m.a.r.t.y. prvotno napisa
Kosjenka, super zvuče ovi tvoji zobeni keksići! Daš recept?
I za kruh s lješnjacima i orasima! To mi zvuči mljac!!
Inače, pitanje za vas iskusne slastičarke...
htjela bih ove godine s Tonkom peći neke keksiće pa da ih ona izrezuje s onim modlicama, ukrasimo ih i spakiramo pod bor.
Mi svake godine pakiramo keksice za bake i prabake. Ja ih pakiram u celofan, na dno stavim neku bozicnu salvetu, gore keksice, zavezem sa rafijom i ukrasimo suhim narancama i cimetom.
Neki dan sam ih perla i uzela sam tu bju u tubicama, ali joj nije bas nesto islo ( ioja ima isto 3 god). Bilo joj je tesko istiskivati. Onda sam joj ooipila mlijecnu cokoladu i stavila u vrecicu za zamrzavanje i odrezala skroz malu rupicu i sa time joj je bolje islo. Ili napravis sama secerui glazuru, pa neka isto tako istiskuje.
e, sad...trebam recept za keksiće, one najjednostavnije..znam da ih ima po netu k'o u priči, ali ja bih jedan provjereni...nisam baš vična kolačićima
druga stvar, htjela bih da ih ukrasnimo nakon što ih spečemo...ja sam si to zamislila kao neku špricu s kojom iscrtamo (odn. ona) nešto po kolačićima, što se stvrdne brzo i ostane gore...da li postoji nešto tog tipa i imate li ideju za neko jednostavno ukrašavanje
treća stvar, kad pakirate kolačiće za poklone, da li postoje neke vrećice u koje se to upakira ili kupite onu šuškavu foliju, pa u nju?
I gdje se to kupuje, Interspar, Mueller i sl ili...?