ne prima mi ć na tipkovnici baš, zato mi postovi ovako izgledaju, žao mi je
Printable View
ne prima mi ć na tipkovnici baš, zato mi postovi ovako izgledaju, žao mi je
a da ne spominjem da je anoreksija psihicka bolest koja nema previse veze sa manekenkama i kate moss. niti sa fizickim izgledom kao takvim.
medutim kad imas medije ala jutarnji list, te sve one stupidne clanke na tu temu u dnevnom tisku, ne mozes nista drugo ni ocekivati.
NJena pokojna sestra mi je bila još ljepša.
A nekako najviše volem ovu tetu http://www.google.com/images?hl=en&c...ed=0CEAQsAQwAw
Rita Hayworth je stvarno bila lijepa... mm-u posebno. :-)
Meni je prelijepa i Monica Bellucci.
Slažem se.
Ovako nekako sam i mislila kad sam napisala da mi je laknilo. Nekako, ima trenutaka kad se pogledaš i pokušaš na sebe odijenit/našminkat nešto novo...a to ne izgleda uvijek jako dobro. A obzirom da spremanje od domaćice koja kuha u poslovnu ženu traje ponekad između 3 i 5 minuta, ja sam super zadovoljna rezultatom. A da mi je vrijedni tim od 20 ljudi da me jedan dan malo uredi, bilo bi divno:mrgreen:
i imali bi posla:lol:
ja se tjesim da sam ko vilendorfska venera8-)
Nisam ja mislila da si ti kao moja svekrva, več da sam sigurna da bih tebi, kao i njoj, sa svojih (tada) 68 kg i 174 cm bila debela.
A Tatjana izgleda kao štap od metle, to je činjenica, cura je pre mršava i iz aviona se vidi da joj glava strši. Dok A.Blaće zaista nije predebela, al zbog današnje iskrivljene percepcije ljepote, mnogi misle da je ona baš debela, a pogotovo je debela za radit na TVu a Tatjana je "bomba".
I da, ja, vjerovala ili ne, ne komentiram kako drugi ljudi na cesti izgledaju. Medijski exponirane ljude ču prokomentirati, al to je ono što oni i žele, oko toga se večini njih vrti život, ipak mi se nameču 24/7 preko TVa.
Seni, najlakše je reči: forumašice lječe svoje frustracije zato pišu to i to, imaš skroz Win - loose rečenicu jer kako da ja tebi dokažem da ne lječim frustracije nego imam izgrađeno mišljenje?
K'o cocin bubanj!:lol:
Umrla sam na to jer taj izraz nisam godinama čula!
Ajd da se i ja opredijelim (valjda neću nikoga razočarati).
Tatjana Jurić je em prekrasna, em mila i draga. Mršava ili ne, svejedno.
Antonija Blaće je simpatična, elokventna. Debela ili ne, svejedno.
E sad, za razliku od Tatjane Jurić, Antonija Blaće ima sitniju glavu. Ono, malo špicastu pa ako i je malo jača (žena je jednostavno takve građe, kruškolike, jbg) to se toliko ni ne primjeti. Bar ja ne, a osim toga, mislim da je i smršavila u zadnje vrijeme.
Recimo, ja imam veliku glavu, ali sam manje više proporcionalna. No, kad se udebljam, to se odmah vidi u obrazima.
Neke žene se udebljaju, ali imaju malu, lijepu glavicu i to se ne ističe tako.
No, mislim da je smiješno što se sad prepiremo tko je kome ljepši, što tko misli o debelima, mršavima...
Žena s početka priče je bila fotošopirana i to je bitno. Otvoriš novine, pogledaš onaj savršen ten, savršeno počupane obrve, bez bora, mitesera, prekrasnu, bujnu kosu (valjda ju pere onim novim, push up šamponom)... i najradije bi porazbijao sva ogledala u kući.
I da, moram malo stati u obranu svoje sveki koja, na (njezinu) sreću nije tako zločesta kao ona RozeGroze. Moja meni nikada nije rekla da sam debela i kad sam zaista bila. No, ja znam što ona misli, ali to je ipak velika razlika.
da se nadovežemo i na naslov (jerbo nema oznake roda) http://img.listal.com/image/279401/6...t-eastwood.jpg :mrgreen:
Da, Clint je super...
