Pokazuje rezultate 1 do 50 od 305

Tema: Postupak na poliklinici vili

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Vili ženske svaka čast, puno pozitivnih vibirca......I sama zovem da se naručim na konzultacije pred kraj 8 mjeseca da vidim hoćemo kaj ponavljat od nalaza i sppremam se za 9-10 mjesec za 4 postupak tj. DOBITNI.Bab nije mi nešto jasno ja sam imala kratki razmak između postupaka 6 mjesec pa 11 mjesec s anestezijom pa opet 2 mjesec pa me zbunilo kaj se mora raditi pauza s anestezijom, kaj ona može biti štetna?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj luna1 prvotno napisa Vidi poruku
    Bab nije mi nešto jasno ja sam imala kratki razmak između postupaka 6 mjesec pa 11 mjesec s anestezijom pa opet 2 mjesec pa me zbunilo kaj se mora raditi pauza s anestezijom, kaj ona može biti štetna?
    Ma to sam ja ovak sama sebi rekla da neću ići opet s anestezijom. Vjerojatno se može jer nitko nije nikad ništa spominjao a i ta anestezija je zbilja super, nakon nje se osjećam ko da sam spavala 100 godina..
    Ali eto, ovaj put idem bez nje...ja sam iskreno mislila da ćemo ovaj put ići na čisti prirodnjak i da će biti samo 1 folikul. Ali onda mi je od onih 5 klomifena naraslo 5 folikula pa smo ih odlučili malo "podebljati" sa gonalima i eto me na kraju...ko da sam bila i u stimuliranom. Ali ti niš ne brini, znaju oni tamo kaj rade

Miki76, ma dobro da si to sad dobila, nemam iskustva s tim tableticama ali znam neke cure koje to piju i super im je ( čak i moj stari mačak pije to isto jer ima problema sa štitnjačom) tak da će ti se to sve fino poštelat do Mb-a. A fakat je najbolje da vidiš s njim ...ak te mogu pomaknut- super, a ak ne??? Jel ti naš doc reko jel ipak možeš ranije u postupak?
    Bude to sve dobro, budeš vidjela

Joj, ja sam tak nekak nervozna od ranog jutra...ko da mi je prva punkcija, a ne već 5

Svima šaljem i želim jedan lijepi dan !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •