Anemona prvotno napisa
Meni i dalje nije jasno što ste napale ženu, niti joj je bila namjera pljuvati po vrtiću i tetama, niti veličati svoje dijete, nego se samo pita da li time što dijete ne ide u vrtić, da li će ga u jednom trenutku (nekoj dobi) zakinuti za nešto ("socijalizaciju") ili neke druge vještine koje su mu potrebne da bi se uspješno uključio u školu.
Pitanje je bilo da li je u nekoj dobi nužno da dijete krene u vrtić, u smislu boljeg snalaženja u školi, životu, što več?
I koliko vidim po odgovorima ako se to sve izjednači do prvog polugodišta - nije nužno.
Ja sam dijete koje je imalo tešku prilagodbu na školu, možda bi bilo lakše da sam išla prije u vrtić, ali sam se vrlo brzo odlično i uklopila i prilagodila, bila sam i predsjednica razreda. :lol: :lol:
Slažem se s mikkom, majom, Bubicom,...
I mogli bi temu možda okrenuti u smjeru: kako djecu koja ne idu u vrtić pripremiti za polazak u školu, što s njima doma raditi i kako, pa da se dobije niz korisnih savjeta, a ne pljuvanje po ljudima. ;)
I nikako ne bih temu svela samo na crno bijele činjenice kako neki navode, ako treba ide u vrtić, ako ga ima tko čuvati ne ide i gotovo. Mislim da je puno nijansi između.