:cry: iskrena sućut
Printable View
:cry: iskrena sućut
Suze same teku, pretužno :cry::cry:
Jako mi je žao. :cry:
Teško...jako teško...
Držite se. Moja najiskrenija sućut.
:cry::cry::cry:
moja sucut :cry::cry:
Draga hello kitty, jako mi je žao! Iskrena sućut tebi i tvojem suprugu!
Iskrena sućut cijeloj obitelji... još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilo... Vaši anđeli će zauvijek biti s vama, a vi sad pokušajte izdržati sve to i nekako preživjeti.... Strašno mi je žao...
kitty... molim se Bogu da vam da snage da prebrodite ovu bol i da s vremenom skupite hrabrosti za novi pokušaj jer
sigurna sam da barem jedna bebica čeka na vas da joj postanete roditelji.
i vaši mali anđeli će vječno paziti na vas, to znate... :love2:
Iskrena sućut cijeloj obitelji :cry::cry::cry::cry::cry:
Ovo je pretužno, pa zašto se to dogodilo...iskrena sućut:cry::cry:
Jako mi je žao...
Iskrena sućut..:cry:
Iskrena sucut cijeloj obitelji :cry::cry:
žao mi je...jako...
ali ne odustaj
Pretuzno :cry:
Andjelima sretan put u vjecnost :heart::heart:
Roditeljima zelim puno snage da nauce zivjeti s tom boli :love2:
Žao mi je, iskrena sućut tebi i suprugu. Neka vas čuvaju maleni anđeli...
Moja duboka sućut :cry: :cry:.
primite moju iskrenu sućut :cry::cry:
jako mi je žao, nek vam Bog da snage da ovo nekako prebrodite
moja sućut
ajme baš mi je žao :cry::cry::cry:
primite iskrenu sućut od mene i mm, cijelo vrijeme smo se nadali da će barem junačić preživjeti :cry:
drž'te se dragi naši, teško je to, preteško...
doista nema riječi utjehe.. iskrena sućut.
:cry::cry: iskrena sučut.
:cry::cry: iskrena sućut
Hello Kitty, tebi i tvom suprugu iskreno saucesce...... tuzno...i bolno.....
Draga Hello Kitty, tebi i TM iskrena sućut
:cry::cry::cry::cry:
moja sućut
Strašno.... držite se roditelji..... čuvali vas vaš anđeli. :cry::cry: Maleni... niste još niti Svijet upoznali a bili ste obožavani....
:cry::cry:
moja iskrena sućut
riječi utjehe nema
anđeli, počivajte u miru
:-(
:cry::cry::cry: Moja iskrena sućut
Iskrena sućut cijeloj obitelji :cry:
Jako mi je zao, moja sucut.
:cry::cry::cry::cry::cry:
Iskrena sućut obitelji, riječi utjehe nemam, žao mi je jako.
Neka vam Bog da snagu u ovim teškim trenutcima.
Mali anđeli neka počivaju u miru.
:cry: :cry: Iskrena sucut... Neka vas cuvaju vasi maleni andeli!:heart: :heart:
Znam da nema riječi kojima bi vam izrazio moju duboku sućut....vaša bol me je rasplakala,u mislima sam s vama.
Ljudi, hvala vam svima,sa ovim završava jedna tužna i bolna epizoda našeg braka,u ovih šest mjeseci bilo je toliko boli tuge i suza,al bilo je i srece,jel nije li sreca cuti otkucaje beba,dodirniti ga,osjetit da je on to osjetio.Sad nakon svega ostaje praznina,zivjeli smo 25 tjedana kao i svi parovi koji cekaju bebu,planirali,gradili,pripremali i onda se nenadano u 7 dana sve unisti nestane.Sad nam samo ostaje dostojno pokopati naseg andjela,moliti da mama što prije i bez zdravstvenih problema izadje iz bolnice,a poslije oporavka bit cemo samo jaci. Hvala Vam na podrsci jos jednom.
Nemam riječi utjehe. Neka vam Bog da snage za dalje da ne odustanete...
:cry::cry::cry::cry::cry:
hello kitty i muž,
moja/naša najiskrenija sućut...... potpisujem vesnare, neka vam bog dragi ili svemir udijeli mnogo snage da sve ovo prebrodite i da nastavite u borbi za vašim djetetom, vašom djecom.
hello kitty želimo što brži fizički oporavak i izlazak iz bolnice.
:cry::cry:
Moja sućut:cry::cry::cry:
hello kitty i muž, jako mi je žao zbog vašeg gubitka :cry: :cry:. Nažalost znam kako se osjećate i što sada proživljavate. Nama će u nedjelju biti godinu dana od kada smo se rastali od naših cura :cry: Tuga za bebama nikad neće proći, samo će sa vremenom biti podnošljivija. Želim vam puno snage da prebrodite ove teške dane i da jednog dana ponovno budete sretni u iščekivanju vašeg djeteta.
Draga, pridruži nam se na pdf roditelji anđela. Tamo je puno žena koja su prošle kroz gubitak djeteta i koje će te najbolje moći razumijeti, te pružiti ti utjehu i možda i pokoji savjet.
Drži se draga :heart: