Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 244

Tema: Ideal ljepote-pogledajte ovo, meni je laknilo :)

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    btw, ako svi tak brijemo na ljepotu koja dolazi iznutra, onda fakta ne kužim cijelu temu i kome je zbog čega laknulo.

a što se tiče debljine rozagroza, znam koliki je problem težina danas, završila sam medicinu, cijeli nas faks kljukaju time, a i sama sam se nagledala boleština uzrokovanih ili barem potpomognutih debljinom. i naravno da su mnoge od tih bolesti kronične i da ih nećeš osjetiti sa 30, nego sa 60. mislim ja stvarno nemam frku s timr tko koliko ima kila, briga me za tvoje ili tudje prehrambene navike, ali činjenice su činjenice.
    daj reci molim te što kažeš ovak po tvom mišljenju za pušače? znam da znaš i da si i tu svega nagledala kroz praksu, pa bi me zanimalo koliko je doista karcinom pluća prisutan u populaciji zbog pušenja, a koliko zbog nekih drugih uzroka recimo genetske predispozije? (s obzirom da se ovdje razvila vatrena rasprava da ne pomisliš krivo, nije provokativno pitanje, nego zbilja me zanima i molim te pusti po strani službenu statistiku.)
    Posljednje uređivanje od moia : 20.06.2010. at 17:15

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ustvari točnije koliko po tvom mišljenju otpada na povezanost raka pluća i genetske predispozicije ili recimo kombinacije pušenja i konzumacije alkohola (prekomjerne) ili pušenje i stil života, a koliko samo uslijed samog pušenja ?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A po mom mišljenju Tatjana nije bomba.Di su njoj obline? Izgleda kao kostur. Faca joj je zgodna, onako ljepuškasta, ali da je bomba??
    Merlinka je bila bomba! Bomba je ono..BOMBA! A ova gornja to sigurno nije!

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

e pa to ti je, Merlinka je bila BOMBA, a Tatjana je bomba

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Merlinka je mrtva, a Tatjana nije bomba. Bar meni takav tip žene ne spada u bombu. Ona je slatka i simpa sve to, ali bomba nije...
    Posljednje uređivanje od ana.m : 20.06.2010. at 21:54

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

to je tvoj problem.

meni je Merlinka bila BOMBA, a Tatjana bomba i kaj sad ti hoćeš, svoje mišljenje nametnuti kao univerzalno pravilo. e šipak

osim toga, o ukusima se ne raspravlja, a još manje nameću mišljenja.
    Posljednje uređivanje od moia : 20.06.2010. at 22:42

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je stvarno prestrašno...
    I koliko god puta vidjela takve slike, opet se iznova sledim.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Meni farbanje kose, pogotovo kad dođu sijede) i depiliranje dolaze pod osnove higijene, isto kao i pranje zubi i umivanje ujutro.
    Ma naravno, ja sam mislila na odlaske kod frizera, pedikera...
    Dobro, još nemam sijedih pa me to ne muči (a i kad sam se farbala, radila sam to sama), a sve drugo radim sama... puno češće nego jednom mjesečno

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma no, ja to gledam tako da svatko ima svoje prioritete, ali ne volim kada mi netko nešto nameće. Odnosno, meni ne može jer zna kakva sam, ali me brine da neće moju M. pokušati pretvoriti u sebe.
    Već sada govori kako će joj čuvati svu svoju bižuteriju, kako će ona biti na baku (jer s divljenjem gleda njezine viseće naušnice, milism, da joj vise sardine s ušiju, ova bi ih svejedno gledala jer joj je to nešto novo...), kako će biti šminkerica... (To kao da ja njoj donosim, ne znam, da čita Flannery O'Connor...)
    E neće, jer ja svoje dijete želim odgojiti drugačije. No, ako vidim da ona pokazuje interes prema uređivanju, naravno da joj neću to braniti, ali ne bih voljela da joj to bude nametnuto.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    i to je ok, svi smo različiti.
    ok je sve dok ovakav svoj stil ne promatraš kao vrlinu, a svekrvin kao manu i površnost
    Ma no, ja to gledam tako da svatko ima svoje prioritete, ali ne volim kada mi netko nešto nameće. Odnosno, meni ne može jer zna kakva sam, ali me brine da neće moju M. pokušati pretvoriti u sebe.
    Već sada govori kako će joj čuvati svu svoju bižuteriju, kako će ona biti na baku (jer s divljenjem gleda njezine viseće naušnice, milism, da joj vise sardine s ušiju, ova bi ih svejedno gledala jer joj je to nešto novo...), kako će biti šminkerica... (To kao da ja njoj donosim, ne znam, da čita Flannery O'Connor...)
    E neće, jer ja svoje dijete želim odgojiti drugačije. No, ako vidim da ona pokazuje interes prema uređivanju, naravno da joj neću to braniti, ali ne bih voljela da joj to bude nametnuto.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

