:D
Printable View
:) :)
Draga Barbie, baš me veseli da je sve ok :) .
Samo, i doktori i medicina još jako puno toga ne znaju, pogotovo ne sa sigurnošću i daleko su od nepogrešivosti...što i tvoja priča dokazuje, ako pogledaš iz drugog kutka ;) .
Žao mi je što si u trudnoći prolazila kroz sav taj veliki stres.
A tebi i Zali od srca želim da uživate opušteno u ostatku trudnoće :* .
stvarno divne vijesti :D a sad uživancija.
Ajme, Barbie, super :D
A sad uživaj u ostatku trudnoće :love:
I sada znam točno kako se osjećeš kao i onda kad si isčekivala.
nakon sličnog, a opet različitog iskustva odlučila sam da s drugom bebom neću sve to prolaziti jer kako si rekla da u pokušaju da se informiraš zagrebeš samo površinu i dođeš do različitih saznaja i shvatiš da toliko toga ima što ne znaš i na što ne možeš utjecati a živciranje ne pomaže ni tebi ni bebi ...
A sad kako cure vele...sljedi uživancija! :roll:
uživaj u svojoj trudnoći!!!
btw, izabrala si prekrasno ime! :D
Super :D
Ja sam tek sad pročitala cijeli ovaj topic i toliko sam se uživila u cijelu priču, kao da se to meni dogodilo.
I sada cmoljim od sreće...
Barbie uživaj u svojoj curki! :heart:
Baš mi je drago da je s bebicom sve u redu. Uživaj u trudnoći i javljaj nam sretne vijesti!
:D :D :D :D :D :*
Uživaj do kraja u ovoj trudnoći. Imaš što nadoknaditi. Pomazi svoju curicu! I sretno! :love:
Super. :heart:
super da se sve dobro završilo :D
Uh koje olakšanje :mrgreen: :D :D :D :D :D :D
Sve smo se nadale ovakvom raspletu! Prediiivno! Uzivaj u bebici.
Barbie & Zali, neopisivo mi je drago sto je sve u najboljem redu.
Zali uzivaj u maminoj busi a Barbie, uzivaj u trudnoci :heart:
Od srca mi je drago da je sve u redu! Uživaj dalje u bebi i trudnoći! :heart:
Predivno!!! :D
A sada sve ovo skupa što prije zaboravi i uživaj :*
Sjajno!!!
UZivaj u svojoj trudnoci i mazi devojcicu u tibici! Inace, prekrasno si ime odabrala!
MJ potpisujem te, moj prvi replay je nešto pojelo pa da se ne ponavljam jer je već prošlo par dana.
Nemoj se više dati zastrašivati Barbie, a voljela bi da ti mogu reći, to ti je bilo zadnje. Educiraj se koliko ti to god nepregledno izgledalo, onda si jača i brža u odlukama.
Puno sreće želim ti dalje...
Sa svakom trudnoćom pa i nakon više njih, svi smo mi u riziku i kockamo se.
MJ potpisujem te, moj prvi replay je nešto pojelo pa da se ne ponavljam jer je već prošlo par dana.
Nemoj se više dati zastrašivati Barbie, a voljela bi da ti mogu reći, to ti je bilo zadnje. Educiraj se koliko ti to god nepregledno izgledalo, onda si jača i brža u odlukama.
Puno sreće želim ti dalje...
Sa svakom trudnoćom pa i nakon više njih, svi smo mi u riziku i kockamo se.
Slazem se da je svaka trudoca rizik i nosi nesto novo.Svaki dan zivota je rizik jer ne znas sto te ceka!Ali JA sam odlucila da je ono najgore iza mene i da se vise nece ponoviti i vjeruj mi NECE.Sretna sam i mislim pozitivno i tako MORA i biti.Dosta sam propatila!
THX na svim podrskama!
Sad kad je sve 5, samo opušteno i veselo!
joj, super :)