OT: Sjetila sam se jednog frenda iz srednje škole, velikog zafrkanta... Na pitanje profesorice iz povijesti (jedne od najstrožih na školi) koje je bilo pravo ime Matije Gupca, odgovorio je "Clint Eastwood!" XD
Slin slin...
o da, Clint Estwood
:lol: clint estwood i ovaj http://www.google.hr/images?um=1&hl=...=&oq=&gs_rfai=
vis ja ne, ja koju god vidim da je tako sva super odma kazem da je to fotosopirano i da tako stvarna zena ne moze izgledat, s druge strane da bilo koja od nas ovdje ima tim strucnjaka koji se brine za nas izgled sve, bas sve, bismo izgledale kao fotomodeli. Zapravo mi je i nevjerojatno i zalosno da danas ima cura koje ne kuze da su sve slike fotosopirane (kao i filmovi) i da se opterecuju izgledom nekih teta koje su sve osim ne stvarne osobe, barem izgledom.Citiraj:
Žena s početka priče je bila fotošopirana i to je bitno. Otvoriš novine, pogledaš onaj savršen ten, savršeno počupane obrve, bez bora, mitesera, prekrasnu, bujnu kosu (valjda ju pere onim novim, push up šamponom)... i najradije bi porazbijao sva ogledala u kući.
točno. sjetimo se samo Dove kampanje sa prekrasnim, prilično punačkim tetama. žene su izgledale sjajno na fotkama, usprkos priličnom višku kila. ali daleko realnije su djelovale u živo na reklami. iako su i dalje bile lijepe, nije bilo te magije photoshopa, sjaj u oku, dignute obrve, ni toičkica, ni crtica ni borica nigdje, kut sijene itd...osim toga i posebna poza i zaleđena mimika trenutka ...koji je od njih napravio gotovo nestvarna bića.
(a fillmski filteri i izmaglica itd.. su pak priča za sebe..)
Ma dobro je znat da su slike u magazinima fotošopirane. Ali svejedno treba moć u miru živjet i s činjenicom da na svijetu ima jedan broj ljudi koji su ne samo ljepši od nas, nego i pametniji, i plemenitiji, i uspješniji, ine znam šta još ne, pa sve to odjednom.
ma i ja se sjetim da je fotošopirana, ali budući da imam prilično loš ten posebno nakon poroda (a nije baš da se trudim nešto konkretno napraviti osim čačkati po licu) svejedno me štrecne kad pomislim na prekrasan, čist ten...
ah, da, da ne pričamo o timu stručnjaka...
u mojoj porodici sve su žene vitke, pa sam vitka i ja. takva nam genetika...i to mi se, na meni, i mojim devojčicama sviđa. preferiram duge noge, ravan stomak...ali, sviđa mi se i izgled moje kume, "rasne" ženske, istaknutih oblina i lepih, velikih grudi. srećom, lepota ima 1000000 i 1 varijaciju i svaka je žena nosi u sebi...
kod svoje dece i sebe negujem i ističem prirodnost - negovanu kosu prirodne boje, ne preduge i ne prejarke nokte, sportsku odeću...neko je lepo rekao da odrednice zdravog života - umerena i raznovrsna ishrana, fizička aktivnost, same po sebi telu daju lepotu. jer, zdravlje je lepo...
ipak, samopouzdanje i zadovoljstvo sobom o kojem roza govori po meni su ključni. i zato sam ja sebi, sa sadašnjih 40, mnogo lepša nego sa upola manje godina, bez obzira na pokoju boricu, sede i ostale pratioce srednjeg doba...
Vishnja, lijep post.:heart:
Vishnja, zaista, to nam je svima trebalo:klap:
:-)
I? Antonija ili Tatjana? :-)
:lol:Citiraj:
Franciska75I? Antonija ili Tatjana?
što se mene tiče Antonija, zraći, jako je pozitivna i (iz pouzdanih izvora saznajem) dobra osoba, samim time mi je i jako lijepa.. Iz istih tih izvora dolazi i info da je Tatjana Jurić jedina koju nikada ne fotošopiraju, dakle, kako je vidite na fotkama, takva JEST..
Vishnja, zaista divan post.. Mišljenja sam da ako je žena svjesna svoje unutarnje ljepote, biti će lijepa i izvana, sebi i svima drugima..
debela, mršava , ovakva, onakva.. ako se znate nositi sa svojim izgledom i nabacite pravi iskreni osmijeh na lice bit ćete najljepša na svijetu.. (nema mi ljepše nego bore smijalice) :-):-)
Bože, daj nam samo pameti, sve ostalo će doći samo!