E neće, jer ja svoje dijete želim odgojiti drugačije
    djeca se odgajaju oko puno kompleksnijih stvari od ovako trivijalnih kao što je vanjski izgled i sklonost ka uređivanju

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    djeca se odgajaju oko puno kompleksnijih stvari od ovako trivijalnih kao što je vanjski izgled i sklonost ka uređivanju
    Dobro, krivo sam se izrazila, ali vjerujem da znaš na što sam mislila.
    Iako, mislim da nije ni malo trivijalno provoditi sate pred ogledalom i ljubit sliku svoju gdje god se stigne. Ne želim da ona bude primjer za kojim će se moje dijete povoditi.
    Jednako kao što ne želim da moje dijete prestane u jednom trenutku jesti ribu, lignje, mlijeko, sir, vrhnje... zato jer će baka za tu hranu reći da je fuj i da smrdi (da, to već sada radi, ali M. još uvijek ne kuži pa ju još nisam pozvala na raport).
    MIslim, znamo kako su djeca povodljiva, kako vole da se sve oko njih vrti, kako su sami sebi bitni, a ja ne želim da moje dijete bude samo sebi bitno zato jer će joj baka uskladiti hulahopke s naušnicama i štajaznamštoveć.
    Borit ću se protiv toga svim snagama, ali zaista.

Usput, sad ću biti zločesta.
    Došla sveki s nekakvog trodnevnog izleta sa sindikatom, a na fotiću njezine radne kolegice (dakle, nije slikala okoliš ili znamenitosti gdje su bili nego kolegice i to, pazi razloga...) u kupaćim i za njezin pojam sve predebele. Istina, imaju žene višak kila, ali i oko 60 godina. Ne kažem da žene utim godinama ne mogu izgledati zgodno, ali ova moja sa 160 cm i 50 kila za nekoga isto tako može izgledati premršavo.
    Kaže sveki, pogledajte kako su ogromne, kakve ova sise ima, ova guzicu... Sve su ljubomorne na mene. Moš' mislit'! A možda baš ta "debela" misli da je sveki ljubomorna na nju jer nema ni sisa, ni guzice, ni bokova, a haljine ne nosi jer ima premršave noge. Pa si ti sad misli.
    I onda, ova je pojela ovoliko, ona onoliko. To me uvijek izluđivalo jer ona pojede pola šnicle i eto, ne može više, napravi joj se klapna i gotovo. Pa je*ote, ja joj mogu s glave jesti i šta sad, i meni se mora zatvorit klapna kad i njoj jer ću onda sa svoji 20 cm više biti tako prekrasna kao ona.
    Nek sam se ja izogovarala...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sikapika pucam od smijeha, i meni tako bar jednom dva puta mjesečno dođe potreba ogovarat sveki jer i moja je tu negdje gdje i tvoja. Ima 173 i 60 kg, i dolazi mi sa brijom da joj je narasla škemba i da mora to izravnat. Al to je patologija, kad sam ja krenula hodat sa mm-em, imala sam 68 kg visoka 174, tad sam joj bila jako debela, i kao moje noge (mišičave od jahanja konja, plivanja i hajkinga) su bile pre jake za jednu ženu
    Zapravo je moja sveki u tom razmišljanju nešto kao Saša, ako nosiš preko broja 38, label FAT (saša no hard feelings)

