Ne, za osobne automobile plaća se do 10 godina starosti.
Printable View
gle, imam auto još dok sam cura bila, davno prije udaje i djece
isto tako i MM
dok god kruha nisam gladna, auto je zadnja stvar koju ću prodavati
i stvarno nije da mi eto, baš dobro dođe
pretpostavljam da tebi ipak nije tramvajska stanica 1km od kuće bez nogostupa po vrlo prometnoj cesti :-/
moj auto nije luksuz. i smeta mi što ga država tretira kao luksuz, jer to jednostavno nije.
složili smo neke stvari, i funcioniramo. i za to nam trebaju 2 auta.
i nema šanse da bi moljakala da me vozi netko drugi tko je, eto, toliko bahat da ima auto, a očito mu nije baš nužan,jer stigne i druge može razvažati :-P
svaki element treba stavit u okolnosti nekakve, nekad je ne imati 2 auta itekakva žrtva, a nekad je imati drugo da bi se išlo autom na pazar, pedijatru i slično čisti preserans.
Dvoje ljudi koji ne žive unutar prometne (javne) zone grada Zagreba, imaju jedno dijete u vrtiću, drugo u školi dalje od vrtića, radi na različitim krajevima Zagreba, teško živi bez auta.
Baš teško. Znam to iz iskustva.
Dvoje od kojih npr. jedno radi, drugo ne, i žive u zoni javnog prometa, ne trebaju NITI jeDNO, osim u garaži za duži put.
Besmisleno je raspravljati o tome.
Tako isto i o SVEMU drugome, ne treba isto novaca za npr. odjeću ljudima s različitim zanimanjima. NE TREBA. To što želi/ne želi netko je druga stvar..
Čitam vas i baš mi je drago što ne živim u velikom gradu jer ne znam kako bih tamo funkcionirala.
Naime, mi imamo 2 vozila...jedan obiteljski, a drugi (kombi) služi suprugu za posao.
Međutim, ja nemam vozačku i ne želim je. Neko vrijeme sam se bavila mišlju da odem polagati, ali imam neku averziju prema tome pa rađe koristim gradski prijevoz iako mi je auto ispred kuće.
Požalim jedino kad je ružno vrijeme pa tad uglavnom i pomišljam na auto školu, ali srećom to je iznimno rijetko.
:lol:
Dobra fora, priznajem
Ma sve 5, nemam ja niš s tim, naravno, svatko mjeri svojim metrom. Čitala sam ja i američke knjge o uštedi za obitelji na jednoj plaći, sve počinju sa tim da ozbiljno razmislimo o tome da li trebamo drugu telefonsku liniju, treći auto...
Ne osjećam se što se tiče uskakanja i carpoolinga loše ako je neka frka pa zamolim neku frendicu da me prebaci ako joj je to usput jer isto tako ja kad nisam radila bila sam teta čuvalica kako je kome nepredviđeno zatrebalo i općenito imam takav odnos s par frendica da ako je nešto nekom bitno smislimo nekako zajedno riješenje. Netko ima auto, netko vremena, netko vrt, pa ko one 4 babe 1 zub :-)
:-)
totalni sam frik kad su ti izračuni u pitanju, i znam sigurno da ovdje gdje živimo nema šanse da radimo ako nemamo auto po radniku. u slučaju da jedno da otkaz,
možemo prodati jedno auto, nema troška jaslica, nema jedne penzije..., obrni -okreni nije mi to povoljna opcija. nije totalno neodrživa u praksi, ali ne bi ju sad odabrala, ionako mi se čini da će nas ta sudba snaći svejedno, možda i oba auta budu na njuškalu :predaja:."rastrošnost" dva auta kompenziram na drugim stvarima, u svemu ostalom smo skroz niskobudžetni.
žao mi je što javni prijevoz nije bolji/brži/jeftiniji. meni do posla treba 1.5 km hoda, pa 35 km međugradskim autobusom, pa par kilometara gradskim. u idealnim poklapanjima veza treba mi bar 1.5 h da stignem do posla i to me košta 36 kn u jednom smjeru. ( ovo je sve bez stajanja u jaslice). autom put traje 35 min i gorivo me košta 18 kn. dodaj trošak samog auta, oduzmi što vozim na smjene sa drugima koji rade u blizini, dodaj koristi imanja auta i za druge potrebe...treba mi auto i ta 2 h koja uštedim radnim danom.