Miki, "fan klub" vjeruje da će doktor sutra nešto smisliti i da će se početi rješavati, taman do MB. Ne ide posao i život bez stresa, samo se treba učiti nositi s tim (blažena pamet najboljih godina:-)).
Printable View
Miki, "fan klub" vjeruje da će doktor sutra nešto smisliti i da će se početi rješavati, taman do MB. Ne ide posao i život bez stresa, samo se treba učiti nositi s tim (blažena pamet najboljih godina:-)).
Draga moja ženice u najboljim godinama, mudro si to rekla. Sve ja to znam u teoriji, ali mi u preksi baš ne ide. Što se tiče uspješnog nošenja sa stresom, imam odjećaj da ja neću dostići tu mudrost najboljih godina niti u 60-toj. :lol: Ali sad smo OT.
Nina1, hvala na svim savjetima. :kiss:
Javim sutra što dr. kaže.
mi smo danas naručeni kod dr R.!
baš sam nestrpljiva!!
Miki i sve vili-cure - sretno :)!
Miki76, žao mi je da nalazi nisu baš najbolji, ali bude to sve naš doktor sredio, ja uopće ne sumnjam u to. Probaj se što manje živcirat, znam da to sad zvuči ko ona otrcana rečenica koju su nam rekli već brdo puta-opustite se, ali definitivno taj stres čuda napravi u organizmu, a da nismo toga ni svjesni :(
Bucka, sretno na konzultacijama i javi nam šta ste dogovorili.
Mare41, lijep ti je avatar:), jel to počinju pripreme za put?
Marnie, još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas i da dobiješ najljepše vijesti od doktora.
curke moje drage, želim Vam jedan lijepi dan :-*
:zaljubljen:evo i mene... u fan klub...
Nadam se da se njegova žene neće ljutiti... :lol:
Znate li do kada rade postupke ovo ljeto?
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, došla nam je i Dodirko, baš lijepo draga :-*
Ma ja mislim da se neće ljutit, pa vjerojatno je ženica isto tak genijalna ko i on( čim su se našli) tak da mislim da nema brige!?
joj, draga, naš dr odlazi na GO 17.07.( tak sam jučer čula onu tetu na pultu) al nisam ziher kad se vraća...nešto mi se čini da je ova rekla da tek iza 20.8. ima nekih termina, al nemoj me držat za riječ.
Neću obećati, ali bum se potrudila da ga sutra na punkciji pitam za ovu informaciju, pa javim.
Ti to za sebe pitaš:)ili općenito?
Evo da se i ja ubacim, iako nisam u postupku, nego samo pratim vec drugu trudnocu kod dr. R. On ide na GO od 19.7. do 15.8.
Mi smo naruceni na pregled i UZV 17.8.
Sretno svima, vjerujem da cete uspjeti! Nama je M.:heart: dosao prirodno nakon dijagnosticke histeroskopije kod dr. R. Mislim da su tamo neke pozitivne vibre...
Dodirko :kiss:
Miki76, meni je jedno od tih antitijela poviseno, morala bih potraziti nalaz ali dr. mi je rekao da je to jednostavno tako i da ce euthyrox usporiti njihov rast.Moj TSH se vrtio izmedu 3,5 i 4, mislim da je sada oko 2 ali mi je ipak pred postupak povisio sa 50mg na svaki drugi dan 75mg.Vidjet ces kad pocnes s euthyroxom da ces se osjecati bolje, poletnije, ja sam prvih mjesec dana bila na 100 obrtaja.
Kod dr. sam popodne, srijeda je.
Marnie, javi se.
Ajme kolko nas je!!! :mrgreen:
Netko me pitao jel imamo imena za srećice - pa ja ih zovem šmizle (kaj god to značilo-nadam se da nije neka prostota...:oops:)
Inače, što se tiče anestezije prilikom punkcije - ja sam bila uspavana svaki put i bilo mi je suuuuuuuuuper - bez brige si i pameti. Nije mi bilo muka, nije mi se vrtilo, ma niš - sam se lijepo probudiš odmoran ko da si spavao 100 godina!
A i doc anesteziolog je neki dragi čovjek - nježan, oprezan - igletinu u ruci nisam ni osjećala i tak.
I neznam jel to samo moj slučaj, al nikad nisam krvarila poslije niti sam imala potrebe uzimati analgetike 8-).
Dodirko da s postupcima počinju tek u 9.mj. jer obično doca Patrika nema do tad (bar je tak bilo ova ljeta kaj se mi družimo) - naravno odrade ovo kaj je sad u tijeku.
Pozz svima i sretno
enya22, ja sam kod njega obavila 2 histero pa ništa:-), al svakako pohvaljujem histero koje radi dr R, bilo dijagnostičke, bilo operativne (ako neko čita ovaj topic jer ga zanima histero-da zna)
taca, još sam tu popodne i čekam vijesti, podrazumijeva se da navijam za sve cure ovdje:-).
Hvala na lijepoj dobrodošlici i informaciji. Nadam se da ćemo se sve brzo riješiti naših problemčića.
Pa, pa :-D
značenje za šmizle: "U beogradskom žargonu šmizle su djevojke koje se vole oblačiti, stavljati nakit na sebe, obilaziti trgovine i šepuriti se po gradu itd. "
Eto već ih šepuriš okolo hehe :-). Mislim da sam u Avenue Mollu vidjela neki mali butik s nakitom koji se zove Dvije Šmizle :-)
[QUOTE=mare41;1660296]Malo OT, al zbog javnosti foruma ispravak lapsusa-uredni hormoni nisu hipo, a povišena protutijela ukazuju na autoimunu bolest štitnjače-Hashimoto tireoiditis, a TSH, fT3 i fT4 se obično rade u paketu, nina, ti imaš hipo?
QUOTE]
imam hipo i hashimoto .... tsh mi je ok pod terapijom antitjela divljaju i dalje
Cure prvo da zazelim srecu svima u postupcima sada i buducim postupcima, a onda cu se malo svercati sa pitanjima:
ICi cu na 3d uzv u Vili u 20 tjednu. Preporucena mi je dr. Ujevic a po forumu citam da svi preporucuju dr. Kosa da je on najbolji dijagnosticar. kako nikada nisam bila u Vili-ju zanima me ima li tko iskustva s tom doktoricom ili doktorom.
I ako znate cijenu tog 3d uzv-a mozda
hvala
Ja sam sad zvala Vili da se naručim kod dr. R. za idući pregled. Sestra me naručila za 10. 8. Rekla mi je da mu je to prvi radni dan nakon godisnjeg.
Za mene super što ide na GO tako brzo... nešto mi se danas motalo po glavi a ne bi trebalo. Treba mi odmora.
Ali još uvijek najviše povjerenja imam u Dr. R.
Dodirko nek ti se samo mota - imaš godišnji za razradu plana i u rujnu - bingo!!! Taman ćete bit odmorni i opušteni....idealno za nove pobjede. :heart:
Marnie :cekam: i vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tonili, uzela si mi riječi iz usta :)
Dodirko, ti sad fino napuni baterije( a bome ih i imaš gdje puniti) i da vidiš...ima da se sve praši u 9. mjesecu :)
evo me s lijepim vijestima :-).
sutra je transfer u 19 i 30 i možda će biti 2 embrija. Jedan je dobar, a drugi se nećka (kako dr. simpatično kaže :-)), pa će se vdijeti da li će do sutra opstati (za sada je još tu hehe).
Ajme, Marnie...bravo za Patrika i tvoje embrijiće !!! jako sam sretna zbog Vas
A možda se onda sutra i vidimo...ja imam punkciju u 19 sati, pa taman kad ja završim ideš ti po svoje srećice.
e, ovo mi je baš uljepšalo dan, ozbiljno!
Marnie bravo!!! :-D:-D:-D
Cure pa vi se sutra družite u Deželićevoj 8-)
Marnie i Bab, da sam sutra tu, došla bi vas tamo bodriti:-), držim fige objema!.
Cure, sretno sutra.
Ja dojurila s UZV, moji malci se probudili, ne znam tocno koliko ih je ali najveci je nekih 13mm.Sutra Cetrotide i 5 Menopura pa u petak opet UZV.
Marnie i Bab, sretno sutra!!!
taca odlično !!
Ovdje je fakat neka dobra vibra haha
Taca, pa bravo za folikuliće...čuli su oni kak mi za njih navijamo pa nas nisu htjeli razočarat...
I dobro Marnie kaže, baš je neka pozitivna vibra na našem pdf-u. Još nek nastave i takvi rezultati i di će nam biti kraj.
Ja moram priznat da me malo frka za sutra...do sad sam uzimala anestezije pa me baš bilo briga za sve, al sad malo štrikam...al bude naš doktor te sve napravil tak da najmanje boli, jel tak :)
Baš se veselim da ćemo se upoznati..jeeeee...
Mare, sretan ti put :-*
Vidim da svi hvale dr R. :) I ja se tome pridružujem, dr je zaista odličan!! Da je bar više takvih. Naša iskustva iz poliklinke su zaista dobra.
Evo, ja samo javljam da sam dobila euthyrox 50 mcg. Malo me strah još jedne tabletice među svim ovime čime se već kljukamo (iako znam da ne bi trebalo biti strašno), ali sam i sretna što je napokon nađen problem kod mene rješavanjem kojega ćemo valjda imati veće šanse što prije doći do naše bebe.
Jedino me je malo uzbunilo to što mi je dr. predložio da probam prebaciti postupak u Mb s 9.-tog na 10.-ti mjesec jer bi bilo dobro da prije postupka prođe barem 3 mjeseca terapije da hormoni imaju vremena doći na svoje. To mi je malo poremetilo planove, već imam protokol za Mb i za par dana bih već trebala početi s kontracepcijom, pa mi ovo skroz remeti koncepciju. Budem vidjela s Mb što oni kažu, da li uopće mogu sada pomicati postupak na mjesec dana kasnije. Uf!
U svakom slučaju, hvala vam svima na savjetima i potpori jučer.
I da, da ne zaboravim, malo se ponavljam kao papiga, ali nadam se da će vrijediti: Marnie, Bab, Taca, znate što vam imam za reći! :yes:
Mare, ;-) !
Sretno, Miki, javi što kažu MB-ovci.
Vili ženske svaka čast, puno pozitivnih vibirca......I sama zovem da se naručim na konzultacije pred kraj 8 mjeseca da vidim hoćemo kaj ponavljat od nalaza i sppremam se za 9-10 mjesec za 4 postupak tj. DOBITNI.Bab nije mi nešto jasno ja sam imala kratki razmak između postupaka 6 mjesec pa 11 mjesec s anestezijom pa opet 2 mjesec pa me zbunilo kaj se mora raditi pauza s anestezijom, kaj ona može biti štetna?
Ma to sam ja ovak sama sebi rekla da neću ići opet s anestezijom. Vjerojatno se može jer nitko nije nikad ništa spominjao a i ta anestezija je zbilja super, nakon nje se osjećam ko da sam spavala 100 godina..
Ali eto, ovaj put idem bez nje...ja sam iskreno mislila da ćemo ovaj put ići na čisti prirodnjak i da će biti samo 1 folikul. Ali onda mi je od onih 5 klomifena naraslo 5 folikula pa smo ih odlučili malo "podebljati" sa gonalima i eto me na kraju...ko da sam bila i u stimuliranom. Ali ti niš ne brini, znaju oni tamo kaj rade :)
Miki76, ma dobro da si to sad dobila, nemam iskustva s tim tableticama ali znam neke cure koje to piju i super im je ( čak i moj stari mačak pije to isto jer ima problema sa štitnjačom) tak da će ti se to sve fino poštelat do Mb-a. A fakat je najbolje da vidiš s njim ...ak te mogu pomaknut- super, a ak ne??? Jel ti naš doc reko jel ipak možeš ranije u postupak?
Bude to sve dobro, budeš vidjela :-*
Joj, ja sam tak nekak nervozna od ranog jutra...ko da mi je prva punkcija, a ne već 5:-o
Svima šaljem :-* i želim jedan lijepi dan !
Bab, i mene nervoza hvata od punkcije iako se u biti ne bojim da ce se ista lose desiti ali stalno je u meni neki nemir.Tako valjda mora biti. I nemojte se bojati anestezije, to je tako malo i kratkotrajno da stvarno nema razloga za brigu.
Miki76, nisam sigurna koliko ce u Mb pokazati razumijevanje za tvoju situaciju, oni su sa stitnjacom isto na "vi" ali pokusaj.U svakom slucaju, vidjet ces da su to carobne tabletice, ja sam cak malo smrsala od njih iako nije bilo neophodno ali dobro dode obzirom da nam svi ovi hormoni radije nabacuju kilograme.
Bab ne brini zbog punkcije. Stvarno nije bolna toliko jer ti daju neku lokalnu anesteziju u maternicu. Kad preživiš ono pranje sve ostalo je lakše.
i naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje folikule i stanice!