Recimo s ovim se ne mogu složiti, nije mi jasno jel to recimo znaci da se neces farbati iako si sijeda, ne želis imati crvenu boju na dugim noktima i hodaš maltene samo u trenirkama i tenisicama, da nebi slučajno u nečem izgledala primamljivo i seksi (ne mislim pritom bit neukusno i vulgarno obučena ili nasminkana) ?? ili sam nekaj krivo skopčala ?!
Taj prirodan izgled je apstrakcija u današnje vrijeme. Što to znači? Rijetke su žene koje su posve prirodne i kao takve izgledaju možda čak i malo neugledno. Možda si mislila na mjeru koju bi svaka žena trebala imati? Jer s tim se slažem. Manje je više. Previše nikad ne valja
duboko se ispričavam što sam se usudila odgovoriti na tvoje pitanje upućeno višnji
ali ovo je forum, pa seuči se da će komentar dati i netko koga ne želiš
a što se tiče sportske odjeće, dijete drago, pa nisu to samo i jedino trenerke
a cool izgled nisu samo crveni turbo dugi nokti i merlinka kosa
Nemaš se kaj ispričavati..znam ja sta je forum, ali sam bas htjela od Visnje cuti dali je to tako radikalno kod nje ili ipak ima nekih odmaka od njegovanja tog prirodnog looka.
Ne vidim otkud ti ideja da sam dijete, nema potrebe da me patroniziraš ;) jako dobro znam sto sam htjela saznati, ne zanima me pričao o zblajhanoj napirlitanoj plavuši (niti tako ja izgledam).
pa, evo, da odgovorim...
sedim pomalo, pa se i farbam, ali u svoju prirodnu boju, nekakvim medicinskim farbama bez amonijaka. te mi ne oštećuju kosu, jer volim da je duga i negovana.
nokti mi nikad nisu predugi, jednostavno se ne osećam prijatno sa kandžicama (što, naravno, ne znači da mi se na drugima to ne može svideti. neki to jednostavno znaju da iznesu). volim french manikir, ili čokoladne nokte, ali kratke. pod sportskom odećom ne podrazumevam samo trenerke, naravno.već i kvalitetne sakoe i jakne, fine majičice, pantalone, suknje, haljine, modernog kroja, doobre čizme...a ako i jeste trenerka, ko kaže da ne može lepo stajati?
ali moram da te pitam, otkud ti postulat da NI SLUČAJNO ne želim da izgledam primamljivo i seksi? to mi, naravno, nije glavna ideja vodilja, ali ni najveća mora i strah.:-).
za mene lično, najzavodljivije su devojke zategnutih, golih stomaka u farmerkama koje im odlično stoje i kratkim majičicama. što, naravno, ne podrazumeva da se ja sa 40 tako oblačim...:mrgreen:
mada, mm me je svojevremneo gorčjivo nagovarao da za koncert stonesa nabacim uparvo takav look, ali nisam podlegla pritiscima...:-)
sad vidim da je magriz sve ovo već jezgrovito sročila...
a i trina. upravo to. ne neugledno, već negovano. našminkano, al' sa merom. manje je više!
A kuzim sad :mrgreen:
Ma mene nije bilo jasno, stekla sam dojam da ti misliš na onaj tip natural look-a kad se žena ne depilira, ne farba , ne koristi nikakav make up, ima nepočupane obrve i slično (a takve rijetko izgledaju seksi, htjeli mi to priznati il ne ) i da je sve drugo na drugima "previše i vulgarno", što me navelo da pomislim da si ono...malo zatucana (ne mogu naci bolju riječ sad)...kužiš, a htjedoh reci da niti dugi nokti ili ofarbana kosa ne moraju izgledati neukusno, ako žena zna pravu mjeru i da preferiram sličan stayling tvome.:-)
Meni nema gorrf za vidjeti od nenjegovane, prenašminkane žene. KOMA!
Ono, dugi nokti s lakom o prošle godine, oblajhana kosa, a izrast do pola i masti za jajca speći. Našminkana, a imaš osjećaj da ju je našminkala susjeda koja je daltonist...
Znate na kaj mislim.
Ja osobno volim sređen ali prirodan look. Ni prenaprlitano, ni prepriodno (voda i sapun look).
Mada imal sam fazu sačuvajmebože...Kad sad gledam te slike ne znam gdje mi je bila pamet.
Trenutno sam si fuj, sva sam si neka babasta zbog kila koje sam opet dobila, ali veselim se transformaciji nakon poroda. Hehe
E a da se vratimo na bombu..hehe, moram. Renata Sopek. Meni je recim o ona onako pojam bombe.