skoro svaki dan (ili svaki dan)
par puta tjedno
cca 1x tjedno
par puta mjesečno
cca 1x mjesečno
svakih par mjeseci
nismo se seksali duže od 6 mjeseci
nismo se seksali duže od godinu dana
a zašto ne bi glasala?
Sad pomno pratim koja će kategorija narasti za jedan glas![]()
Pa kome sam ja mama, icy? Macku ne brojim.![]()
Aha, zaboravila sam da je za mame :tuka:
De ispuni svejedno, da nam popraviš prosjek![]()
Dijalog tek vjenčanih mladenaca:
Muž: ja hoću svako jutro ispeglanu robu, topao ručak kad se vratim, mir dok gledam utakmicu, i izlaske sa društvom kad god poželim.
Žena: ja se seksam svaki dan u 20h, bi ti kod kuće, ne bio!
Mi smo trenutno na nekoliko puta mjesečno u pravim danima u mjesecu. Ne znam kako je MM-u, ali meni je kvalitet tih nekoliko puta znatno iznad kvantiteta.
odgovorila sam, ali je odgovorio i MM i moram priznati da stvari vidimo kao i nena i NJM
sto sad Lastane?
A kod nas obrnuto
vic koji meni najbolje paše uz temu (budući da se radi o pristojnom roditeljskom i edukativnom forumu morat ću ga malo cenzurirati)
kaže Haso Muji: gle Mujo, u novinama izašli rezultati istraživanja o seksualnom životu u BiH. U prosjeku se jedan čovjek seksa samo 3,1 puta mjesečno!
Mujo na to odgovara rezignirano: Eh, što se neko naj**o u moje ime!
jeste šašave..
kad smo već kod svekrva, nas jednom zatekla u "poslu" onda "buduća" svekrva...ako sam to preživila,onda ću valjda sve
i ja glasah....![]()
hahaha...
štos je bio u "neskrivanju"..tj. bili smo sami doma..dok nisu došli starci (a mi ih nismo čuli.hmm..bili smo zauzeti,jelte)...i kad je sveki došla u sobu spustiti roletne ( i ona mislila da nema nikog)..hmm..imala je što vidjeti...
divim joj se još i danas na hladnoj glavi i dobroj reakciji![]()
jel hebanje u mozak isto smatrate seksom?![]()
Uh, dobro da nisam glasovao, tek sad sam vidio naslov teme...![]()
Mooveru, ma imaš i ti pravo glasa, iako si muško koje ne misli stalno na seksanchie76 prvotno napisa
![]()
Ja bih rado upoznao ove tri iz ankete...![]()
Od kud ti ideja da ne misli stalno na seks. Ovo je njegov post sa druge teme. Sorry Moover, ali moram im to matematički objasniti.
Ja u nicemu nisam prosjecan muskarac pa ne mogu govoriti uime muskog roda...Ali mogu komentirati ono neko istrazivanje koje ste spomenuli... Dakle, ja i jos 14 muskih koji uopce ne pomisle na seks unutar jednog sata bismo dali onaj prosjek od 4 puta/h...
14 muških koji uopće ne pomisle na seks + Moover
koji pomisli 14x4 ( za svih njih)+ svoja 4 =60 puta na sat, tj. jednom na minutu.
Prosjek= Mooverovih 60 : 15ljudi = 4.
Dobro objašnjeno, ili trebam crtati? Trudim se kužiti muški mozak. Koji je natopljen testosteronom. I neka je.![]()
Hvala beti (da, na taj sam post mislila).
Ja sam sve krivo pohvatala
I ove 3 iz ankete sam zamijenila s onih 9 i tako to...
Da nisi trudna?
http://forum.roda.hr/threads/66914-T...-ili-stvarnost
Možda prikladno za temu, nađoh neki dan na netu ili u nekom časopisu vic, u stilu: došli muž i žena doktoru vezano za probleme u vezi sexa, i idu odvojeno, kaže muž: prvi put kad se seksamo, super mi je i nema nikakvih problema, ali drugi put se užasno znojim, onda uđe žena i kaže joj doktor što je muž iznio kao problem, a ona će na to: pa normalno, kad je prvi put u siječnju, a drugi put u kolovozu.![]()
od 16.8. se nitko nije seksao...![]()
Wow kakva je ovo tema...ahahaaa..... sex? Šta je to. Zar to netko još radi nakon nekoliko godina braka? Mi još za vjenčanja (tuđa) ono kad se sredima, rođendane i neke važnije datume. Ne daj bože da još i tange moram staviti...a ne ne to ne dolazi u obzir. Pamučni padobrani sa rubom od čipke su sassvim ok. Zar se stvarno toliko puno roditelja drapa svaki dan...sad sam se zabrinula.
![]()
sjećam se ljetos kad sam navukla neku usku plavu dekoltiranu haljinu i štikle sa petačinom od 15 cm., baš sam si bila dobrai u lovu na muža, dolazim zadnja kod frendova na feštu on je već bio tamo i kad me je vidio sav se zbunio. Ja se taman ponadala, aha bit će akcije, a on meni dođe i kaže "šta ti neće bit hladno u tome?"
. Šteta žileta te večeri.
Kao da je bitno kakve gaće nosiš! Bitno je samo da ih skineš!
A predigre, podigre i nadigre...gdje je to nestalo. Senzualno skidanje odjeće...?
Ma imaš pravo važno je samo skinuti gaće![]()
Posljednje uređivanje od nenaa : 18.11.2011. at 14:55