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a jadne vi, sad sam se sažalila, da ste ih tražile takve, teško da biste ih našle, ovakve teške slučajeve nisam imala na umu kad sam pisala post

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    sikapika pucam od smijeha, i meni tako bar jednom dva puta mjesečno dođe potreba ogovarat sveki jer i moja je tu negdje gdje i tvoja. Ima 173 i 60 kg, i dolazi mi sa brijom da joj je narasla škemba i da mora to izravnat. Al to je patologija, kad sam ja krenula hodat sa mm-em, imala sam 68 kg visoka 174, tad sam joj bila jako debela, i kao moje noge (mišičave od jahanja konja, plivanja i hajkinga) su bile pre jake za jednu ženu
    Zapravo je moja sveki u tom razmišljanju nešto kao Saša, ako nosiš preko broja 38, label FAT (saša no hard feelings)
    ma baš bezveze komentar rozagoza, ja nikada ne bih govorila svojoj snahi ili bilo kome tko me ne pita svoje mišljenje o njegovoj težini ili fizičkom izgledu, kao što mi je apsolutno svejedno kako e moja snaha ili zet ( nikad se ne zna, jel) izgledat jednog dana. bitno mi je da vole mog sina i da je on sretan. tak da, fakat mi se skinite više s tom pravovjernošu. jer ti sigurno nikad, baš nikad, ali ono, baš nikad prokomentirala, ma ni pomislila da je neka žena ružnjikava, suha, debela, kempava, i sl. primjećuješ samo lijepo, takav ti je precepcijski filter, jel? i da, ima mi viška kilogrma antonija blaće, ja da imam toliko kilograma željela bih biti lakša i vjerovatno bih se potrudila smršaviti, žao mi je jedino što nisam bila dovoljno pametna da to umotam u jedra ili punašna, ili "zdravog izgleda" nego sam rekla da je meni osobno predebela. ali totalno je zanimljivo kako nikome nije bilo ružno za čut da tatjana izgleda kao da e se polomit ili da joj je glava preteška za tijelo, šta li je ono bilo???

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    daj reci molim te što kažeš ovak po tvom mišljenju za pušače? znam da znaš i da si i tu svega nagledala kroz praksu, pa bi me zanimalo koliko je doista karcinom pluća prisutan u populaciji zbog pušenja, a koliko zbog nekih drugih uzroka recimo genetske predispozije? (s obzirom da se ovdje razvila vatrena rasprava da ne pomisliš krivo, nije provokativno pitanje, nego zbilja me zanima i molim te pusti po strani službenu statistiku.)
    gle, činjenica je da ga uglavnom dobivaju pušači i da to je u korelaciji sa količinom popušenih cigareta i dužinom vremena pušenja, a ovo dalje koliko je ili nije povezano sa stilom života stvarno ne bih ulazila.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

žao mi je jedino što nisam bila dovoljno pametna da to umotam u jedra ili punašna, ili "zdravog izgleda" nego sam rekla da je meni osobno predebela. ali totalno je zanimljivo kako nikome nije bilo ružno za čut da tatjana izgleda kao da e se polomit ili da joj je glava preteška za tijelo, šta li je ono bilo???
    nadovezati cu se na tebe sasa.

a sve ono:
    pregrozne, premrsave "vjesalice", anoreksicne, kao smrt, s upalim obrazima...
    pa onda red bolje da ljulja nego da zulja,
    pa raznorazno cascenje neukusnim epitetima sve one nama potpuno nepoznate zene koje igrom slucaja jesu manekenke, kao sto smo mi sluzbenice, inzinjerke, pravnice, prodavacice...
    prilicno ruzno za citati.

pa se ja pitam da li je da li se to forumasice bune protiv industrije ljepote kao takve, u smislu da je problem u tome sto ta industrija zenu svodi samo na vanjski izgled, ili je problem u ljecenju vlastitih frustracija?
    jer ocito nije problem u svodenju zene na objekt ljepote.
    eto kazu zene merlinka je bomba. pa zasto je merlinka bomba? da li je to prirodni zakon svemira poput gravitacije ili je to neka holivudska industrija odlucila da ce ona biti stilizirana u "bombu"?

