Sretno :-)
Printable View
Sretno :-)
Ja sam bila danas na pregledu.. zena me ocistila (???) i rekla sa moze biti sukrvice od pregleda... al bas da nakon tolko sati imam sukrvicu... jel moguce? Oko 1 popodne je radila to.. i isto sa sluzi i imam bolove svakih par min.. kao trudovi ali za izdrzati..
Očistila??? Svako koliko minuta su bolovi? Moguće da kreće..lezi i prati hoće li prestati
Ja sam nakon pregleda odmah krvarila, ne baš satima nakon.
Proguglaj pojam "sluzni čep", možda je to ...
A bolove prati, uzmi sat i mjeri kontrakcije, imas i online stranica za mjerenje, pa ako je u pravilnim razmacima to je to..
Je. Idem u radaonu 20 do 7 :D
Sretno :-D
Sretno:ghug:
Jao. Od 7 do 2
Nisam popucala.sve prirodno. Glas mi je jedino pukel :mrgreen:
Nella- 49 cm 2850 gr
Cestitke!!!!
Čestitam!
Čestitam od :heart:
Super si ti to odradila!
Čestitam na curici! :love:
Vrlo bolno. Al ocito sam sama kriva jer sam na krivi nacin tiskala.. mada ne kuzim kak.. ali glavno da je sve okej
Eto i nas.Otišli 3.7 u rodilište,došla gore 10 do 12 ,trudova na ctgu 1-2/10 min.U pola 14 dobila drip,rodila u 23.43 malu Martinu.Najsmješnije je kad su mi dolazili na vizitu,svi me gledali sa žaljenjem,kao to je ona kaj joj je curila voda 19 sati.Rekao je dr.da mi je cerviks čvrst za poludit,nije se nadao tako sporom otvaranju kod žene koja rađa svoje 4 dijete.Ja sam im to govorila od početka,sva tri poroda su mi bila takva.Al sve je dobro prošlo,bolovi na dripu nisu tako strasni,znalo je i gore bolit.
evo da se i ja ukljucim, nova sam na forumu. Trenutno mi je 37 +3 znam da se jos cini rano ali na zadnjem pregledu mi je receno da je glavica vec na pola u zdjelici a i na posteljici se vide tragovi odumiranja tako da bi sve skupa moglo i ranije. Jos cekam nalaz brisa na streptokok i onda sto se mene tice bebica moze cim prije. Pere me lagano nervoza i iscekivanje ali nadam se najboljem. Ima li vas jos u iscekivanju?
podizem temu ...
evo mi smo otvoreni 3 cm ,beba je dosta nisko . na zadnjoj kontroli (cetvrtak) je dr rekla da je cerviks skoro nestao tako da smo naruceni za drip za ponediljak :-o
medutim ja vec od cet osjetim tu i tamo bolove kao da cu dobit menstuaciju ..budu nako kroz jutro svakih sat vrimena pa se popodne malo smiri ...
e da ne zaboaravim u cet na ctg kad smo mjerili trudove ...ona za trud je znala skocit na 60 % a cijelo vrijeme je bila na nekih 20-ak %
imate kakvi savjet ???
tnx
Sad je kasno, blizu ponoć je...možda si već i rodila. Ako nisi, nabaci kakvu laganu šetnjicu blizu kuće, obrij noge (:-P), ugađaj si i čekaj.