sasa prvotno napisa
ma baš bezveze komentar rozagoza, ja nikada ne bih govorila svojoj snahi ili bilo kome tko me ne pita svoje mišljenje o njegovoj težini ili fizičkom izgledu, kao što mi je apsolutno svejedno kako e moja snaha ili zet ( nikad se ne zna, jel) izgledat jednog dana. bitno mi je da vole mog sina i da je on sretan. tak da, fakat mi se skinite više s tom pravovjernošu. jer ti sigurno nikad, baš nikad, ali ono, baš nikad prokomentirala, ma ni pomislila da je neka žena ružnjikava, suha, debela, kempava, i sl. primjećuješ samo lijepo, takav ti je precepcijski filter, jel? i da, ima mi viška kilogrma antonija blaće, ja da imam toliko kilograma željela bih biti lakša i vjerovatno bih se potrudila smršaviti, žao mi je jedino što nisam bila dovoljno pametna da to umotam u jedra ili punašna, ili "zdravog izgleda" nego sam rekla da je meni osobno predebela. ali totalno je zanimljivo kako nikome nije bilo ružno za čut da tatjana izgleda kao da e se polomit ili da joj je glava preteška za tijelo, šta li je ono bilo???