Super!
vidis da ide nabolje, hvala Bogu!
saljem puse hrabrilice velikom djecaku i super-mami!
Printable View
Super!
vidis da ide nabolje, hvala Bogu!
saljem puse hrabrilice velikom djecaku i super-mami!
Kad bih bar mogla nesto, bilo sta, da ucinim da vam oboma bude bolje... Ovako vam samo saljem sve moguce dobre zelje i vibre da se to konacno lijepo zavrsi. A hoce. Vidjeces.
eh, kad forum vibra! :namig:
ovo su stvarno dobre vijesti, a mi ćemo odsad vibrati da mali miš što bolje podnese operaciju i da rezultati budu najbolji mogući. a sve će biti stoput lakše jer ćeš biti s njim. :heart:
Brunda, ovo su krasne vijesti! Vibriram da sve dobro prođe i da vam one terapije i dijete poslije nađu najbolje moguće.
Sretno! Držim fige da prođe još bolje nego što ste mogli očekivati...
Cure moje, hvala vam na lijepim željama. Stvarno je predivno u ovakvim teškim danima (da ne kažem mjesecima) imati neko mjesto na kojem te ljudi razumiju i daju podršku, savjet ili bilo koju riječ utjehe koja ti baš u tom trenutku treba. :heart:
Potpisujem. Samo hrabro naprijed, kao i do sada. Svenko je veeeliki borac, valjda na mamu... :love:Citiraj:
ninet prvotno napisa
Možda sam zakasnila da ovo pročitaš prije odlaska u bolnicu, ali svejedno ti šaljem puuuuuuuno pusa hrabrilica, pa onda puuuuuuuuno pusa ozdravilica.
Kad svi zavibriramo ima da operacija bude više nego uspješna!
Vibrrrrrrrrrrrrrrriram već danas, a u srijedu i četvrtak još više!
U mislima sam s vama, vidjet ćeš - Netko će se pobrinuti da sve ipak ispadne NAJBOLJE MOGUĆE! :love:
brunda i sven :heart: :heart:
mislimo na vas
Brunda, budi hrabra kao što si bila i do sad! Puno sreće!!!
mislimo na vas i nadamo se najboljem mogućem. ljubi svena, mazi ga. i znajte da vibramo :heart:
Brunda, mislim na vas. Držite se :love:
Brunda :love: drzi se. Drago mi je da cete sve tako brzo na Rebru rijesiti. Znam da ti je jako tesko. I kakve ti se misli sigurno motaju po glavi, ali za svog malog andjela nastoj gledati sto pozitivnije. I vjerovati da ce biti najbolje sto moze. Puno srece na operaciji.
Puse Svenu
Šaljem puno pozitivnih vibri,i puno pusa Svenu i tebi :love:
Brunda, mislim na vas i želim vam svu sreću na operaciji. Držite se!
Brunda, mislim na Svena i tebe, držite se, i da sve prođe u redu!
nadamo se da je sven hrabro podnio operaciju i šaljemo mu veeeeeeeliku pusu :love: uz želje za brzi oporavak. on je pravi mali junak. koliko ostaje u bolnici? koliko će trajati oporavak nakon operacije, što kaže prof. Batinica? brunda, nadamo se lijepim vijestima i mislimo na vas.
pinokijice, operacija je tek u srijedu ili četvrtak - tako piše gore. brunda je danas na forumu, baš smo malo prije pričale o maramama.
Joj, da je bar prošlo. Sada u ponedjeljak idemo (24.) a 26. ili 27. će biti operacija.
aaaa, znači idući tjedan! mogu misliti kako ti teško pada čekanje...
kako je sven sada? je l' ima napadaje još uvijek?
Sva sreća da je on super. Napadaje na svu sreću više nema. Izvadili smo ga iz vrtića da ovih par dana još nešto ne pobere pa da zbog toga izvisimo s operacijom.
ljubi ga i čuvaj i za nas :heart:
:love:
a ja mislila da je ovaj tjedan i da je već sve gotovo. super da sven pauzira u vrtiću. mazite ga i pazite. pusa svima.
I mi vibriramo da sve prođe u redu. Puse hrabrilice hrabrom Svenu i njegovoj mami, držite se :love:
Brunda, poslala sam ti pp...DRZITE SE!!!!! :love:
:love:
Mislimo na vas
Stigao mi je još jedan mail iz Skopja.
Između ostalog piše da se cistinurija prenosi autozomno recesivno i da je šansa da se drugo dijete rodi sa cistinurijom 1:4, znači 25%.
Piše i da kod ovakvih slučajeva ponekad nije dovoljno niti uz sve dobre mjere izbjeći stvaranje novih kamenaca. Ponovno preporuča mercaptopropyonilglycin (Thyola, Captimer). Trebali bi nabaviti i aparatić elektrodu sa kojom se vrlo precizno (do 2 decimale) određuje pH urina u toku noći i dana i tako da prilagođujemo terapiju alkalijama (kalij-citrat).
Bitno je i da njemu već sada ugradimojedan life style: hidracija, hidracija i samo hidracija, jer kaže da mu se često dogodi da djeca prije i u pubertetu počnu stvarati veliki otpor prema terapiji.
Eto, toliko od mene prije odlaska u bolnicu. Pozdrav svima i držite nam fige :heart:
Sve najbolje zelim, i brzo da se oporavite i nastavite "normalan" zivot!
Vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrram!
Puno :love: Svenu i tebi hrabrosti da izdržiš!
Ima li kakvih dobrih vijesti? :heart: za Svena
Cure jel se kome Brunda javila? Kako je maleni?
Puno mislim na njega. :love:
da, operacija je trebala biti danas ili jučer... cure?
Zar nije spominjala četvrtak? Jel tko u kotaktu s njom? Kako je Svenko podnio operaciju? Valjda je sve dobro! :heart:
I ja mislim da je cetvrtak bio u pitanju, jedva cekam da se Brunda javi sa vijestima kako je proslo. :love: Svenu i mamici!
Zaključavam zbog veličine i otvaram treći.