i potpuno je svejedno da li je ideal ljepote ava gardner ili kate moss.
    samo tri posto svjetske populacije izgleda ili kao jedna ili kao druga.

problem je da zene dopustaju da ih se u ime tih idela ljepote kakvi god oni bili, svodi iskljucivo na vanjski izgled.

a da li ce netko igledati kao putena selma hayek ili kao androgina tilda swinton jest njhova osobna stvar.
    i koje ce se nama vise ili manje svidati je takode nasa osobna stvar.

medutim neukusno vrijedanje drugih koji izgledaju drugacije od nas i to iskljucivo na osnovu njihovog izgleda (kuzite li taj paradoks) je stvar pristojnosti i kucnog odgoja.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i da ne zaboravim.
    sto bi to bilo "prava zena"?

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

gle, činjenica je da ga uglavnom dobivaju pušači i da to je u korelaciji sa količinom popušenih cigareta i dužinom vremena pušenja, a ovo dalje koliko je ili nije povezano sa stilom života stvarno ne bih ulazila.
    ok, thx.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam se nekako u tom smjeru pokušala okrenuti u svom 1. pradavnom postu na ovoj temi, no međutim završilo je tako da ve dva dana objašnjavam što mislim o izgledu antonije blae pri čemu sam taj primjer uzela jer je ana m sama stavila u kontekst nju kao "pravu ženu" i onu drugu jadnu nikakvu, što me i ubolo na početku teme te sam htjela istaknuti da ima i onih koji misle drugačije... izgleda nije uspjelo, pošto sam protumačena kao proanoreksik
    Posljednje uređivanje od sasa : 21.06.2010. at 14:36

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ne prima mi ć na tipkovnici baš, zato mi postovi ovako izgledaju, žao mi je

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    i da ne zaboravim.
    sto bi to bilo "prava zena"?
    ova teta npr http://www.google.com/images?hl=en&c...ed=0CDQQsAQwAA
    Posljednje uređivanje od maria71 : 21.06.2010. at 14:46 Razlog: moj kretenizam

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a da ne spominjem da je anoreksija psihicka bolest koja nema previse veze sa manekenkama i kate moss. niti sa fizickim izgledom kao takvim.
    medutim kad imas medije ala jutarnji list, te sve one stupidne clanke na tu temu u dnevnom tisku, ne mozes nista drugo ni ocekivati.
    Posljednje uređivanje od seni : 21.06.2010. at 14:46

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

nadovezati cu se na tebe sasa.

a sve ono:
    pregrozne, premrsave "vjesalice", anoreksicne, kao smrt, s upalim obrazima...
    pa onda red bolje da ljulja nego da zulja,
    pa raznorazno cascenje neukusnim epitetima sve one nama potpuno nepoznate zene koje igrom slucaja jesu manekenke, kao sto smo mi sluzbenice, inzinjerke, pravnice, prodavacice...
    prilicno ruzno za citati.

pa se ja pitam da li je da li se to forumasice bune protiv industrije ljepote kao takve, u smislu da je problem u tome sto ta industrija zenu svodi samo na vanjski izgled, ili je problem u ljecenju vlastitih frustracija?
    jer ocito nije problem u svodenju zene na objekt ljepote.
    eto kazu zene merlinka je bomba. pa zasto je merlinka bomba? da li je to prirodni zakon svemira poput gravitacije ili je to neka holivudska industrija odlucila da ce ona biti stilizirana u "bombu"?

problem je da zene dopustaju da ih se u ime tih idela ljepote kakvi god oni bili, svodi iskljucivo na vanjski izgled.

a da li ce netko igledati kao putena selma hayek ili kao androgina tilda swinton jest njhova osobna stvar.

medutim neukusno vrijedanje drugih koji izgledaju drugacije od nas i to iskljucivo na osnovu njihovog izgleda (kuzite li taj paradoks) je stvar pristojnosti i kucnog odgoja.
    seni, odlično rečeno.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    maria bas me usreci.
    i meni je chaterine prekrasna.
    sad je samo pitanje da li smo mi ostalih 95% zena "neprave"?

a moze biti da je za mnoge i gda denevue poradi svojih "skromnih" gabarita "neprava".

