Ove tri lažljivice? Zašto? :mrgreen:
Printable View
Ove tri lažljivice? Zašto? :mrgreen:
Od kud ti ideja da ne misli stalno na seks. Ovo je njegov post sa druge teme. Sorry Moover, ali moram im to matematički objasniti.
Ja u nicemu nisam prosjecan muskarac pa ne mogu govoriti uime muskog roda... :-)Ali mogu komentirati ono neko istrazivanje koje ste spomenuli... Dakle, ja i jos 14 muskih koji uopce ne pomisle na seks unutar jednog sata bismo dali onaj prosjek od 4 puta/h... :-)
14 muških koji uopće ne pomisle na seks + Moover
koji pomisli 14x4 ( za svih njih)+ svoja 4 =60 puta na sat, tj. jednom na minutu.
Prosjek= Mooverovih 60 : 15ljudi = 4.
Dobro objašnjeno, ili trebam crtati? Trudim se kužiti muški mozak. Koji je natopljen testosteronom. I neka je. :yes:
Hvala beti (da, na taj sam post mislila).
Ja sam sve krivo pohvatala :oops:
I ove 3 iz ankete sam zamijenila s onih 9 i tako to...
Da nisi trudna? :)
http://forum.roda.hr/threads/66914-T...-ili-stvarnost
:lol: da pomoći :lol:
Možda prikladno za temu, nađoh neki dan na netu ili u nekom časopisu vic, u stilu: došli muž i žena doktoru vezano za probleme u vezi sexa, i idu odvojeno, kaže muž: prvi put kad se seksamo, super mi je i nema nikakvih problema, ali drugi put se užasno znojim, onda uđe žena i kaže joj doktor što je muž iznio kao problem, a ona će na to: pa normalno, kad je prvi put u siječnju, a drugi put u kolovozu. :lol:
od 16.8. se nitko nije seksao... :)
He, he...
Wow kakva je ovo tema...ahahaaa..... sex? Šta je to. Zar to netko još radi nakon nekoliko godina braka? Mi još za vjenčanja (tuđa) ono kad se sredima, rođendane i neke važnije datume. Ne daj bože da još i tange moram staviti...a ne ne to ne dolazi u obzir. Pamučni padobrani sa rubom od čipke su sassvim ok. Zar se stvarno toliko puno roditelja drapa svaki dan...sad sam se zabrinula.
:lol:
sjećam se ljetos kad sam navukla neku usku plavu dekoltiranu haljinu i štikle sa petačinom od 15 cm., baš sam si bila dobra:mrgreen: i u lovu na muža, dolazim zadnja kod frendova na feštu on je već bio tamo i kad me je vidio sav se zbunio. Ja se taman ponadala, aha bit će akcije, a on meni dođe i kaže "šta ti neće bit hladno u tome?" :evil:. Šteta žileta te večeri.
Kao da je bitno kakve gaće nosiš! Bitno je samo da ih skineš!
A predigre, podigre i nadigre...gdje je to nestalo. Senzualno skidanje odjeće...?
Ma imaš pravo važno je samo skinuti gaće:lol: