danima bolesna (moguce da je ovo ludo vrijeme krivo), vec danima citam rodine stranice i evo danas sam se napokon i ja registrirala! :D
htjela sam vas pitat dali znate, dali i kada ima brzi tecaj u osjeckoj bolnici? inace bi "trebala" rodit u vinkovcima, ali ovdje kada nije u funkciji, pa sam se predomislila. zato i pitam za brzi tecaj, da ne moram stalno tamo-amo...a ne da mi se telefonirat s ovim glasom. zvucim kao "miss piggy" iz muppets-a. :mrgreen:
-
Brzi tečaj ide po dogovoru. Nazoveš bolnicu (sorry, ali neminovno) i utanačiš termin. Prije dolaska na tečaj uplatiš 400 kn u računovodstvu i s uplatnicom ideš na razgovor.
-
ahaaaaa...ja jos uvijek nisam nazvala, ne stignem od posla...ili je to samo izgovor jer ne volim telefonirati?! :mrgreen: ma, morat cu svakako nazvati, ipak puno hvala
-
pa ne grizu preko telefona :)
-
Ma ne grizu ni uživo. ;)
Mene je bilo strah i zvati i otići, u biti mi je bila frka što ću sve saznati što bi me moglo još više zaplašiti (ne odnosi se na tečaj, već na mogućnosti tzv. alternativnih" metoda poroda). Sad mi je gin završila na bolovanju, pa sam morala u bolnicu na pregled i CTG. Usput sam se o svemu informirala što me zanimalo i svi su bili jako ljubazni i susretljivi. Jedan mladi doktor je čak bio neočekivano iskren i otvoren. Za svaku pohvalu!
Inače su i što se tiče tečaja svi bili maksimalno ljubazni i informativni.
-
:mrgreen:
to je dobro cuti...nije da se bojim, ali jednostavno telefoniranje nije za mene...
imam hrpu pitanja, morala bih sve popisati, ili potrazit u ovom topicu.
-
May, jesi li našla info o stolčiću? Ja se još ne kužim, pa ne mogu ništa linkat, ali većinu informacija sam našla ovdje, na Rodinom forumu i portalu.
-
nisam ni tražila... :)
ja ću klasično...
otvaranje mi dobro ide tako da ne bi trebalo biti problema...