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

NJena pokojna sestra mi je bila još ljepša.

A nekako najviše volem ovu tetu http://www.google.com/images?hl=en&c...ed=0CEAQsAQwAw

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Rita Hayworth je stvarno bila lijepa... mm-u posebno.
    Meni je prelijepa i Monica Bellucci.

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja bih se s ovim skroz slozila, to je ujedno i tema ovog topika i bilo bi lijepo da se drzimo teme

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mina30 prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih se s ovim skroz slozila, to je ujedno i tema ovog topika i bilo bi lijepo da se drzimo teme
    Slažem se.
    Ovako nekako sam i mislila kad sam napisala da mi je laknilo. Nekako, ima trenutaka kad se pogledaš i pokušaš na sebe odijenit/našminkat nešto novo...a to ne izgleda uvijek jako dobro. A obzirom da spremanje od domaćice koja kuha u poslovnu ženu traje ponekad između 3 i 5 minuta, ja sam super zadovoljna rezultatom. A da mi je vrijedni tim od 20 ljudi da me jedan dan malo uredi, bilo bi divno
    i imali bi posla

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja se tjesim da sam ko vilendorfska venera
    Posljednje uređivanje od snorki : 21.06.2010. at 23:23

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma baš bezveze komentar rozagoza, ja nikada ne bih govorila svojoj snahi ili bilo kome tko me ne pita svoje mišljenje o njegovoj težini ili fizičkom izgledu, kao što mi je apsolutno svejedno kako e moja snaha ili zet ( nikad se ne zna, jel) izgledat jednog dana. bitno mi je da vole mog sina i da je on sretan. tak da, fakat mi se skinite više s tom pravovjernošu. jer ti sigurno nikad, baš nikad, ali ono, baš nikad prokomentirala, ma ni pomislila da je neka žena ružnjikava, suha, debela, kempava, i sl. primjećuješ samo lijepo, takav ti je precepcijski filter, jel? i da, ima mi viška kilogrma antonija blaće, ja da imam toliko kilograma željela bih biti lakša i vjerovatno bih se potrudila smršaviti, žao mi je jedino što nisam bila dovoljno pametna da to umotam u jedra ili punašna, ili "zdravog izgleda" nego sam rekla da je meni osobno predebela. ali totalno je zanimljivo kako nikome nije bilo ružno za čut da tatjana izgleda kao da e se polomit ili da joj je glava preteška za tijelo, šta li je ono bilo???
    Nisam ja mislila da si ti kao moja svekrva, več da sam sigurna da bih tebi, kao i njoj, sa svojih (tada) 68 kg i 174 cm bila debela.

A Tatjana izgleda kao štap od metle, to je činjenica, cura je pre mršava i iz aviona se vidi da joj glava strši. Dok A.Blaće zaista nije predebela, al zbog današnje iskrivljene percepcije ljepote, mnogi misle da je ona baš debela, a pogotovo je debela za radit na TVu a Tatjana je "bomba".
    I da, ja, vjerovala ili ne, ne komentiram kako drugi ljudi na cesti izgledaju. Medijski exponirane ljude ču prokomentirati, al to je ono što oni i žele, oko toga se večini njih vrti život, ipak mi se nameču 24/7 preko TVa.

Seni, najlakše je reči: forumašice lječe svoje frustracije zato pišu to i to, imaš skroz Win - loose rečenicu jer kako da ja tebi dokažem da ne lječim frustracije nego imam izgrađeno mišljenje?

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ili da joj je glava preteška za tijelo, šta li je ono bilo???
    K'o cocin bubanj!
    Umrla sam na to jer taj izraz nisam godinama čula!
    Ajd da se i ja opredijelim (valjda neću nikoga razočarati).
    Tatjana Jurić je em prekrasna, em mila i draga. Mršava ili ne, svejedno.
    Antonija Blaće je simpatična, elokventna. Debela ili ne, svejedno.

E sad, za razliku od Tatjane Jurić, Antonija Blaće ima sitniju glavu. Ono, malo špicastu pa ako i je malo jača (žena je jednostavno takve građe, kruškolike, jbg) to se toliko ni ne primjeti. Bar ja ne, a osim toga, mislim da je i smršavila u zadnje vrijeme.

Recimo, ja imam veliku glavu, ali sam manje više proporcionalna. No, kad se udebljam, to se odmah vidi u obrazima.
    Neke žene se udebljaju, ali imaju malu, lijepu glavicu i to se ne ističe tako.

No, mislim da je smiješno što se sad prepiremo tko je kome ljepši, što tko misli o debelima, mršavima...
    Žena s početka priče je bila fotošopirana i to je bitno. Otvoriš novine, pogledaš onaj savršen ten, savršeno počupane obrve, bez bora, mitesera, prekrasnu, bujnu kosu (valjda ju pere onim novim, push up šamponom)... i najradije bi porazbijao sva ogledala u kući.

I da, moram malo stati u obranu svoje sveki koja, na (njezinu) sreću nije tako zločesta kao ona RozeGroze. Moja meni nikada nije rekla da sam debela i kad sam zaista bila. No, ja znam što ona misli, ali to je ipak velika razlika.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    da se nadovežemo i na naslov (jerbo nema oznake roda) http://img.listal.com/image/279401/6...t-eastwood.jpg

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da, Clint je super...

OT: Sjetila sam se jednog frenda iz srednje škole, velikog zafrkanta... Na pitanje profesorice iz povijesti (jedne od najstrožih na školi) koje je bilo pravo ime Matije Gupca, odgovorio je "Clint Eastwood!" XD

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Slin slin...
    o da, Clint Estwood

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Žena s početka priče je bila fotošopirana i to je bitno. Otvoriš novine, pogledaš onaj savršen ten, savršeno počupane obrve, bez bora, mitesera, prekrasnu, bujnu kosu (valjda ju pere onim novim, push up šamponom)... i najradije bi porazbijao sva ogledala u kući.
    vis ja ne, ja koju god vidim da je tako sva super odma kazem da je to fotosopirano i da tako stvarna zena ne moze izgledat, s druge strane da bilo koja od nas ovdje ima tim strucnjaka koji se brine za nas izgled sve, bas sve, bismo izgledale kao fotomodeli. Zapravo mi je i nevjerojatno i zalosno da danas ima cura koje ne kuze da su sve slike fotosopirane (kao i filmovi) i da se opterecuju izgledom nekih teta koje su sve osim ne stvarne osobe, barem izgledom.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

vis ja ne, ja koju god vidim da je tako sva super odma kazem da je to fotosopirano i da tako stvarna zena ne moze izgledat, s druge strane da bilo koja od nas ovdje ima tim strucnjaka koji se brine za nas izgled sve, bas sve, bismo izgledale kao fotomodeli. Zapravo mi je i nevjerojatno i zalosno da danas ima cura koje ne kuze da su sve slike fotosopirane (kao i filmovi) i da se opterecuju izgledom nekih teta koje su sve osim ne stvarne osobe, barem izgledom.
    točno. sjetimo se samo Dove kampanje sa prekrasnim, prilično punačkim tetama. žene su izgledale sjajno na fotkama, usprkos priličnom višku kila. ali daleko realnije su djelovale u živo na reklami. iako su i dalje bile lijepe, nije bilo te magije photoshopa, sjaj u oku, dignute obrve, ni toičkica, ni crtica ni borica nigdje, kut sijene itd...osim toga i posebna poza i zaleđena mimika trenutka ...koji je od njih napravio gotovo nestvarna bića.

(a fillmski filteri i izmaglica itd.. su pak priča za sebe..)
    Posljednje uređivanje od moia : 22.06.2010. at 18:10

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma dobro je znat da su slike u magazinima fotošopirane. Ali svejedno treba moć u miru živjet i s činjenicom da na svijetu ima jedan broj ljudi koji su ne samo ljepši od nas, nego i pametniji, i plemenitiji, i uspješniji, ine znam šta još ne, pa sve to odjednom.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ma i ja se sjetim da je fotošopirana, ali budući da imam prilično loš ten posebno nakon poroda (a nije baš da se trudim nešto konkretno napraviti osim čačkati po licu) svejedno me štrecne kad pomislim na prekrasan, čist ten...
    ah, da, da ne pričamo o timu stručnjaka...

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

u mojoj porodici sve su žene vitke, pa sam vitka i ja. takva nam genetika...i to mi se, na meni, i mojim devojčicama sviđa. preferiram duge noge, ravan stomak...ali, sviđa mi se i izgled moje kume, "rasne" ženske, istaknutih oblina i lepih, velikih grudi. srećom, lepota ima 1000000 i 1 varijaciju i svaka je žena nosi u sebi...
    kod svoje dece i sebe negujem i ističem prirodnost - negovanu kosu prirodne boje, ne preduge i ne prejarke nokte, sportsku odeću...neko je lepo rekao da odrednice zdravog života - umerena i raznovrsna ishrana, fizička aktivnost, same po sebi telu daju lepotu. jer, zdravlje je lepo...
    ipak, samopouzdanje i zadovoljstvo sobom o kojem roza govori po meni su ključni. i zato sam ja sebi, sa sadašnjih 40, mnogo lepša nego sa upola manje godina, bez obzira na pokoju boricu, sede i ostale pratioce srednjeg doba...

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vishnja, lijep post.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ma dobro je znat da su slike u magazinima fotošopirane. Ali svejedno treba moć u miru živjet i s činjenicom da na svijetu ima jedan broj ljudi koji su ne samo ljepši od nas, nego i pametniji, i plemenitiji, i uspješniji, ine znam šta još ne, pa sve to odjednom.
    jedan broj ljudi, kako si to lijepo rekla i ovo pa sve to odjednom
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 23.06.2010. at 10:54

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Vishnja, lijep post.
    je meni se isto sviđa kako je to lijepo zaokružila, posebno ono zdravlje je lijepo

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    je meni se isto sviđa kako je to lijepo zaokružila, posebno ono zdravlje je lijepo
    hvala, cure.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Vishnja, zaista, to nam je svima trebalo

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    u mojoj porodici sve su žene vitke, pa sam vitka i ja. takva nam genetika...i to mi se, na meni, i mojim devojčicama sviđa. preferiram duge noge, ravan stomak...ali, sviđa mi se i izgled moje kume, "rasne" ženske, istaknutih oblina i lepih, velikih grudi. srećom, lepota ima 1000000 i 1 varijaciju i svaka je žena nosi u sebi...
    kod svoje dece i sebe negujem i ističem prirodnost - negovanu kosu prirodne boje, ne preduge i ne prejarke nokte, sportsku odeću...neko je lepo rekao da odrednice zdravog života - umerena i raznovrsna ishrana, fizička aktivnost, same po sebi telu daju lepotu. jer, zdravlje je lepo...
    ipak, samopouzdanje i zadovoljstvo sobom o kojem roza govori po meni su ključni. i zato sam ja sebi, sa sadašnjih 40, mnogo lepša nego sa upola manje godina, bez obzira na pokoju boricu, sede i ostale pratioce srednjeg doba...
    Hvala ti što si mi uljepšala topic

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I? Antonija ili Tatjana?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Franciska75
    I? Antonija ili Tatjana?

što se mene tiče Antonija, zraći, jako je pozitivna i (iz pouzdanih izvora saznajem) dobra osoba, samim time mi je i jako lijepa.. Iz istih tih izvora dolazi i info da je Tatjana Jurić jedina koju nikada ne fotošopiraju, dakle, kako je vidite na fotkama, takva JEST..

Vishnja, zaista divan post.. Mišljenja sam da ako je žena svjesna svoje unutarnje ljepote, biti će lijepa i izvana, sebi i svima drugima..

debela, mršava , ovakva, onakva.. ako se znate nositi sa svojim izgledom i nabacite pravi iskreni osmijeh na lice bit ćete najljepša na svijetu.. (nema mi ljepše nego bore smijalice)

Bože, daj nam samo pameti, sve ostalo će doći samo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •